Sari la conținut

cine vrea sa-i dea muie si sa-l futa-n gat pe V-shit?

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Oras:B

Il banuiti de prea mare influenta la conducerea site-ului. Banarile nu au nici cea mai mica legatura cu topicul deschis de el. Cautati motivele mai mult catre culoarea rosie.

adevarat,dar au existat si cativa ciumpalaci care au facut galerie

cat despre marinaru,numai de "bine"

• Like 1
Link spre comentariu

adevarat,dar au existat si cativa ciumpalaci care au facut galerie

cat despre marinaru,numai de "bine"

Aplaudacii au existat mereu. Se spune ca ei sint stramosii dacilor, deci procentul de aplaudaci la noi e clar mai mare ca prin alte parti. Cat despre influenta lor la cel mai roz dintre cei roz.... ma indoiesc ca poate exista. Si spun asta prin prisma perioadei in care am discutat destule cu Pisicuts si il cunosc cam cum reactioneaza. Exista si un procent in care pot sa ma insel, dar nu cred ca se aplica in cazul asta.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town

Observatie; vezi ca se scrie "il" !

PS;  :slap2

Sper ca ai zis-o la modul ironic sau in gluma.. pentru ca gramatical a fost corect =))    depinde de pronuntie... asa cum a scris el e corect... doar daca vrei sa spui  "îl fut" se scrie impreuna....  :P

Link spre comentariu
  • Oras:Paris Spagnia
  • Oras:Paris Spagnia

Observatie; vezi ca se scrie "il" !

PS;  :slap2

Sper ca ai zis-o la modul ironic sau in gluma.. pentru ca gramatical a fost corect =))    depinde de pronuntie... asa cum a scris el e corect... doar daca vrei sa spui  "îl fut" se scrie impreuna....  :P

Mai corect era sa nu mai corectati deloc niciunul ca este un site de curve si curvari nu de scriitori si critici literari

Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Aplaudacii au existat mereu. Se spune ca ei sint stramosii dacilor, deci procentul de aplaudaci la noi e clar mai mare ca prin alte parti. Cat despre influenta lor la cel mai roz dintre cei roz.... ma indoiesc ca poate exista. Si spun asta prin prisma perioadei in care am discutat destule cu Pisicuts si il cunosc cam cum reactioneaza. Exista si un procent in care pot sa ma insel, dar nu cred ca se aplica in cazul asta.

Si din nou, ai vrut sa amintesti celor de pe forum de vremea cand erai si tu moderator, nu? :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...