cocosel23 Reputație: 268 Postat Iunie 7, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2021 Ceva noutati , acum ca a venit caldura ? Link spre comentariu
cocosel23 Reputație: 268 Postat Iulie 4, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2021 Pe Maria roseti ?? Link spre comentariu
bastos01 Reputație: 451 Postat Iulie 4, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Partajează Postat Iulie 4, 2021 12 minutes ago, cocosel23 said: Pe Maria roseti ?? am trecut eu ieri pe acolo, era pustiu, insa la intrare pe Popa Petre, care da in Mosilor era o ursoaica mare rau si una in cizme dar urata cu spume, nici beat n-as fute asa ceva Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8742 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 4, 2021 Eu am vazut mai demult o pustoaica frumoasa pe Buzesti,putin mai sus de Mc,am oprit dar a zis sa mergem in casa.Politia era parcata mai departe putin,cred ca stiau care e mersu'.Am intrat cam cu frica,erau 2 ditamai cainii la intrare si in spate unde m-a dus era un hotel in toata regula.Fiecare fata cu camera ei dar nu am vazut nimic dubios ca nu ramaneam.Cand am intrat a vrut sa rupa prezervativul si i-am zis ca vreau fara,doar oral.Nu a vrut si i-am zis ca plec dar ea zicea ca nu mai poate iesi la strada ca a iesit alta fata in locul ei.Am plecat cu japca,mai ales ca era noaptea tarziu.Riscant,nici nu mai incerc asa ceva vreodata. 4 Link spre comentariu
cocosel23 Reputație: 268 Postat Iulie 4, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2021 Acum 4 ore, awokeone10 a spus: Eu am vazut mai demult o pustoaica frumoasa pe Buzesti,putin mai sus de Mc,am oprit dar a zis sa mergem in casa.Politia era parcata mai departe putin,cred ca stiau care e mersu'.Am intrat cam cu frica,erau 2 ditamai cainii la intrare si in spate unde m-a dus era un hotel in toata regula.Fiecare fata cu camera ei dar nu am vazut nimic dubios ca nu ramaneam.Cand am intrat a vrut sa rupa prezervativul si i-am zis ca vreau fara,doar oral.Nu a vrut si i-am zis ca plec dar ea zicea ca nu mai poate iesi la strada ca a iesit alta fata in locul ei.Am plecat cu japca,mai ales ca era noaptea tarziu.Riscant,nici nu mai incerc asa ceva vreodata. Oferta slaba vara asta ..., pe la ce ora si unde mai exact pe Buzesti? Ms frumos Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 123 Postat Iulie 12, 2021 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2021 La 04.07.2021 la 21:51, awokeone10 a spus: Eu am vazut mai demult o pustoaica frumoasa pe Buzesti,putin mai sus de Mc,am oprit dar a zis sa mergem in casa.Politia era parcata mai departe putin,cred ca stiau care e mersu'.Am intrat cam cu frica,erau 2 ditamai cainii la intrare si in spate unde m-a dus era un hotel in toata regula.Fiecare fata cu camera ei dar nu am vazut nimic dubios ca nu ramaneam.Cand am intrat a vrut sa rupa prezervativul si i-am zis ca vreau fara,doar oral.Nu a vrut si i-am zis ca plec dar ea zicea ca nu mai poate iesi la strada ca a iesit alta fata in locul ei.Am plecat cu japca,mai ales ca era noaptea tarziu.Riscant,nici nu mai incerc asa ceva vreodata. Cat a zis ca e pretul? Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8742 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 13, 2021 Acum 8 ore, shendu506 a spus: Cat a zis ca e pretul? 70 nr/100 combinat 2 Link spre comentariu
bmc8888 Reputație: 60 Postat Iulie 13, 2021 Partajează Postat Iulie 13, 2021 Ieri am vazut una la Universitate chiar la intrarea la metrou de la fantana.Era o tigancusa , dar graguta nu am vorbit cu ea pt ca era ziua . 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8742 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 13, 2021 La 05.07.2021 la 2:04, cocosel23 a spus: Oferta slaba vara asta ..., pe la ce ora si unde mai exact pe Buzesti? Ms frumos De la Mc putin mai in fata pe dreapta,cred ca era 2-2 jumate noaptea 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8742 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 13, 2021 Acum 9 minute, bmc8888 a spus: Ieri am vazut una la Universitate chiar la intrarea la metrou de la fantana.Era o tigancusa , dar graguta nu am vorbit cu ea pt ca era ziua . Ce daca era ziua?Pai ziua e cel mai bine!Exact cand nu crede nimeni ca se poate! Trebuia macar sa intrebi cat e scorul!🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
bmc8888 Reputație: 60 Postat Iulie 13, 2021 Partajează Postat Iulie 13, 2021 Eru o gramad Acum 1 minut, awokeone10 a spus: Ce daca era ziua?Pai ziua e cel mai bine!Exact cand nu crede nimeni ca se poate! Trebuia macar sa intrebi cat e scorul!🤣🤣🤣 Erau oameni in toate partile unii intrau si iesau dela metrou alti la barsau restaurant parca Fortuna se numeste , unii la fantana etc .Era ora 16 si nu m am oprit poate maine cand mai trec pe acolo ,sau puteti merge voi care sunteti mai aproape 1 Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 123 Postat Iulie 17, 2021 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2021 La 13.07.2021 la 10:15, bmc8888 a spus: Ieri am vazut una la Universitate chiar la intrarea la metrou de la fantana.Era o tigancusa , dar graguta nu am vorbit cu ea pt ca era ziua . De unde stii ca era curva? Mai ales ca era ziua in amiaza mare, greu de crezut ca lucra. Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 574 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 18, 2021 Haideti mah... nu mai suntem in anii '90. Avem telefoane acum, net, whatsapp.... Cred ca trebuie si ele si noi sa fim la un alt nivel, nu cel din Congo. Link spre comentariu
futaciosuhan Reputație: 39 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2021 Care vorbiți cu ele cereți-le nr Whats și puneți-l aici, nu le țineți numai pt voi, vedeți la profil despre mine, cine sunt Link spre comentariu
bmc8888 Reputație: 60 Postat Iulie 18, 2021 Partajează Postat Iulie 18, 2021 Eu tot nu pot sa va inteleg pe cei care cautati fetele da la strada ,cand aveti posibilitatea aa mergeti la fetele cu kocatia ,doar aici aveti sute de variante de ales. Link spre comentariu
Vizitator scrisit Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2021 Partajează Postat Iulie 19, 2021 Pentru ca la strada e mai repede si mai palpitant, mai ales daca stii ca e Politie pe acolo :). Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8742 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 19, 2021 Acum 1 oră, scrisit a spus: Pentru ca la strada e mai repede si mai palpitant, mai ales daca stii ca e Politie pe acolo :). Pai asta e toata smecheria,sa ai pantalonii-n vine si Politia sa-ti ciocane-n geamul de la masina! 1 Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 19, 2021 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Iulie 19, 2021 Politiei... pulitie.... ma rog dar si ruleta ruseasca cu BTS.... Nu ca nu iei si de la locatie.... dar ma rog... Link spre comentariu
gaby 2016 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2021 Zilele trecute 2 pustoaice dar bine rau fetele . Cum iesi din pasajul de la Obor pe partea stanga in statie la autobuz !Jur parca erau de club . Am oprit 60 si 100 era tariful.Asta se intampla la ora 1.30. Dupa tipa mi a cerut telul sa sune cik soferul .! I l am dat si nu i a raspuns . Dimineata ma suna 😂m ati sunat zice si ii spun nh domne o fata v a. sunat . El : a eu sunt sofer de uber nu stiu cred k e gresala. A doua zi la 2 m am dus din nou . Alta tipa si soferul cu un logan alb de uber deci el e pestele ! Mai nou merg cu masini de uber ! Dar mare grija cate ture am dat eu politia a dat destule amenzi . Dak te prinde in masina te arde urat ! Am patit o acum 3 ani ! Fata zicea ca are 18 ani dar stia bine meserie. Mama avea niste sani eow d asta am si oprit . Am incercat sa i cer numarul sj spunea m nu are telefon acum nu ai ce sa crezi din moment ce pestele le asteapta . 1 Link spre comentariu
cocosel23 Reputație: 268 Postat Iulie 19, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2021 Bruneta si blonda ?? Bruneta cu cercel in buza ? Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8742 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 21, 2021 La 19.07.2021 la 22:19, gaby 2016 a spus: Zilele trecute 2 pustoaice dar bine rau fetele . Cum iesi din pasajul de la Obor pe partea stanga in statie la autobuz !Jur parca erau de club . Am oprit 60 si 100 era tariful.Asta se intampla la ora 1.30. Dupa tipa mi a cerut telul sa sune cik soferul .! I l am dat si nu i a raspuns . Dimineata ma suna 😂m ati sunat zice si ii spun nh domne o fata v a. sunat . El : a eu sunt sofer de uber nu stiu cred k e gresala. A doua zi la 2 m am dus din nou . Alta tipa si soferul cu un logan alb de uber deci el e pestele ! Mai nou merg cu masini de uber ! Dar mare grija cate ture am dat eu politia a dat destule amenzi . Dak te prinde in masina te arde urat ! Am patit o acum 3 ani ! Fata zicea ca are 18 ani dar stia bine meserie. Mama avea niste sani eow d asta am si oprit . Am incercat sa i cer numarul sj spunea m nu are telefon acum nu ai ce sa crezi din moment ce pestele le asteapta . Acolo stau in fiecare seara,dar e cam riscant cu politia si cu cine poate iesi din parcare din intuneric 2 Link spre comentariu
gorbachov Reputație: 13 Postat Iulie 22, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2021 La 19.07.2021 la 22:19, gaby 2016 a spus: Zilele trecute 2 pustoaice dar bine rau fetele . Cum iesi din pasajul de la Obor pe partea stanga in statie la autobuz !Jur parca erau de club . Am oprit 60 si 100 era tariful.Asta se intampla la ora 1.30. Dupa tipa mi a cerut telul sa sune cik soferul .! I l am dat si nu i a raspuns . Dimineata ma suna 😂m ati sunat zice si ii spun nh domne o fata v a. sunat . El : a eu sunt sofer de uber nu stiu cred k e gresala. A doua zi la 2 m am dus din nou . Alta tipa si soferul cu un logan alb de uber deci el e pestele ! Mai nou merg cu masini de uber ! Dar mare grija cate ture am dat eu politia a dat destule amenzi . Dak te prinde in masina te arde urat ! Am patit o acum 3 ani ! Fata zicea ca are 18 ani dar stia bine meserie. Mama avea niste sani eow d asta am si oprit . Am incercat sa i cer numarul sj spunea m nu are telefon acum nu ai ce sa crezi din moment ce pestele le asteapta . Sta acolo in fiecare seara. E una bruneta, arata cam cel mai bine din ce se gaseste pe strada. Pestele sta in statia de bus, cu un carucior de copil. Visavis, cum iesi din pasaj, mai e o pustoaica de alta etnie. 1 Link spre comentariu
gorbachov Reputație: 13 Postat Iulie 22, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2021 Dar in afara de Mihai Bravu (toata zona intre Lizeanu si Vitan) pe unde ati mai vazut seara? Sau si ziua? Ca nu prea e updatat site-ul 1 Link spre comentariu
Vizitator scrisit Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Ferentari Link spre comentariu
niku731 Reputație: 478 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 22, 2021 Ar fi util sa facem și ceva poze celor de pe strada și sa spunem unde este locația, dacă nu încălcăm regulamentul 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum