Sari la conținut

fierbinte si sexyy

futdes

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

0730079397

Http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/fierbinte-si-sexyy/7b0d6d747c6c6457.html

Bruneta, ofer companie intima domnilor generosi. oral si normal de neuitat, ador sa iti indeplinesc toate fanteziile, dominare-stapana, uro, cunni., anni, 69, finalizare corporala>

Stiti ceva de tipa asta?? Am cautat dar nu am avut prea mult noroc...

• Oras:Timisoara
Postat

Probabil ca-s furate de la Andreea din Constanta ca daca venea chiar ea ar fi anuntat.

• Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta
  • Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta
Postat

Da  sunt furate! NU E FRUMOS SA POSTEZE ANUNTURII CU POZELE ALTEI FETE. Eu, as fi anuntat daca eram activa . :)

• Like 2
Postat

Ciau eu sunt vlad si am fost la fatuca asta e prima postare si sper sa fie ok

Am facut o programare pe la 18 cu 30 de minute inainte de momentul placut :P

Cand am ajuns a trebuit sa mai astept ceva in fata ca nu era gata inca ma rog nu a coborat nimeni deci nu pot zice ca era cu altcineva.

Cand am ajuns sus ma intampina o fatuca tinerica cred pana in 25 draguta la fata cu fund bombat misto zic eu.

Arata chiar ok actiunea a fost cu oral protejat si normal tot protejat la oral e praf nici nu pot zice ca simti mare lucru. La normal te lasa sa alegi pozitia eu am mers pe misionar nu e foarte stramta dar era ok pentru mine nu putea ca am auzit discutii de genu pe aici.

Singura problema e ca dupa 10 minute ma intreaba na mai ai mult ca e gata timpu scuze dar eu nu pot termina atat de repede mai ales fara preludiu din ce am vazut pe aici o finalizare ar fi macar 30 de minute :(.

Na eu nu o recomand mie unu mi-a cazut moralu la chestia asta.

Cam asta ar fi legat de actiune a sa nu uit nu geme e ca busteanu dar sa scapi de materialul genetic e ok arata ok dupa parerea mea.

Locatia e on cetatii langa profi e un bloc nou cu o farmacie nu mai tin minte etajul :) m-a enervat si am plecat instant :).

Pretul era de 200 la numar desi eu zica ca e mai rau ca la taxi :))

Acu eu nu is ecpert ca voi dar astea nu te taxeaza si pe timpul dintre telefon si ajuns la ele nu ? Daca am uitat ceva intrebatima :) sper ca a fost ok descrierea.

• Like 5
Postat

Salut

200 / nr , OP NP stil traseu si nu miss venezuela asta inseamna curata bataie de joc.

Mai citeste forumul vezi si ialte orase ca Timisoara e renumita pt piata proasta in acest domeniu

Alea care-s mai ok raspund f greu

Si totusi mai gaesti si aici sa alegi cateva dar cu grija ca daca mergi cum ai mers tu la plezneala 95% asa patesti. In fine toti suntem patiti :) o sa vina si vremuri mai bune.

Ca sa vezi diferenta , minunea asta de fata din poze e Deea din Constanta momentan retrasa , lucra pe 70/nr si 150/h cu o fin , 250 total 2 fin fara faze naspa ca sa iti dai seama ca distanta in km pana la Constanta e egala diferenta de oferta in domeniu in favoarea lor.

Io numa in Bucuresti la Constanta ma visez .Vine ea vara !

• Like 2
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Salut

200 / nr , OP NP stil traseu si nu miss venezuela asta inseamna curata bataie de joc.

fute-te cu ea in catedrala din Deva să vezi că sigur îți va face reducere, plus preoții (contra unei sume de bani consistente) te vor absolvi de păcatele de moarte pe care le comiți ca drept-credincios ortoxox (să-ți fie rușine! 

Postat

Indubitzabilule , poate stric orzu pe gaste da mai spun odata ce spun multi parinti mari si adevarati , pacatele astea se iarta destul de usor ca nu e in puterea omului a se infrana de la sex asta e un dar divin sublim care se da extrem de rar si nu e nici o problema ca nu il avem. Chiar Domnul cand spune cum va face judecata spune clar ca cei ce nu au ajutat pe aproapele lor cu o mancare o haina etc vor fi lepadati .Deci nu sexul va face diferenta insa toti marii duhovnici au spus clar ce va face diferenta si NEGARIREA DE RAU , NEJUDECAREA APROAPELUI !!!! pricepe daca vrei sa iti mai fi bine vreodata nu mai vorbi aiurea pe cat poti de la asta sa te opresti ! nu mai gandi negativ despre oameni incearca sa vezi partea lor buna , sa ai un cuvant frumos folositor si te vei vindeca,  vei fi bine Vei avea raiul in tine si aici si dincolo altfel din iadu ce se vede ca-l suferi nu vei iesi veac te asigur ! ti-o spun cu toata sinceritatea si compasiunea !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.