Jump to content

gorbachov

Maistru Curvar
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Reputatie Neutra

About gorbachov

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 12/29/1972

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

525 profile views
 1. Salut. Care spital la Dristor, ca nu imi dau seama exact? Pe unde?
 2. Nu am mai vazut in zona garii de nord, nici pe la romana si nici in vacaresti. Poti sa ne spui mai exact pe unde stau?
 3. Stii cumva daca mai sunt si anul asta? Eu nu am mai vazut nimic. Daca da, cand le gasesti? Ziua, seara, noaptea? Si pe unde mai exact. Mersi
 4. Eu tot vad in zona dintre lizeanu, piata muncii, dristor. Sunt multe seara dupa 10. Mai sunt pe Maria Rosetti niste grase. Mai stiti si prin alte parti? Prin dDrumul Taberei mai erau, am inteles dar nu stiu exact pe unde
 5. Buna, Ma intereseaza daca sunt fete dispuse sa faca uro pasiv. Eventual si alte comportamente submisive. In functie de aspect si disponibilitate, sunt dispus sa platesc bani frumosi.
 6. Natalia, poate sunt mai de moda veche si nu inteleg terminologia, dar footjob inseamna ca imi faci tu o laba cu piciorusele (in termeni mai vulgari...)? Am inteles bine?
 7. Din ce am vazut pana acum anul asta, sunt cam aceleasi de anul trecut. Una bunicica la pasaj muncii si inca una noua la benzinaria rompetrol dinainte de dristor kebab. Dar asta e rar acolo. In schimb in afara zonei dintre lizeanu si dristoe nu stiu unde mai stau in bucureasti. Ati mai vazut ceva?
 8. Si stau si ziua sau doar noaptea? Pe la ce ora apar? Si mai sunt si altele prin drumul taberei sau prelungirea ghencea?
 9. Nu prea mai stau alea in fata la kfc. A ramas doar una blonda creata, buna la corp dar naspa la fatza. O scrofita grasunica dar buna se mai gaseste pe Maria Rosetti. Au mai aparut 2 noi cum iesi din pasajul Obor venind dinspre Lizeanu spre Iancului, par romance. Mai e creata de la Mega dinaintea pasajului Muncii si inca o slabanoaga asa si asa. La Rompetrol langa Dristor Kebab mai e o tiganca pulpanoasa. Inca 2-3 la Lizeanu dupa Mega. Cam asta am vazut anul asta, daca mai stiti completati lista... Nu stiu unde s-ar gasi ziua, astea toate le vad seara.
 10. Dar in centru mai exista fete pe strada seara pe undeva? Ca nu am mai vazut de ceva timp?
 11. Cred ca o stiu dar era mai demult, nu stiu daca mai e acum.
 12. Mai activeaza pe acolo? E si ziua sau doar noaptea? Spor si tie!
 13. A venit primavara, ma asteptam sa apara mai in forta, dar sunt cam aceleasi fete de anul trecut, pe Maria Rosetti, pasaj Piata Muncii si cam atat. In alte zone ati mai vazut? Ziua ati mai vazut pe undeva?
×
×
 • Create New...