Sari la conținut

Ema 0759108229

Vizitator pardon

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Salutari!

Am fost la Emma in locatia new city.

Este o prezenta placuta, comunicativa si cu initiativa. Dupa ce am intrat in garsoniera, mi-a oferit un pahar cu apa.(apa am vrut eu, ea avea si suc, biscuiti...etc :))

La corp arata bine spre foarte bine(fundul este punctul ei forte). Confirm tatuajele si pozele.

Inainte de activitati eu am fost la dus. Ea era deja pregatita(igiena-ok)

Am avut parte de un oral protejat si apoi de 2 pozitii indicate de mine. In maxim 15 min am fost gata=> m-am simtit bine  :)

Baie:ok (prosop+ gel de dus)

Timp door to door: mai putin de 25 min 

Halat: 200 Ron

Locatie- un mic minus pentru ca m-am intersectat la parterul blocului cu un baiat(angajat al firmei care a construit blocul) si m-a intrebat de sanatate-daca stau un bloc? I-am zis ca merg la o prietena si a zambit.

De revenit : Da, pentru varianta de 1h.

De recomandat: Da

Salut Emma si succes! Numai bine tuturor!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:homeless
  • Oras:homeless

Hai ca-ti fac si eu up, am vazut ca trebuie o postare in cel mult 90 min, probabil e nevoie. Altfel nu-mi explic repetarea postarii tale, poate doar boala Alzheimer ar scuza asta.

Poate n-a sunat nimeni in cele 90 de minute si fata avea chef de... munca.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Hai ca-ti fac si eu up, am vazut ca trebuie o postare in cel mult 90 min, probabil e nevoie. Altfel nu-mi explic repetarea postarii tale, poate doar boala Alzheimer ar scuza asta.

Sall!!

Te lamuresc eu,daca nu este UP nu prea suna telefonullll :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe Ema, pe la inceputul lunii trecute, in locatia din Floreasca foarte aproape de Springtime. Locatie foarte curata, pat mare, baie curata. Fata nu arata rau. Destul de frumoasa la chip, sani frumosi, posterior si mai frumos, subtirica, foarte ingrijita, numai ca este cam maruntica (sa zic pe la 1,65 m sau mai putin), si tatuata. In general nu-mi plac deloc tatuajele dar al fetei este chiar urat. Destul de vorbareata dar oarecum timida la inceputul vizitei. Ca tehnica nu prea impresioneaza. Oralul este protejat si destul de banal iar normalul este fara prea mare patos din partea fetei. Nu accepta FK iar finalizarea este doar pe sani. Nu prea am multe de povestit pentru ca nu a fost ceva memorabil. Mai degraba te duce cu gandul la o incepatoare in meserie. 

Note:

Aspect: 8-9. Maruntica dar frumusica la chip, sani frumosi si cur bestial. Din pacate tatuajul strica foarte mult aspectul general al fetei. Ingiena impecabila.

Oral: 8. Protejat. Ceva deep iar ca tehnica destul de soft. 

Normal: 8. Fara prea mare implicare din partea fetei dar cauta sa-ti faca pe plac.

Anal: N/A.

GFE: 8. Fara FK. In rest m-am simtit bine. Destul de vorbareata dar parca e un pic retrasa/timida.

Pret: 200lei, 1 finalizare, cam 30 de minute.

Una peste alta cred ca merita vizitata o data desi poate ca pretul este cam mare pentru ce ofera fata. Poate ca in varianta "la ora" implicarea fetei este diferita. 

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Tei
  • Oras:Tei

Am vizitat-o si eu pe Ema, pe la inceputul lunii trecute, in locatia din Floreasca foarte aproape de Springtime. Locatie foarte curata, pat mare, baie curata. Fata nu arata rau. Destul de frumoasa la chip, sani frumosi, posterior si mai frumos, subtirica, foarte ingrijita, numai ca este cam maruntica (sa zic pe la 1,65 m sau mai putin), si tatuata. In general nu-mi plac deloc tatuajele dar al fetei este chiar urat. Destul de vorbareata dar oarecum timida la inceputul vizitei. Ca tehnica nu prea impresioneaza. Oralul este protejat si destul de banal iar normalul este fara prea mare patos din partea fetei. Nu accepta FK iar finalizarea este doar pe sani. Nu prea am multe de povestit pentru ca nu a fost ceva memorabil. Mai degraba te duce cu gandul la o incepatoare in meserie.

Note:

Aspect: 8-9. Maruntica dar frumusica la chip, sani frumosi si cur bestial. Din pacate tatuajul strica foarte mult aspectul general al fetei. Ingiena impecabila.

Oral: 8. Protejat. Ceva deep iar ca tehnica destul de soft.

Normal: 8. Fara prea mare implicare din partea fetei dar cauta sa-ti faca pe plac.

Anal: N/A.

GFE: 8. Fara FK. In rest m-am simtit bine. Destul de vorbareata dar parca e un pic retrasa/timida.

Pret: 200lei, 1 finalizare, cam 30 de minute.

Una peste alta cred ca merita vizitata o data desi poate ca pretul este cam mare pentru ce ofera fata. Poate ca in varianta "la ora" implicarea fetei este diferita.

Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Ema 

Povestea cu domnisoara este mai veche , o aveam pe lista , am si vorbit odata cu ea dar nu ne-am potrivit si am renuntat la ideea de a o vizita.

Cand am ajuns la Ioana am facut cunostiinta si cu Ema si inainte sa intru cu Ioana am stabilit si cu frumoasa asta mica o finalizare.

Locatia este aceeasi descrisa in recenzia Ioanei , Spring Floreasca, usor de ajuns, locatie curata , baie curata si dotata cu toate cele necesare, apartament decomandat destul de cochet.

Domnisoara este frumusica , sexy , senzuala, sani frumosi , privire vesela si  ochi frumosi, il are vino incoace si m-a pacalit de la primul salut. Cred ca 1, 65 inaltime, bruneta, slim , ochi alunecosi , inima zburdalnica. 

Se poate discuta cu domnisoara , foarte dezchisa , sincera si nu in ultimul rand isteata.

Actiunea a debutat cu mangaieri si sarutari pe corp  , un oral protejat bunicel , fara deep si fara vecini dar interesant . Am  trecut la un normal protejat  in preferata mea lady on top , am schimbat in caprita  am obosit eu , am revenit in lady on top dar alta varianta si a obosit ea, din nou la oral si apoi finalizare .

Eu m-am simtit foarte bine cu Ema , imi pare bine ca pana la urma intamplarea ne-a adus fata in fata si am cunoscut astfel o fata deosebita si excitanta.

Locatie  -  9

Aspect  -  9

Oral  -  8

Normal  -  9

GFE  -  + 9 ( era 10 cu FK )

Atitudine  -  10

Igiena  -  10

As mai trece pe la domnisoara Ema , dar ca intodeauna ma lupt cu lipsa timpului si cu numarul mare de fete frumoase, dar o sa vina si vremea cand o sa ma retrag si o sa folosesc doar    ,,Lista lui Rocker"  si domnisoara Ema este sigur pe lista asta :)

Rocker 27
  • Like 10
  • Minus 7
Link spre comentariu
Dinc cite imi amintesc ca am fost la domnisoara acum citeva saptamini

Locatie in floreasca linga Spring Time

Apartament foarte curat si mobilat minimalist dar frumos.

Baie curata cu geluri, ai la dispozitie prospop curat uscat.

Mare atentie la geamul care de in spate spre parc caci nu sunt perdele, numai jaluzele, si apartamentul fiind la parter riscati sa faceti show sau poate va place.

Fata este cea din poze, arata chiar frumos imbracata, dezbracata nu ma dat pe spate pt un pret de 300 lei. Pozele fotoshopate o fac extra.

E dezinvolta si placuta, fara alintaturi false si zimbete commerciale.

Dupa un oral pro a urmat o gimnastica in pat in citeva pozitii relativ obisnuite. Nu prea mare implicare, nimic deosebit dar incearca sa te faca sa te simti bine.

Citeva mingiieri, no FK, no anal si oricum nu ma intereseaza. Cred ca poate sa faca si un masaj daca doriti (nu mai sunt sigur, a terecut ceva timp)

Daca doresti sa discuti ai cu cine, e destul de deschisa si simpatica.

Note:

Locatia 10

Fata 9

Oral 7 protejat

Normal 8 nimic special

GFE 9

Platit o ora 300 l exista varianta 200 l one shot 30m

Personal nu am sa revin la un 300 L ora,  comparativ cu alte fete la 200 care fac si fk si oral nepro nu se merita.

La 200 da... eventual, dar e parere personala.
  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator Batranul George
Reputație: 0

Am vizitat-o pe Ema acum vreo 2-3 saptamani avand chef de o femeie frumoasa si recomandarile pareau sa duca spre o decizie in favoarea ei.

Locatia Spring Floreasca.Apartament de doua camere nedecomandat cu dormitor misto.In acea perioada locuia cu Ioana12 parca.

In fine, am intrat cu Ema timp de o ora.M-a asteptat intr-o fusta gen piele, tocuri si misto machiata.La fata e papusa, la corp e super.

Atitudine proclient, vorbareata capabila de roleplay, stie sa pozeze, sa incite, sa excite.Oralul e cu prezervativ, dar de calitate.Normal in mai multe pozitii totul prelungit pana la limita orei cand mi-a venit ideea sa o fut si pe colega ei.Partea misto a fost ca mare parte din intalnirea cu Ioana, Ema a fost si ea prezent privindu-ne, atingandu-se pe sani si comunicand cu noi.

Achitat 300 Emei si 150 Ioanei.

Note:

Locatie 9

Aspect Ema 9,5 la corp si +10 la fata

Oral 8,5

Normal 9

GFE 9 nu face fk

igiena 10

Recomand celor care for sa futa o papusa superba.

• Like 17
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna dragii mei! Incepand de azi ne putem intalni in zona mall vitan la In City Residence intr.o garsoniera noua si romantica. Sunt singura in locatie iar serviciile mele sunt aceleasi :sex oral sex normal,atingeri,mangaieri,masaj erotic,masaj de relaxare la pretul de 200 lei o finalizare si 300 lei ora. I zi buna tuturor! Va astept. Pupici

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...