Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Postat Septembrie 13, 2014 Nu frate,sunt la metrou =)) La Sudbahnhof ?
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 13, 2014 La Sudbahnhof ?Pe tronsonul U3,in Westbahnhof Si tot ploua
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Postat Septembrie 13, 2014 Pe tronsonul U3,in Westubahnhof Sa schimbi la Volkstheater
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 13, 2014 du-te-n Spandau
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Postat Septembrie 13, 2014 Sa schimbi la Volkstheater Ma gandeam sa schimb la Volksbank,e cursul mai bun Banca poporului,teatrul poporului...tot aia e
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 13, 2014 o avea si partidul poporului ?
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2014 da-l in kkt de intelectual tre sa munceasca si el ceva ca sa-si merite baniiIn cacat sa te intorci tu, rablo, ca doar de acolo ai venit! Daca ai munci ce muncesc eu, ti-ar plesni neuronul de nervi si singuratate.Vezi ca am auzit niste vorbe ca e la nivel de proiect in parlament "Programul Rabla" pentru precupete. Baga-te ca sigur te incadrezi pentru 2015 =))
(Ban) Reputație: -137 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat Septembrie 13, 2014 Ma gandeam sa schimb la Volksbank,e cursul mai bun Banca poporului,teatrul poporului...tot aia e Barbugiuleee , ma da ce lipici ai la liniute...iti cam plac bro. PS: urmez si eu in curand
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 13, 2014 In cacat sa te intorci tu, rablo, ca doar de acolo ai venit! Daca ai munci ce muncesc eu, ti-ar plesni neuronul de nervi si singuratate.Vezi ca am auzit niste vorbe ca e la nivel de proiect in parlament "Programul Rabla" pentru precupete. Baga-te ca sigur te incadrezi pentru 2015 =)) Stii tu de unde am venit eu ?!! Tu si mama Omida .... Dar banuiesc ca de programul rabla numai tu beneficiezi ... eu primesc si platesc tot cu cach , in comparatie cu tine care esti plin de leasing-uri Mai incearca, poate iti reuseste
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 13, 2014 Banuiesc totusi ca te vei scoate cu Sorina la cheltuieli Succes!
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2014 *cashFaci cum faci si dai cu mucii-n fasole Hai ca m-am plictisit...see ya!
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 Anonna, am sa te rog sa nu fii nesimtita ca te iau la pula in secunda doi. Mars in plm la scoala si lasa-ne cu replicitale expirate cum ca pula nu stie carte. Esti femeie in toata firea...ar trebui sa inveti de la Michelle, Ika, Eliza cum se comporta DOAMNELE de varsta ta....nesimtito
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 Anonna, am sa te rog sa nu fii nesimtita ca te iau la pula in secunda doi. Mars in plm la scoala si lasa-ne cu replicitale expirate cum ca pula nu stie carte. Esti femeie in toata firea...ar trebui sa inveti de la Michelle, Ika, Eliza cum se comporta DOAMNELE de varsta ta....nesimtito Sunt singurul De pe forum caruia I-a venit sa vomite dupa replica asta? M-am si enervat asa Putin... Ia asta la poola non stop. Monsieur Andrei? Suntem pe faza? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 14, 2014 Anonna, am sa te rog sa nu fii nesimtita ca te iau la pula in secunda doi. Mars in plm la scoala si lasa-ne cu replicitale expirate cum ca pula nu stie carte. Esti femeie in toata firea...ar trebui sa inveti de la Michelle, Ika, Eliza cum se comporta DOAMNELE de varsta ta....nesimtito cine a zis ca sunt femeie in toata firea??? cu siguranta ai fost informata gresit
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 cine a zis ca sunt femeie in toata firea??? cu siguranta ai fost informata gresit Scuze dar chiar tu ai scris la descrierea ta "NIMENI NU VA OBLIGA SA VIZITATI FEMEI MATURE!" 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 14, 2014 Scuze dar chiar tu ai scris la descrierea ta "NIMENI NU VA OBLIGA SA VIZITATI FEMEI MATURE!" asta nu inseamna ca sunt in toata firea off off off
(Ban) Reputație: -137 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat Septembrie 14, 2014 Anonna, am sa te rog sa nu fii nesimtita ca te iau la pula in secunda doi. Mars in plm la scoala si lasa-ne cu replicitale expirate cum ca pula nu stie carte. Esti femeie in toata firea...ar trebui sa inveti de la Michelle, Ika, Eliza cum se comporta DOAMNELE de varsta ta....nesimtito Urat limbaj....spune multe despre o persoana.
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 asta nu inseamna ca sunt in toata firea off off off esti doar proasta 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 14, 2014 esti doar proasta copilas, in loc sa ma pupi (in curte) ca te scot la lumina si iti fac publicitate gratuita, tu asa ma rasplatesti ??? rusinica rusinica rusinica
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 nu e vina mea ca esti proasta si agramata
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 14, 2014 nu e vina mea ca esti proasta si agramata ( deja sunt trista ... ai uitat ?! ...sa-ti dau un remember ??? nu cred ca e cazul ca iar te umpli de ce nu trebe
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 nici pula nu ti-as da sa mi-o sugi
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 14, 2014 nici pula nu ti-as da sa mi-o sugi nu am vazut pomenit pe undeva ca se arunca cineva sa ti-o suga ... eu in nici un caz ... cel mult ...dar pentru asta tre sa platesti regeste,,. sa-ti dau 1 limba(de pantof) pe ...buba
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 14, 2014 Anonna, am sa te rog sa nu fii nesimtita ca te iau la pula in secunda doi. Mars in plm la scoala si lasa-ne cu replicitale expirate cum ca pula nu stie carte. Esti femeie in toata firea...ar trebui sa inveti de la Michelle, Ika, Eliza cum se comporta DOAMNELE de varsta ta....nesimtito O adevarata doamna! Bravo! Daca tot te duci la Constanta n-ar fi mai bine sa rezolvi probema ca un barbat ce esti? PL spui ca ai...
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 14, 2014 am martori ca stiu sa folosesc bine :P :P si la ...fete nu doar la baieti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum