Sari la conținut

Vox populi

doixdoi

Doriti ca forumul sa redevina ce a fost?  

49 membri au votat

1. 1. Doriti ca forumul sa redevina ce a fost?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu as fi introdus in acest  poll  intre da si nu, o varianta de mijloc, care as considera ca este cea mai potrivita avand in vedere tendintele evidente ale userilor si ale conducerii ;)

Extremele nu au adus niciodata in istorie progres, asa ca ...think about it...

@doixdoi: daca ti se pare viabila varianta mea, incearca sa editezi poll-ul, cu toate ca nu cred ca mai poti sau il poti ruga pe pisic sa introduca in poll a 3-a varianta  :berica3

• Like 2
Postat

Eu as fi introdus in acest  poll  intre da si nu, o varianta de mijloc, care as considera ca este cea mai potrivita avand in vedere tendintele evidente ale userilor si ale conducerii ;)

Extremele nu au adus niciodata in istorie progres, asa ca ...think about it...

@doixdoi: daca ti se pare viabila varianta mea, incearca sa editezi poll-ul, cu toate ca nu cred ca mai poti sau il poti ruga pe pisic sa introduca in poll a 3-a varianta  :berica3

Dar recititi postarea de inceput,revenirea se vrea a fi mai mult in zona de spirit a forumului,eleganta bunsimt,respect.Am adaugat si obligativitatea recenziilor pt. a face dovada ca respectivul este futac ,are treaba cu fenomenul,nu unul care a descoperit intamplator forumul si vine sa ne faca noua teorie.Este ca si cum intr-un Gentelman`s Club intra o femeie,nu are ce cauta ,pur si simplu.Dar daca tu,Roberto,te gandesti la o varianta intermediara esti invitatul meu sa o expui.Evident,asa cum am mai spus ulterior,regulile fiind facute pentru noi,normal este ca noi sa le si propunem.Acestea sint insa discutii inutile,pisicuts si-a exprimat decizia prin votul negativ.Cel mai tare m-a mirat votul lui Oly care desi este unul dintre bataile de joc ale forumului prefera varianta actuala.Topicul dedicat lui  ar fi fost primul care ar fi trebuit sa dispara.Insa  pe cat de agreabil este omul din spatele nick-ului pe atat de stupid este personajul Oly.Cam la fel ca si Advanced,baiatul asta este omul cu sufletul de aur,personajul parca ar fi ventrilocul ala din filmele de groaza pe care omul nu-l poate stapani. 

• Like 1
Postat

Dar recititi postarea de inceput,revenirea se vrea a fi mai mult in zona de spirit a forumului,eleganta bunsimt,respect.Am adaugat si obligativitatea recenziilor pt. a face dovada ca respectivul este futac ,are treaba cu fenomenul,nu unul care a descoperit intamplator forumul si vine sa ne faca noua teorie.Este ca si cum intr-un Gentelman`s Club intra o femeie,nu are ce cauta ,pur si simplu.Dar daca tu,Roberto,te gandesti la o varianta intermediara esti invitatul meu sa o expui.Evident,asa cum am mai spus ulterior,regulile fiind facute pentru noi,normal este ca noi sa le si propunem.Acestea sint insa discutii inutile,pisicuts si-a exprimat decizia prin votul negativ.Cel mai tare m-a mirat votul lui Oly care desi este unul dintre bataile de joc ale forumului prefera varianta actuala.Topicul dedicat lui  ar fi fost primul care ar fi trebuit sa dispara.Insa  pe cat de agreabil este omul din spatele nick-ului pe atat de stupid este personajul Oly.Cam la fel ca si Advanced,baiatul asta este omul cu sufletul de aur,personajul parca ar fi ventrilocul ala din filmele de groaza pe care omul nu-l poate stapani. 

Degeaba ai facut discursul corect, daca natura poll-ului nu acopera toate posibilitatile. Esti sigur ca votul lui Pisicuts este in sensul pastrarii acestui format ? Sau e mai degraba un vot impotriva vechiului format ?  Eu vad ca banarile continua . Atunci care varianta din votul NU al lui Pisicuts este cea corecta ? 

P.S. Eu nu vreau vechiul format. Ar fi trebuit sa votez cu nu ? Asta ar fi insemnat ca sint de acord cu cel actual. 

• Like 1
Postat

Acesta este motivul pentru care nu am votat nici eu, cu toate ca romanii sunt invatati sa voteze impotriva cuiva/ceva, nu pentru.

• Like 1
  • Oras:here
  • Oras:here
Postat

Iluzii...

Mah vamaiotule,nu mai bine organizezi tu o cheta si cumperi site-ul de la motan?

Va dau mai multe sanse de izbanda.

• Like 2
  • Oras:0.0,0.0
  • Oras:0.0,0.0
Postat

Salut,

"doixdoi, on 07 September 2014 - 08:15 PM, said:

rockrules, on 05 Sept 2014 - 11:46, said:snapback.png

Ziua Buna!

Ieri in jurul pranzului, eram prin capitala. Am scris intentionat cu c mic pentru ca in afara de comunitatea fetelor vesele, nu prea gasesti nimic bun... asa suntem noi astia din Provincie. Scris cu P mare. Dar nu de asta e vorba.

.

Si ai subliniat acest lucru pentru a dovedi cat esti de prost mai dobitocule.Capitala se scrie cu litera mica si gata mai provincial cu P(rost) mare.Vezi ca mai este unu (sau mai multi) pe aici care vor capitala la voi acolo la "Poplaca".Va pute capitala la Bucuresti iar cand veniti aici lasati masinile la gara ca va este frica sa nu va calce metroul,incurcati traficul pe autostrada si tre`sa fac eu jaloane printre gunoaiele voastre aduse din Germania.Sa fii roman e destul de naspa deocamdata,noi macar avem sansa sa fim bucuresteni mai coada vacii.Imi cer iertare tuturor oamenilor de buna credinta nelocuitori in Bucuresti ce ar putea sa se simta lezati de cele scrise de mine dar cand vad cate un jeg de acesta mi se face pur si simplu sila.Noroc totusi ca nu sint prea multi ca el."

Hmmmmm ... :thinking

Si totusi ma intreb: cel care face asemenea demersuri nu ar trebui sa fie si cel care da un exemplu bun?

Eu personal, consider raspunsul de mai sus mult disproportionat fata de "provocarea" lansata si in agresivitate, si in generalizare, si in aroganta etc. (chiar daca conflictul a fost ulterior dezamorsat si explicat etc. , eu tot neconvins am ramas ; si la cateva zile vad acest demers initiat tot de acelasi user :350x   )

Nu vreau nici sa apar pe nimeni si nici sa redeschid polemici, pur si simplu sunt un user nou si incerc sa inteleg forumul.

Sunt de acord, ca sunt foarte multe insulte si bascalii, dar citind raspunsul de mai sus ...  eu unul nu vad diferenta.

Da, as dori sa vad un forum civilizat si mai reglementat la care sa contribui cu recenzii, dar din motivele amintite mai sus nu pot vota  - poate nici nu (mai) e relevant.

Toate bune.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu vreau nici sa apar pe nimeni si nici sa redeschid polemici, pur si simplu sunt un user nou si incerc sa inteleg forumul.

Incepe cu o recenzie!

• Like 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

tre sa sugi pula, sa te futa stef19 in cur, daca esti user nou

• Minus 1
  • Telefon: 0725653656
  • Telefon: 0725653656
Postat

tre sa sugi pula, sa te futa stef19 in cur, daca esti user nou

ce urat vorbesti xo xo :laugh2

Postat

nu e, ti se pare :))

• Like 1
Postat

Gabi,pai poti face un poll fara a fi sustinut de un discurs?Zi tu cum ar fi trebuit formulata intrebarea,consider ca am venit cu explicatiile necesare.Probabil trebuia sa intreb daca se vrea revenirea la spiritul care era inainte pe forum.Problema insa nu este in formulare,adevarul este ca nu multi vor schimbarea si atunci nu au votat pt. ca nu au considerat ca este pericol sa li se strice troaca.Ia sa fi deschis subiectul pisicuts si sa aiba si credibilitatea pe care o avea acum 3-4 ani.Imediat sareau baietii ca arsi si votau " nu ".

Tiberiu,ai dreptate,asa pare ,in mare parte exact reactia mea la provocarea colegului a fost cea care m-a determinat sa deschid acest subiect.A fost singura mea iesire de acest fel in aproape 3 ani de forum si am gandit ca daca pina si eu am ajuns sa am astfel de comportament este grav.Mici conflicte am mai avut cu alti colegi insa niciodata nu am venit pe forum sa ne tiganim.Cu unul chiar m-am injurat la telefon .

Jane,imi place mie forumul dar nu chiar asa de mult,vara ce sa fac?Sa stau pe forum in Vama?De asta imi place mie in Vama,are loc toata lumea,si nudisti si chilotari si bogati si saraci chiar si boschetari ,tineri si batrani.Doar manelistii si scandalagii nu ajung decat foarte rar.

Postat

Gabi,pai poti face un poll fara a fi sustinut de un discurs?Zi tu cum ar fi trebuit formulata intrebarea,consider ca am venit cu explicatiile necesare.Probabil trebuia sa intreb daca se vrea revenirea la spiritul care era inainte pe forum.Problema insa nu este in formulare,adevarul este ca nu multi vor schimbarea si atunci nu au votat pt. ca nu au considerat ca este pericol sa li se strice troaca.Ia sa fi deschis subiectul pisicuts si sa aiba si credibilitatea pe care o avea acum 3-4 ani.Imediat sareau baietii ca arsi si votau " nu ".

Tiberiu,ai dreptate,asa pare ,in mare parte exact reactia mea la provocarea colegului a fost cea care m-a determinat sa deschid acest subiect.A fost singura mea iesire de acest fel in aproape 3 ani de forum si am gandit ca daca pina si eu am ajuns sa am astfel de comportament este grav.Mici conflicte am mai avut cu alti colegi insa niciodata nu am venit pe forum sa ne tiganim.Cu unul chiar m-am injurat la telefon .

Jane,imi place mie forumul dar nu chiar asa de mult,vara ce sa fac?Sa stau pe forum in Vama?De asta imi place mie in Vama,are loc toata lumea,si nudisti si chilotari si bogati si saraci chiar si boschetari ,tineri si batrani.Doar manelistii si scandalagii nu ajung decat foarte rar.

Eu am mai spus si intr-o postare anterioara ca discursul a fost excelent. El a exprimat foarte bine cam ceea ce doreai sa propui. M-am regasit in discursul tau. Ideea este ca acest poll trebuia sa mai aiba o intrebare intermediara care sa curpinda esenta discursului tau. Numai ca poll-ul a avut doua intrebari seci. Daca as vota DA , inseamna ca as dori sa se revina la puscaria din trecut ( chiar daca spiritul era deosebit, sentimentul de puscarie predomina cam pe tot site-ul in perioada aia. Iti aduci aminte cum sareau hulpavii cu minusuri pentru niste intrebari?....unele timpite, altele nevinovate...urmarea....ban la utilizator) . Daca as vota NU, inseamna ca imi place situatia de acum cand lumea se injura de la primele postari.

Daca vrei si votul meu. OK! 

Votez DA pentru un forum exact ca in discursul tau !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum a mers demersul?

Inca se delibereaza  :laugh2

• Oras:braila
Postat

sa inteleg ca acest site,e de fapt un joc,din care nu iesi niciodata castigator?e un fel de 'alba-neagra'?sau un joc piramidal?sau un labirint,din care nu mai poti iesi?

• Like 4
  • Minus 3
Postat

sa inteleg ca acest site,e de fapt un joc,din care nu iesi niciodata castigator?e un fel de 'alba-neagra'?sau un joc piramidal?sau un labirint,din care nu mai poti iesi?

Da

Cum ar veni, ai cam belit pula daca ai intrat aici. ;)

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Da

Cum ar veni, ai cam belit pula daca ai intrat aici. ;)

da.asa este,ca as vrea sa ies de aici,dar nu mai pot.decat daca vine apocalipsa.atat.
  • Like 5
  • Minus 3
Postat

da.asa este,ca as vrea sa ies de aici,dar nu mai pot.decat daca vine apocalipsa.atat.

Corect, nu ai scapare. Ai devenit dependenta. Plus ca daca iesi de pe forum definitiv, degeaba te ascunzi ca oricum te vom gasi. :laugh2

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

De raie se scapa destul de greu...asa am auzit :)

Bafta la bani

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...