Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Alice, Roxy sunteti datoare de cinste :P va astept cu o bere.

Scuze Roxy ca facem chat...va pup

Fac io dar numai daca iese Rocs in public cu bulinele. Parol!

Si voi sunteti la dieta?? Ce chestie, si eu. Azi am mancat o salata.

...si o pizza mare cu de toate.

• Like 4
  • Oras:Ploiesti
Postat

e ca te oftici ca nu ai buline???????iti iau si tie si andrei....sa avem ca o uniforma.... :laugh2

• Like 1
Postat

vad ca e o moda asta cu chatul..asa ca..chat sa fie..app..tu ce ai mai gatit?... :innocent

Si eu sunt la dieta :P

pentru chat, va rugam folositihttps://nimfomane.com/forum/topic/66576-ceat/

cine mai posteaza altceva in afara de recenzii dauneaza grav sanatatii si nu avem remediu pentru astfel de boli

• Like 2
Postat

nu vrem..si gata...am zis am zis...si daca nu-ti place ...nu mai posta aici.... :rax2

Postat

nu vrem..si gata...am zis am zis...si daca nu-ti place ...nu mai posta aici.... :rax2

babuto te bat peste buline  :laugh2  pardon peste fundulets  :rax2

• Like 1
Postat

sa nu stric traditia..cu ocazia celor 900 de pct...multumesc din nou pe ac cale fanilor...o sa fac tot ce-mi sta in putere sa nu-i dezamagesc..i love forum...i love fazan...si mai departe scrie in carte! :2808.gif  :wavey

Postat

sa nu stric traditia..cu ocazia celor 900 de pct...multumesc din nou pe ac cale fanilor...o sa fac tot ce-mi sta in putere sa nu-i dezamagesc..i love forum...i love fazan...si mai departe scrie in carte! :2808.gif  :wavey

La multz ani fey :D

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

si acum sunt 901

• Like 1
Postat

La multz ani fey :D

la multi ani..fumeie....sa fii iubita..de cine vrei tu!

Postat

si acum sunt 901

multumesc numai din suta in suta...deci...peste 99 de pct..mama..adica la 1000...pff...atunci chiar fac chef..de chef!

• Like 1
Postat

la multi ani..fumeie....sa fii iubita..de cine vrei tu!

Zi da sanatate si da parai manca-ti-as!

• Like 2
Postat

si aia dupa titanic au fost sanatosi ...si cica unii chiar au avut si lovele...dar...nu au avut noroc! :clap2

• Like 1
Postat

si aia dupa titanic au fost sanatosi ...si cica unii chiar au avut si lovele...dar...nu au avut noroc! :clap2

Baaaaaa....urat baaaaaaaaaa!

Vizitator
Postat

multumesc numai din suta in suta...deci...peste 99 de pct..mama..adica la 1000...pff...atunci chiar fac chef..de chef!

903 si numaratoarea continua, asteptam cheful de la 1000, beutura, mancare si multa distractie
  • Like 1
Postat

903 si numaratoarea continua, asteptam cheful de la 1000, beutura, mancare si multa distractie

da da....sa fie chef ...am zis...am zis!

• Like 2
Vizitator
Postat

da da....sa fie chef ...am zis...am zis!

daca este chef, si mai ales moka, hop si eu

• Like 1
  • Oras:udeva intre rai si iad
  • Oras:udeva intre rai si iad
Postat

Roxy dac toti nimfomani eram pe TITANIC oare cine se mai gândea la voi azi.așa ca să ai o zi de 8 martie frumoasă ca doar este ziua voastră a femeilor.și poate am ocazia să te vizitez

• Like 1
Postat

Roxy dac toti nimfomani eram pe TITANIC oare cine se mai gândea la voi azi.așa ca să ai o zi de 8 martie frumoasă ca doar este ziua voastră a femeilor.și poate am ocazia să te vizitez

hei..si cu tine acu....si tu esti unul din cei ce iua lucrurile prea in serios???sper ca nu...toti au inceput sa fie extrem de moralisti ,de seriosi ,de critici...dar de caterinca nu mai are nimeni chef!....ma rog si aia trebuie facuta tot cu o limita...o zi de miercuri faina va urez! :PCx  :251x

• Like 2
Postat

hei..si cu tine acu....si tu esti unul din cei ce iua lucrurile prea in serios???sper ca nu...toti au inceput sa fie extrem de moralisti ,de seriosi ,de critici...dar de caterinca nu mai are nimeni chef!....ma rog si aia trebuie facuta tot cu o limita...o zi de miercuri faina va urez! :PCx  :251x

Iara te iei dupa toti....(insereaza adjectiv aici)?

Hai ti pup!

• Like 3
Postat

salutare...pe ac cale vreau sa anunt preturile mele care nu sunt neg...80 o fin np si on(in fct de igiena clientului..adica sa fie fresh)si 30 min 130 lei.NU LUCREZ LA ORA!multumesc anticipat!programul meu presupun ca-l stiti...va pupa rocs! :girly

• Like 2
Postat

salutare...pe ac cale vreau sa anunt preturile mele care nu sunt neg...80 o fin np si on(in fct de igiena clientului..adica sa fie fresh)si 30 min 130 lei.NU LUCREZ LA ORA!multumesc anticipat!programul meu presupun ca-l stiti...va pupa rocs! :girly

Si faca finalizarea dureaza 30 min? :)

Sau la 80 finalizarea il zbori pe usa dupa 15 min? :)

• Like 2
  • Minus 2

Postat

Si faca finalizarea dureaza 30 min? :)

Sau la 80 finalizarea il zbori pe usa dupa 15 min? :)

Am vrea noi sincer sa dureze 30 min. Mai stii cand am postat eu odata o chestie de genul "faceti laba inainte sa veniti ca sa va tina mai mult ca s-ar putea sa plecati batuti"? E al naibii de frustrant sa faci oral, sa te exciti si omul sa termine si tu sa ramai cu ochii in soare. Vorbeam noi odata si vorbeam si cu Andra de cat de rar facem noi sex in jobul asta. Sex normal, penetrativ. Estimativ, 80% termina la oral si termina foarte repede.

Rocs chiar nu e genul fast fuck, eu nici atat, Andra...dne fereste...Cauta prin off topic la toate trei si o sa vezi in toate recenziile acelasi lucru "nu sta cu ochii pe ceas/am stat chiar un pic mai mult/nu m-am simtit grabit" etc.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...