advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 12, 2014 Ai doua saptamani de cand îl întepi constant pe Marean....ai pus ochii pe pula lui???Omul te evita frumos si elegant de fiecare dată....in nebunia ta chiar nu ai nicio limita? Daca n-o sugi aici,incerci s-o sugi pe dincolo....in ambele parti fara sorti de izbanda....chiar nu te-ai saturat s-o sugi numai in gol???Marean nu e nici Patrick,nici Maxxx si nici CaluNegru......abandonatule Patrick, Maxx, calu negru, ți-au dat toți muie si aici si dincolo. Bai șarlatanie, am de a face cu hoți in fiecare zi dar, un nesimțit mai mare ca tine nu am vazut. Marwh bai figaro in pula calului, este ciroza pe tine cat casa nesimtitule!
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 12, 2014 La magariile pe care le-ai făcut trebuie sa taci. Te-am evitat si te evit dar nu îți fute norocul. Ești iubita lui măream de ii iei apărarea?Te stiu ca te dai golănaș si nu esti da, te rog, scuteste-ma, eu te ignor, fa același lucru! Daca vrei sa faci un lucru bun, invata-l pe ala sa aibă propria opinie si sa nu mai fie pupincurist!Iesi ma,da-te-n pula mea de sifon si mai fa cateva repoarte,lingaule Marean,face doar caterinca...nici nu pupa,nici nu linge ca si tine de exemplu....sifonule Marş,du-te dreaq de NEbagat in seama
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 Ce plm aveti mah cu Marian de vb de el? L-ati cunoscut vreunul? Eu l-am cunoscut si pot sa va spun ca este un super omAdvanced,lasa-l frate pe Marian,cunoaste-l intai si apoi sa vorbesti
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 12, 2014 Patrick, Maxx, calu negru, ți-au dat toți muie si aici si dincolo. Bai șarlatanie, am de a face cu hoți in fiecare zi dar, un nesimțit mai mare ca tine nu am vazut. Marwh bai figaro in pula calului, este ciroza pe tine cat casa nesimtitule!Prostu'pizdii,lingerica,atat Maxxx,cat si Patrick imi sunt amici,n-am avut niciodata vreo divergenta cu ei,ba din contra....oftica-te manca-r-ai pizda Ameliei....tradatule din dragoste Zi de zi ai treaba cu hoti? TU? Shhhht....arasel
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 12, 2014 Ce plm aveti mah cu Marian de vb de el? L-ati cunoscut vreunul? Eu l-am cunoscut si pot sa va spun ca este un super omAdvanced,lasa-l frate pe Marian,cunoaste-l intai si apoi sa vorbestiEl vorbeste doar in necunostiinta de cauza,deja a facut un obicei din asta
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 12, 2014 conjugati verbul a beli pana va iese
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 12, 2014 conjugati verbul a beli pana va ieseEu belescTu belestiEl(advanced) ne-o beleste
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 12, 2014 Eu belescTu belestiEl(advanced) ne-o beleste asta-i singularul, continua cu pluralul
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 12, 2014 asta-i singularul, continua cu pluralulSingulara-mi este divergenta
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 El vorbeste doar in necunostiinta de cauza,deja a facut un obicei din asta Am observat.Marian chiar este un om cu principii,are initiativa ,stie ce vrea ,si este foarte respectat in viata.Multi dintre cei prezenti pe forum si-ar dori sa fie ca el.Advanced,te invit marti sau miercuri la un cico sa-l cunosti.iti vei schimba parerea despre el 100 %
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 12, 2014 Singulara-mi este divergenta si convergenta cum e?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 12, 2014 Iesi ma,da-te-n pula mea de sifon si mai fa cateva repoarte,lingaule Marean,face doar caterinca...nici nu pupa,nici nu linge ca si tine de exemplu....sifonule Marş,du-te dreaq de NEbagat in seama In așa zisa ta "pula" ești tu iesit neterminatule! Sincer îmi este mila de tine milogule, măream face aceiasi caterinca ieftina ca si tine. Cu asta i-ai cucerit pe toți si le-ai tras teapa la toți. Bai figaro, mai ai de mâncat pana sa ma dovedești tu pe mine ! Ma bucur ca si-au dat seama foarte multi ce "poama" ești." Marsh bhai șarlatanie, profita de noul tau grup pana sa își dea seama ce gunoi ești!Si tine minte, aceasta postare este un răspuns la bădărănia sinlipsa ta de hun simt. Cum pula mea mai ai tupeul sa scoți capul lume șarlataniile, șmecher de doi bani! Cat crezi ca o sa îți meargă hotule? Haali ca aștept sa îmi dai ce este al meu, chiar daca de la început am spus ca nu ma mai interesează si ca nu vreau sa se afle de mine ca am participat. Hai ma javra de om, chiar banii aia nu ma fac. Pe tine insa, șarlataniile, te bucura sa tragi in piept pe alții! Marsh bai buboiule, tu cui faci morala? 2 2
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 12, 2014 Prostu'pizdii,lingerica,atat Maxxx,cat si Patrick imi sunt amici,n-am avut niciodata vreo divergenta cu ei,ba din contra....oftica-te manca-r-ai pizda Ameliei....tradatule din dragoste Zi de zi ai treaba cu hoti? TU? Shhhht....arasel nunu stiu cum sunt eu dar niciodată nu îmi jefuiesc prietenii așa cu ai facut-o tu gunoiule. Da, înfierare zi am de a face cu mincinoși ca tine. Figarooo, stai cu limba in curu cui vrei, in viață ta, ceea ce ai făcut nu o sa fie uitat, indiferent de prezenta mea. HOTULE! 2 2
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 12, 2014 In așa zisa ta "pula" ești tu iesit neterminatule! Sincer îmi este mila de tine milogule, măream face aceiasi caterinca ieftina ca si tine. Cu asta i-ai cucerit pe toți si le-ai tras teapa la toți. Bai figaro, mai ai de mâncat pana sa ma dovedești tu pe mine ! Ma bucur ca si-au dat seama foarte multi ce "poama" ești." Marsh bhai șarlatanie, profita de noul tau grup pana sa își dea seama ce gunoi ești!Si tine minte, aceasta postare este un răspuns la bădărănia sinlipsa ta de hun simt. Cum pula mea mai ai tupeul sa scoți capul lume șarlataniile, șmecher de doi bani! Cat crezi ca o sa îți meargă hotule? Haali ca aștept sa îmi dai ce este al meu, chiar daca de la început am spus ca nu ma mai interesează si ca nu vreau sa se afle de mine ca am participat. Hai ma javra de om, chiar banii aia nu ma fac. Pe tine insa, șarlataniile, te bucura sa tragi in piept pe alții! Marsh bai buboiule, tu cui faci morala?Sifonule,sa poti face caterinca tre' sa te duca capul...in pula noastra,tu nu 'sti sa scri'...normal ca si pretentiile sunt pe masura Zââât in pula mea de analfabet...cu diploma
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 12, 2014 pluralul asteapta
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 12, 2014 Eu belescTu belestiEl(advanced) ne-o beleste I-ai belit tu pe altii sarlatanule! Mare măgar ești nesimtitule. Sa îți fie de coliva ciroticule! 2 2
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 12, 2014 Sifonule,sa poti face caterinca tre' sa te duca capul...in pula noastra,tu nu 'sti sa scri'...normal ca si pretentiile sunt pe masura Zââât in pula mea de analfabet...cu diploma Caterinca ta este de șarlatan pută bleaga! Aidi steaua ta de golan de doi bani, muritor de foame! Golanule! 2 2
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 12, 2014 Caterinca ta este de șarlatan pută bleaga! Aidi steaua ta de golan de doi bani, muritor de foame! Golanule!Lingerica,nu uita ca ai fost acceptat la prima masa cu japca la insistentele lui Legolas si a lui Darkness,de-atunci ai barfit si-ai dus vorba de fiecare user in parte de la masa la masa....chiar asa,ai lasat vreun user nebarfit??? Marş mă,du-te-n pula mea de zdreamţă!
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 12, 2014 Lingerica,nu uita ca ai fost acceptat la prima masa cu japca la insistentele lui Legolas si a lui Darkness,de-atunci ai barfit si-ai dus vorba de fiecare user in parte de la masa la masa....chiar asa,ai lasat vreun user nebarfit??? Marş mă,du-te-n pula mea de zdreamţă! O tempora, o mores
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 12, 2014 Aici e intetesant...se ceartă ..lumea..si mie-mi place..eu sunt arbitru..
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 12, 2014 Aici e intetesant...se ceartă ..lumea..si mie-mi place..eu sunt arbitru..de tusa sau de centru?
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 12, 2014 De mijloc
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 12, 2014 Inca o treaba "amice" fiecare om are doza lui de nebunie dar, eu unul nu as fi făcut niciodată ceea ce ai făcut tu unui prieten, fie el real sau virtual. Mai rău este ca tu ai mințit face to face, ceea ce dovedește șarlatania ta.Marlanule, cat crezi ca mai tine asta gunoiule? Tu trebuie sa îți sapi o groapa adâncă sa nu te mai vezi, atata "doar ca pamantul asta este prea mic sa te suporte cu minciunile si mizeria ta! Cum spuneam, ceea ce ți-am oferit de buna voie, fara vreo pretentie sa îți fie de lumanari, sa aprinzi sa îți lumineze mintea imbacsita de hotismele tale!' 2 2
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 12, 2014 Ce frumos suna cuvîntul ."mîrlanule"mai vreau...sa aud...cuvinte ce sună ...frumos..
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 12, 2014 Lingerica,nu uita ca ai fost acceptat la prima masa cu japca la insistentele lui Legolas si a lui Darkness,de-atunci ai barfit si-ai dus vorba de fiecare user in parte de la masa la masa....chiar asa,ai lasat vreun user nebarfit???Marş mă,du-te-n pula mea de zdreamţă! Sa mori tu! Asta este apărarea ta? Bai gunoiule, ești de ras zdreanță! Ești cel mai mare gunoi . De ce te-a luat si lego si dark la pula? Din cauza mea?Mare idiot ești bai șarlatanule,, ți-au spus-o toți in fata. Marsh bhai in cocina ta si lasa-i pe băieți in pace. maii devreme sau mai târziu o sa își dea seama ce gunoi uman ești! 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum