purist Reputație: 71 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2014 Da da da..DIN CAUZA.. NU datorita..
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 11, 2014 Da da da..DIN CAUZA..NU datorita.. bine fie cum zici tu...âl cunosc personal pe Apuci..dragule..este un om deosebit ...stiu.
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2014 Phanalfabetismul?
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 11, 2014 Phanalfabetismul?gooooool şuuuuuut de nu-ți convine
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Septembrie 11, 2014 Inseamna o greseala de tastare, agramatule Daca te uiti putin pe tastatura ta (presupunand ca aceasta este in limba romana) vei vedea ca "v" este langa "c".Oricum n-ai prins substanta postarii mele...rezulta ca pe langa faptul ca esti agramat, mai esti si limitat, asa ca las-o asa ca deja-mi vine sa borasc si pun pariu ca nu sunt singurul.Am vazut ca s-a aplanat conflictul, totusi imi voi spune si eu opinia: Apuci este unul dintre userii cu adevarat verticali ai acestui forum. Ca moderator, a fost cel mai bun din intreaga istorie a forumului. Ca recenzor, a ridicat aproape de unul singur sectiunea Oradea si a avut o contributie insemnata pe intreaga zona ardeleana. De asemenea, cred ca este singurul forumist caruia i s-a dedicat un articol in presa, daca-mi amintesc bine, insotit si de o caricatura.Atat in activitatea forumistica, cat si in viata privata, da o dovada de seriozitate care din pacate este straina balcanicilor. Cat despre referirile la userii de alta etnie, mi se pare deplasat: Apuci vorbeste si scrie romaneste mult mai bine ca majoritatea celor care-si posteaza impresiile. Iar un alt user de etnie maghiara, Baszkobele, ar putea sa devina corector pentru multe ziare, atat de corect se exprima in romana.Useri straini prezenti pe forum si care scriu in romana, mai sunt pe forum, mentionez doar doi: taki (care este grec) si care are recenzii din iunie 2010 si Briliantul (sectiunea Iasi) grec sau italian la origine si care a recenzat cat n-au facut-o mai mult de trei sferturi din forumisti. Eu consider ca userii care-si impartasesc opiniile si experientele pe forum intr-o limba care nu le este chiar asa de familiara, sunt de laudat, nu de blamat. 10
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2014 +1 sus!
piciu40 Reputație: 3 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2014 de acord cu moderatori acestui sait ca cei vizati pentru abateri sa fie sanctionati
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 11, 2014 Sper sa va placa melodia pe care o va invata Sorina cat va sta pe plaiuri bihorene. Maestre Apuci. pregateste traducerea pentru "mitici"! P.S. Sper ca macar linia melodica s-o apreciati! am corectat eu melodia pentru Apuci: http://www.youtube.com/watch?v=Lp2GJJcLPMc 1
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2014 Multumim... Mi se facuse dor de manele ce-i drept!
dale cooper Reputație: 33 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Twin Peaks Oras:Twin Peaks Postat Septembrie 11, 2014 Cine e Dale Carici care nu mai are loc de mine si ma vrea banata?!?! ( Dale, stii bancul cu bascula?!?! Razi, admira-mi-ai....bascula ) Ce-i aia "istenem", sa stiu daca anulez biletul de avion sau nu?!?! E cu brebenel sau nu?!? Nici macar despre? 1. "istenem" înseamnă "Doamne" în maghiară 2. N-am nimic personal cu tine, ci cu lipsa constantă de bun simț de care dai dovadă tu și mulți alții pe aici. Nu am cerut nici o banare, am subliniat doar inconsistența în declararea regulilor și neaplicarea lor. Nu a cerut nimeni moderatorului1 să declare că la prima abatare, în speță injurii sau jigniri, urmează o banare. Putea să o lase la fel ca până acum, să vă destrăbălați în voie. Vă tot plângeți "vai ce nesimțiți și ce oameni de nimic" înjurând ca la ușa cortului, apoi declamați în gura mare că vreți "decât respect". Felul în care întrebi cine e user-ul meu e o nouă mostră a calității tale. Nu știi să dialoghezi când cineva nu e pe aceeași lungime de undă cu tine. Caută unde te-am înjurat eu până acum și vezi dacă răspunsul tău e cel adecvat. Dacă nu găsești, poate îți dai seama că cei care te desconsideră au o oarecare bază reală. 3
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 11, 2014 Vreau sa imi fac statuie, in fata portiiSa imi iau avion ca mafiotii
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2014 Vreau sa imi fac statuie, in fata portiiSa imi iau avion ca mafiotii Cu statuia o rezolvam repede , cu avionu e mai greu 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 12, 2014 Cu statuia o rezolvam repede , cu avionu e mai greu Dar putem și sa îl impaiem.Avionul este însă o problema.
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 12, 2014 Avionul este însă o problema. Nu-i problema banii .... https://www.youtube.com/watch?v=Z9OrqTMsKmc&list=PLO25fcfWq5FZuZ9lppzR8SxZj-lgAvPm1&index=20
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 "Sus e xoxo pe statuie,Si le da la toti o..."Ce naiba le dadea??? Sampanie? Moiet??
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Postat Septembrie 12, 2014 Butonul de reclamatii ca si topicul asta,e o gluma..proasta. Am zis.
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 2. N-am nimic personal cu tine, ci cu lipsa constantă de bun simț de care dai dovadă tu și mulți alții pe aici. Nu am cerut nici o banare, am subliniat doar inconsistența în declararea regulilor și neaplicarea lor. Nu a cerut nimeni moderatorului1 să declare că la prima abatare, în speță injurii sau jigniri, urmează o banare. Putea să o lase la fel ca până acum, să vă destrăbălați în voie. Vă tot plângeți "vai ce nesimțiți și ce oameni de nimic" înjurând ca la ușa cortului, apoi declamați în gura mare că vreți "decât respect". Felul în care întrebi cine e user-ul meu e o nouă mostră a calității tale. Nu știi să dialoghezi când cineva nu e pe aceeași lungime de undă cu tine. Caută unde te-am înjurat eu până acum și vezi dacă răspunsul tău e cel adecvat. Dacă nu găsești, poate îți dai seama că cei care te desconsideră au o oarecare bază reală. Serios? Vaaai, mai ca-mi dau lacrimile cand vad cat bun simt zace-n tine...nu ai merita sa ti mai raspund insa parca-mi vine sa te intreb Unde erai mah corectule cand se adunau ratatii-n haita si ma luau la pula? Astea nu le vedeai,huh? E bine ca ai observat cum le-am raspuns eu...esti tare, bravo, stai jos 4!!! Cred ca am fost mai doamna decat ar fi meritat distrusii nesimtiti si analfabeti sa fiu... Am mai spus si repet, mi se rupe de parerea pe care o au despre mine cei care NU ma cunosc, de ce mi-ar pasa ce cred, fac si zic niste straini?? Sa fiu sincera, mi se cam rupe si de parerea celor care ma cunosc DIN acest mediu...in momentul in care inchid usa in urma voastra, sunteti niste straini si asa veti ramane...Stiu ca este trist dar asta este realitatea care convine de ambele parti. Avionul este însă o problema. Avem unul la Fundeni, pilot avem...Bambu?!?! 2
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Postat Septembrie 12, 2014 Sorina,nu faptul ca omul te-a platit pt niste servicii iar cand I s-a terminat ora isi trage chilotii pe el si pleaca e trist,ci faptul ca nu inteleg pt ce au platit.Am remarcat chestia asta chiar si in slujbele normale in care angajatorul cere loialitate,prietenie si chiar sacrificiu,ghici in favoarea cui
stalingrad Reputație: 44 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 12, 2014 Am vazut ca s-a aplanat conflictul, totusi imi voi spune si eu opinia: Apuci este unul dintre userii cu adevarat verticali ai acestui forum. Ca moderator, a fost cel mai bun din intreaga istorie a forumului. Ca recenzor, a ridicat aproape de unul singur sectiunea Oradea si a avut o contributie insemnata pe intreaga zona ardeleana. De asemenea, cred ca este singurul forumist caruia i s-a dedicat un articol in presa, daca-mi amintesc bine, insotit si de o caricatura.Atat in activitatea forumistica, cat si in viata privata, da o dovada de seriozitate care din pacate este straina balcanicilor. Cat despre referirile la userii de alta etnie, mi se pare deplasat: Apuci vorbeste si scrie romaneste mult mai bine ca majoritatea celor care-si posteaza impresiile. Iar un alt user de etnie maghiara, Baszkobele, ar putea sa devina corector pentru multe ziare, atat de corect se exprima in romana.Useri straini prezenti pe forum si care scriu in romana, mai sunt pe forum, mentionez doar doi: taki (care este grec) si care are recenzii din iunie 2010 si Briliantul (sectiunea Iasi) grec sau italian la origine si care a recenzat cat n-au facut-o mai mult de trei sferturi din forumisti. Eu consider ca userii care-si impartasesc opiniile si experientele pe forum intr-o limba care nu le este chiar asa de familiara, sunt de laudat, nu de blamat. Sunt cu totul de acord, inclusiv cu ultima parte. Puțini își pot da seama de împrejurarea că maghiara, lăsând la o parte că e o limbă foarte dificilă, e cu totul altfel structurată decât româna, e pur și simplu de-a-ndoaselea față de română. Un individ obișnuit a gândi în maghiară trebuie să facă un efort aproape uimitor pentru a traduce în română și a pune cuvintele într-o ordine corectă, în scopul vorbirii/scrierii în al nostru idiom. Deci e cu atât mai lăudabil atunci când o face de bună voie, nu din necesitate. Cât despre unguri, eu mi-s sudist de origine, de prin Bărăgan. Am venit în Ardeal la începutul anilor 90, însoțit de aceeași prejudecată absurdă antimaghiară scoasă din cărțile noastre de istorie, unele deformate, și din spiritul colectiv. Cu atât mai mult interacțiunea cu ungurii m-a uluit, pentru că am avut șansa să întâlnesc niște oameni magnifici. De la silă am trecut aproape la fascinație față de acest popor trist, sfâșiat teritorial și sufletește, cu inima mai vastă decât pusta în care s-au aciuat.Niciodată să nu condamni pe nimeni până nu-l cunoști. Cunoscându-i pe maghiari, am început să-i înțeleg, m-am apropiat de ei, le-am învățat istoria, le-am înțeles drama unui destin (pe care ei îl percep) nedrept.Evident, oricât aș fi eu de sceptic față de soarta neamului meu, nu voi abdica din sânul lui și nu voi valida vreodată adevărurile maghiare. Nu mă aliez lor. Dar pot să îi înțeleg pe unguri și, dacă nu să-i iubesc, măcar să nu-i urăsc. Pentru simplul fapt de a fi unguri. 7 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 Cum adica nu intelegi?!? Nu cred ca a fost cineva la mine, i-am deschs usa, i-am luat banii si l-am lasat singur o ora dupa care l-am condus la usa inapoi ...chiar si persoanele care vin la mine si nu!!!! fac sex, pleaca multumite, stiind foarte bine pe ce au dat banii. Nemultumiti pleaca doar cei ce vin cu asteptari prea mari (eu v-am tot spus ca am doar 1,60m fara tocuri ) , plini de talente si figuri...si stii de ce astia pleaca nemultumiti?!?! De a dracu' ce sunt, nicidecum ca nu as fi capabila sa ma ridic la inaltimea asteptarilor lor. Se pare ca degeaba tot repet eu "esti om cu mine, sunt om cu tine"...a fi om cu mine nu presupune sa ai aceleasi opinii ca si mine, presupune respect si bun simt... 3
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Postat Septembrie 12, 2014 Sorina,nu ai inteles postul meu si nu cred ca am fost atat de subtil ;mai reciteste-l o data,Dar atenta te rog,pt ca ai inteles tocmai invers
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 12, 2014 Am vazut ca s-a aplanat conflictul, Da, si eu ma bucur ca nu s-a continuat subiectul 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Postat Septembrie 13, 2014 ATENTIE ! A venit Andrei la servici , aveti grija cum vorbiti
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 15, 2014 Mesaj de la Bic : Motane mai taie-mi din cele 3 warning points ca vreau sa ma pis pe 2-3 prosti de pe aici si am o retinere . 2 2
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2014 Mesaj de la Bic : Motane mai taie-mi din cele 3 warning points ca vreau sa ma pis pe 2-3 prosti de pe aici si am o retinere . BAGA mare brah!
Postări Recomandate