andreea_x Reputație: 332 Postat Noiembrie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Andreea, 162cm/50kg/30 de ani 150 lei oral-normal, ANAL NU, Zona Brancoveanu / Metrou. Sunt de gasit pana la 21-21:30 maxim Sex oral protejat / neprotejat. (CIM) (69)Sex normal protejat. CunnilingusDisponibilitate doar la mine.Cer si ofer discretie.CONTACT: 074 795 44 18 PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS 9 Link spre comentariu
niceguy Reputație: 201 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Salutare tuturor! Ieri fiind cu treaba prin Bucuresti am zis sa-i fac si eu o vizita domnisoarei. Am sunat si am facut o programare cu o zi inainte, urmand sa confirm cu un tel in cursul zilei de ieri, ceea ce am si facut. Locatia este foarte usor accesibila, mai ales pentru mine care nu sunt din capitala. Am ajuns in locatie, am facut cunostinta... fata este foarte amabila si foarte comunicativa. Am sarit peste dus ca eram fres si am intrat in camera de acriune, nu inainte de a inmana fetei cei 150lei cuveniti.Am avut parte de doua fin orale.Nu sunt in asa bun povestitor asa ca o sa trec direct la note.Aspect 7-8Oral neprotejat cu CIM 9Normal nu am facut!E o partida buna de incercat mai ales celor carora le place genul MILF. Eu o recomand. Va salut 4 Link spre comentariu
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Inca arata ca in poze? Slabuta fund tate? Desi la 30 de ani declarati o consideri Milf Link spre comentariu
mariusgabi Reputație: 4 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Inca arata ca in poze? Slabuta fund tate? Desi la 30 de ani declarati o consideri Milf E exact ca poze si face oral de nota 10 Link spre comentariu
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Oralul nu prea sunt fan, sa arate ca in poze si sa ii placa sa se futa Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22464 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Arata ca in poze si ii si place sa se futa,dar oralul este punctul ei forte dupa Parerea mea . Link spre comentariu
andreea_x Reputație: 332 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Don`t Love & Cry...Fuck & Smile Disponibila pana la 21-21:30 maxim 1 Link spre comentariu
untip29 Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Program incarcat azi sau...? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 sau Link spre comentariu
wolverine33 Reputație: 160 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Buna seara. Programare facuta telefonic cu 4-5ore inainte. Locatia dupa cum s-a mai spus la brancoveanu langa metrou, foarte curata.Tipa arata foarte bine, dupa parerea mea nu poate fi incadrata la milf inca. Am optat pentru 2 finalizari. Oralul ok dar nu spectaculos, la capitolul normal primeste o bila alba, se misca foarte bine, da contre, e stramta.Partida mediocra, dar la raportul fizic/pret sta aproape imbatabil. Punctul forte .. fundul.Note:Locatia: 10,Fizic: 10,Fund: 10 sky high quality,Oral: 8Normal: 9,GFE: 6 (nu am rezonat foarte bine cu ea),Per total merita, arata foarte bine, posibil sa mai revin pe la ea. Ciao, o seara buna va doresc! 3 1 Link spre comentariu
andreea_x Reputație: 332 Postat Noiembrie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Andreea, 162cm/50kg/30 de ani 150 lei oral-normal, ANAL NU, Zona Brancoveanu / Metrou. Sunt de gasit pana la 21-21:30 maxim Sex oral protejat / neprotejat.(CIM) (69) In functie de igiena Sex normal protejat CunnilingusDisponibilitate DOAR la mine.Cer si ofer discretie.CONTACT: 074 795 44 18 PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS 5 Link spre comentariu
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Sper sa fi futacioasa cum cred ca esti pentru ca o sa vizitez cat de curaand Link spre comentariu
alex_1986 Reputație: 67 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Salutare, Aseara am incercat-o pe dameza din topic...ce sa zic...nu a fost chiar asa waw cum m-am asteptat...Pozele sunt putin photoshopate...zic asta pentru ca in poze se vede pielea fina, dar in realitate nu e chiar asa (cel putin asa am vazut eu). M-a asteptat imbracata ca in ultimele poze, am zis ok hai ca raman. Am fost la dusul de rigoare si apoi in camera de actiune. Am inceput cu un oral pe care l-a executat bine, cu atentie la zonele din preajma calamarului apoi am reintors si eu favoarea...aici ce pot sa spun...fara mirosuri suspecte sau alte chestii, dar sincer pasarica nu prea mi-a placut...fiind mica si carnoasa. (gusturile nu se discuta). Apoi am cerut un plastic si am schimbat cateva pozitii si am finalizat. Initial venisem cu gandul sa stau o ora dar am stat doar o finalizare pentru care am platit 100 Ron.Note:Aspect: 7Oral: 9Normal: 8Igiena: 10Locatie: 10 (usor de ajuns, locri de parcare, singura in locatie...daca nu se pune la socoteala motanul...)Atitudine: 9 (comunicativa, zambareata...ai ce discuta cu ea in pauza) Sper ca este corecta postarea mea si va ajuta in decizii.Numai bine. 9 Link spre comentariu
kazac32 Reputație: 37 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare fratilor,Stie cineva ceva de domnisoara asta?? Ma tot chinui de vreo luna jumate sa o prind! Link spre comentariu
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare fratilor,Stie cineva ceva de domnisoara asta?? Ma tot chinui de vreo luna jumate sa o prind!Buna!Domnisoara asta o sa revina de luni, a fost si la mine Craciun...etc Link spre comentariu
only-me Reputație: 17085 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Buna!Domnisoara asta o sa revina de luni, a fost si la mine Craciun...etc...si cu ceva poze,sa vedem ce si cum a consumat . Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 La multi ani Diana ! De ce postezi pe contul tau cu alt user ? :350x 7 5 Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Buna!Domnisoara asta o sa revina de luni, a fost si la mine Craciun...etcce legatura ai cu titulara topicului ?? Link spre comentariu
andreea_x Reputație: 332 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Din greseala am scris de pe contul ei, este o prietena, o ajutam cu un cont aici. Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 azi de la ce ora incepi programul? Link spre comentariu
solitary wolf Reputație: 19 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Everywere Oras:Everywere Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Poze te rugam ,daca nu ai fotograf ma ofer eu .. Link spre comentariu
andreea_x Reputație: 332 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 azi de la ce ora incepi programul?De luni sunt de gasit Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 OK! Link spre comentariu
kazac32 Reputație: 37 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Buna!Domnisoara asta o sa revina de luni, a fost si la mine Craciun...etcsimt un pic de ironie,draga mea?? Link spre comentariu
andreea_x Reputație: 332 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 simt un pic de ironie,draga mea?? Dragul meu, vorbeste lumea... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate