Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 La 15.10.2015 la 15:19, harrypoker77 a spus: Atunci era 2014, stii bine ca am memorie slaba. Pe pagina a 3-a am vrut sa zic. Si atunci era 2015.
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 15, 2015 Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 15, 2015 Era 2000harry!
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 15, 2015 Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 15, 2015 )
adeun_dayic Reputație: 7558 Postat Octombrie 16, 2015 Telefon: adeun_dayic@yahoo.com Oras:ORADEA Telefon: adeun_dayic@yahoo.com Oras:ORADEA Postat Octombrie 16, 2015 Nu e departe de unde stau eu . Casa Mov, eu infierbantat, zi grea la munca, sotia e sch 2, decat o laba mai bine intru pe forum. Sun pe cea pe care am mai sunat-o de multe ori saptamana trecuta, degeaba, alta optiune ? da , a raspuns Tina, Bucuros m-am programat in 20 minute, facut repede dushul, si dus am fost la Casa Mov. Ajuns acolo am sunat, mi a zis in ce bloc sa intru, etajul,,,,,si mi-a deschis usa o fata frumusica nu genul slim dar nici grasuta, imbracata intr- rochie alb cu dungi negre, Sexi, era semintuneric, am fost ajutat sad au geaca jos, am inmanat premiul, s-a dus pana la baie . doar pt improspatare ,apoi mi-a propus sa ii fac un masaj pana ne vom destined.Mi –a spus ce parere are despre mine, Mi-a spus ceva ce chiar m-a cam miscat. Nu stiu daca are dreptate sau daca nu. M-a excitat mult corpul ei in timp ce o masam, mai ales forma curuletului, exact cum imi place mie. m-am dezbracat si eu si a inceput cu un oral neprotejat, bine executat, cu scuipaturi cu deep si tot ce trebuie.Apoi am trecut la normal, Misionar, capra , pe burta, apoi iar misionar si apoi umeri craci.Am terminat glorios si plecat bucuros.Spor la tot. Contact: 0724741901 Locatie:9 , langa Casa Mov, foarte aproape. , curat.Baia nu am vizitat , pat ok, nu scartie, mai mult lat decat lung.Aspect – 9 : la fata ii dau 8 , sani 8, fund 10, , picioare 9, Imbracata in rochita sexy, scurta, alba cu dungi negreIgiena – 9 epilata DA , curata DA , parfumata NU ,a facut dus DA, inainte sa ajung eu.Atitudine - 9 e ok, civilizata, vorbeste frumos, vorbeste mult, e putin ciudata, dar si eu sunt si ne-am gasit subiecte in comun ca sa discutam.Atmosfera creata: 9 , semiintuneric .GFE – 7 DA sarut pe buze, DAR SCURT , NU FK, NU sarut pe corp, DA imbratisari, NU alinturi. Oral – 10 DA neprotejat , DA face deep, DA atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, NU priviri in ochi, DA foarte umedNormal - 9 schimbat mai multe pozitii la care NU a comentat, ,DA geme , DA te atinge, DA priveliste frumoasa, NU contre, DA se misca mult cand e deasupra, Anal –NAPret : 150 ron/finalizare ON/NP Timp petrecut: 30 min d_t_dRaport calitate pret: bunRecomandare : daDe revenit: POSIBIL 13
wiggle Reputație: 159 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 16, 2015 Buna Tina Am citi ca pretul pentru o ora in compania ta este de 200 de ron , as dori sa stiu daca in acea ora am parte de 2 finalizari ? Ms
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 17, 2015 Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 17, 2015 Buna ziua dragii mei, vroiam sa va anunt chit ca va intereseaza sau nu.. ) ca maine plec din Oradea. Si nu, nu o sa mai vin veci la voi. Hai Doamne ajuta si numa' bine tuturor.
sparatcus Reputație: 1144 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 17, 2015 Dupa patania cu colega care nu raspunde am abordat-o pe domnisoara din topic. Mi-a raspuns din prima a zis sa revin mai tarziu cu un telefon ca e ocupata. Spre surprinderea mea, m-a sunat ea , cred ca a gresit numarul,. in fine, o intreb daca e libera primesc raspuns pozitiv si ma indrept spre Casa Mov. Ajuns o sun si o intreb de adresa exacta dar nicicum nu am gasit blocul, am sunat la alt bloc intre timp ( bine ca nu a raspuns nimeni). Imi zice ca daca nu gasesc asta e, sa nu ma mai duc. Lipsa de profesionalism.!! Nu prea cunosc zona dar macar sa stie sa explice cum sa ajungi la ea. 4
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Tu nici username-ul nu ti l-ai scris corect, nu mai mira ca n-ai gasit blocul 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 La 17.10.2015 la 13:52, tinadiamond.22 a spus: Buna ziua dragii mei, vroiam sa va anunt chit ca va intereseaza sau nu.. ) ca maine plec din Oradea. Si nu, nu o sa mai vin veci la voi. Hai Doamne ajuta si numa' bine tuturor.Asa naspa a fost?
sparatcus Reputație: 1144 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 17, 2015 Mersi de compliment!! 3
gionito Reputație: -101 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Grosswarden Oras:Grosswarden Postat Octombrie 17, 2015 Cine a suparat-o asa de tare pe Tina? E o tipa tare misto,ne-am vazut anul trecut la intalnirea cu gasca, dar nu am apucat s-o vizitez, pacat.
licuriciu Reputație: 429 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:România Oras:România Postat Octombrie 17, 2015 Să-mi bag pula,încă una cu bășini în cap ... Veniți și stați câte 2-3 zile și așteptați să fie coadă la voi,să se bată lumea in fața blocului,că deh a mai venit o curvă nouă în oraș.Ați vrea să faceți bani din secunda 2 cum ați intrat în oraș.Nu ești prima și nici ultima care vine cu mari ifose pe aici. La celelalte m-am abținut,se știu ele,dar de ce pula mea mai veniți,de aveți așa pretenții de mari dive ? Credeți că aveți pizda de aur ? Siktir ! Scârbă ! 8
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Aha! Credeam ca doar la Cluj sunt barbatii gentelmeni, dar vad ca si la Oradea ...
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2015 Poate "vi" tu la Bucuresti
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 La 17.10.2015 la 13:52, tinadiamond.22 a spus: Buna ziua dragii mei, vroiam sa va anunt chit ca va intereseaza sau nu.. ) ca maine plec din Oradea.Si nu, nu o sa mai vin veci la voi. Hai Doamne ajuta si numa' bine tuturor. La 17.10.2015 la 13:52, tinadiamond.22 a spus: Da de ce te-ai dus ?
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 18, 2015 toate curvele ambulante care vine la oradea pleaca repede e multe egzemple dastea
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2015 Eh, n-a fost naspa... E putin mai greu cu ei, atata tot..
wiggle Reputație: 159 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 20, 2015 Salut Am vizitat-o si eu pe domnisoara , locatie in rogerius langa casa mov , nu mi sa parut ceva foarte tare pentru pretul care il cerenu am sa scriu prea multe pot sa spun doar ca ON a fost facut cu destul de multa pasiune , in rest NP nu face nimica iesit din comunnu mi se pare ca se implica foarte mult la NP , FK nu prea ofera Aspect -8 On -9 NP- 7 FK- 0* GFE- 7 dupa cate am citit nu va mai reveni la oradea , nu e o pierdere mare pret 150 ron / fin 9
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 29, 2015 Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 29, 2015 Dragii mei maine revin la Oradea, schimbare de planuri ) ! M-ati sunat pana m-ati convins Va pup!
shiva Reputație: 3150 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Octombrie 29, 2015 Mahhhh!!! tie iti place palinca si nu vrei sa recunosti )) 4
adeun_dayic Reputație: 7558 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: adeun_dayic@yahoo.com Oras:ORADEA Telefon: adeun_dayic@yahoo.com Oras:ORADEA Postat Octombrie 30, 2015 Aceeasi locatie?
tina diamond Reputație: 974 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 1, 2015 Haha )) Si cam in aceeasi locatie, adica acelasi bloc. La palinca inainte Ardeealluuu )
tina diamond Reputație: 974 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: ingridutsa@yahoo.com Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 1, 2015 Apropo, am ajuns ) pup
all.inn Reputație: 182 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 3, 2015 Ziua bună se vede de dimineața. Azi am vizitat domnișoara din topic. Ușor de contactat și mai ușor de găsit locația pe lângă casa mov.Ajuns la locatie care este curată și îngrijită am trecut la duș care are tot ce trebuie. După igienizare trece pat și primesc un masaj de dimineața light dar bun de încălzire. Continuăm cu oral cu toate ingredientele plăcute. După o lucrare orală vine montarea protecție și o serie de poziții care trec prin toate fazele plăcute chiar de ambele părți (și ea...). Finalizarea a venitin una din poziții și a încheiat acțiunea care s-a dovedit benefică pentru o zi frumoasă de toamnă.Locația: 8-9 se poate și mai bineCorp frumos plăcut.ON: 9 ca e loc de mai multNP: 8 pentru ca a fost de prima dată și nu am găsit chiar toate pozițiile.Taxă 200 ronDe revenit. 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum