Sari la conținut

0765.033.038

Postări Recomandate

Postat

Salve,nu stiu altii cum sunt dar eu nu cred ca am fost alaptat suficient cand eram mic asa ca imaginea unui uger imi dezarhiveaza motanu` instantaneu. Asta fiind clarificat imi vine o idee stralucita sa ma infig intre tzatzele unei domnisoare cu anunt pe AT si anume 0765.033.038 care dupa o scurta convorbire se dovedeste a fi ascunsa intr-un palat pe Piscului. Stabilesc detaliile: nu anal, nu finalizare orala, 1 finalizare 100 RON ii spun ora la care ajung (in 25 minute) si ii dau talpi calului ca la cat ma gandeam la tzatzele preafrumoasei deja incepusem sa ma uit chioras asa la cele doua baloane ramase in masina de la un botez din ziua precedenta. Galopand prin trafic ajung la concluzia ca 25 de min. nu e realizabil ci mai degraba 30 asa ca sun mandra sa o anunt ca intarzii 5 minute. Suspect deja faptul ca nu raspunde la tel dar imi imaginez ca-si perie cositele in asteptarea mea. Ajung pana la urma in cele 25 min promise ma postez in fata Tavernei La Misto si incep tirada de telefoane fara succes pentru ca iubita mea nu mai raspunde. Dau sms, sun astept 15 min fac ca un cotoi in calduri pe sub balcoane, injur de toti sfintii si ma apuc sa gasesc ceva rezolvare prin zona pe internetul pe mobil lucru care daca nu eram manat de erectia din pantaloni nu as fi avut rabdare sa-l fac. O sun pe jegoasa de pe celalalt nr. si evident ca raspunde ca proasta iar cand am intrebat-o de ce paula mea trebuie sa astept sa raspunda la telefon mi-a inchis.O japitza borata! Va urez succes.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.