alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 7, 2016 Alice, Roxy sunteti datoare de cinste va astept cu o bere.Scuze Roxy ca facem chat...va pup Fac io dar numai daca iese Rocs in public cu bulinele. Parol! Si voi sunteti la dieta?? Ce chestie, si eu. Azi am mancat o salata. ...si o pizza mare cu de toate. 4
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 7, 2016 Fac io dar numai daca iese Rocs in public cu bulinele. Parol! Si voi sunteti la dieta?? Ce chestie, si eu. Azi am mancat o salata. ...si o pizza mare cu de toate.e ca te oftici ca nu ai buline???????iti iau si tie si andrei....sa avem ca o uniforma.... 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 7, 2016 vad ca e o moda asta cu chatul..asa ca..chat sa fie..app..tu ce ai mai gatit?... Si eu sunt la dieta Fac io dar numai daca iese Rocs in public cu bulinele. Parol! Si voi sunteti la dieta?? Ce chestie, si eu. Azi am mancat o salata. ...si o pizza mare cu de toate. pentru chat, va rugam folositi : https://nimfomane.com/forum/topic/66576-ceat/ cine mai posteaza altceva in afara de recenzii dauneaza grav sanatatii si nu avem remediu pentru astfel de boli 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 7, 2016 nu vrem..si gata...am zis am zis...si daca nu-ti place ...nu mai posta aici....
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 7, 2016 nu vrem..si gata...am zis am zis...si daca nu-ti place ...nu mai posta aici.... babuto te bat peste buline pardon peste fundulets 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 8, 2016 sa nu stric traditia..cu ocazia celor 900 de pct...multumesc din nou pe ac cale fanilor...o sa fac tot ce-mi sta in putere sa nu-i dezamagesc..i love forum...i love fazan...si mai departe scrie in carte! :wavey
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016 sa nu stric traditia..cu ocazia celor 900 de pct...multumesc din nou pe ac cale fanilor...o sa fac tot ce-mi sta in putere sa nu-i dezamagesc..i love forum...i love fazan...si mai departe scrie in carte! :wavey La multz ani fey 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 sa nu stric traditia..cu ocazia celor 900 de pct...multumesc din nou pe ac cale fanilor...o sa fac tot ce-mi sta in putere sa nu-i dezamagesc..i love forum...i love fazan...si mai departe scrie in carte! :waveysi acum sunt 901 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 8, 2016 La multz ani fey la multi ani..fumeie....sa fii iubita..de cine vrei tu!
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 8, 2016 si acum sunt 901multumesc numai din suta in suta...deci...peste 99 de pct..mama..adica la 1000...pff...atunci chiar fac chef..de chef! 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016 la multi ani..fumeie....sa fii iubita..de cine vrei tu! Zi da sanatate si da parai manca-ti-as! 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 8, 2016 si aia dupa titanic au fost sanatosi ...si cica unii chiar au avut si lovele...dar...nu au avut noroc! 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016 si aia dupa titanic au fost sanatosi ...si cica unii chiar au avut si lovele...dar...nu au avut noroc! Baaaaaa....urat baaaaaaaaaa!
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 8, 2016 Baaaaaa....urat baaaaaaaaaa!de ce baaaa??? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 multumesc numai din suta in suta...deci...peste 99 de pct..mama..adica la 1000...pff...atunci chiar fac chef..de chef! 903 si numaratoarea continua, asteptam cheful de la 1000, beutura, mancare si multa distractie 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 8, 2016 903 si numaratoarea continua, asteptam cheful de la 1000, beutura, mancare si multa distractieda da....sa fie chef ...am zis...am zis! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 da da....sa fie chef ...am zis...am zis!daca este chef, si mai ales moka, hop si eu 1
netis Reputație: 50 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Martie 8, 2016 " O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulţi ani de 8 Martie! "
eumen24 Reputație: 39 Postat Martie 8, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Martie 8, 2016 Roxy dac toti nimfomani eram pe TITANIC oare cine se mai gândea la voi azi.așa ca să ai o zi de 8 martie frumoasă ca doar este ziua voastră a femeilor.și poate am ocazia să te vizitez 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 9, 2016 Roxy dac toti nimfomani eram pe TITANIC oare cine se mai gândea la voi azi.așa ca să ai o zi de 8 martie frumoasă ca doar este ziua voastră a femeilor.și poate am ocazia să te vizitezhei..si cu tine acu....si tu esti unul din cei ce iua lucrurile prea in serios???sper ca nu...toti au inceput sa fie extrem de moralisti ,de seriosi ,de critici...dar de caterinca nu mai are nimeni chef!....ma rog si aia trebuie facuta tot cu o limita...o zi de miercuri faina va urez! 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 9, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 9, 2016 hei..si cu tine acu....si tu esti unul din cei ce iua lucrurile prea in serios???sper ca nu...toti au inceput sa fie extrem de moralisti ,de seriosi ,de critici...dar de caterinca nu mai are nimeni chef!....ma rog si aia trebuie facuta tot cu o limita...o zi de miercuri faina va urez! Iara te iei dupa toti....(insereaza adjectiv aici)?Hai ti pup! 3
rocsana Reputație: 2608 Postat Martie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 10, 2016 salutare...pe ac cale vreau sa anunt preturile mele care nu sunt neg...80 o fin np si on(in fct de igiena clientului..adica sa fie fresh)si 30 min 130 lei.NU LUCREZ LA ORA!multumesc anticipat!programul meu presupun ca-l stiti...va pupa rocs! 2
xrxx77 Reputație: -452 Postat Martie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 10, 2016 salutare...pe ac cale vreau sa anunt preturile mele care nu sunt neg...80 o fin np si on(in fct de igiena clientului..adica sa fie fresh)si 30 min 130 lei.NU LUCREZ LA ORA!multumesc anticipat!programul meu presupun ca-l stiti...va pupa rocs! Si faca finalizarea dureaza 30 min? Sau la 80 finalizarea il zbori pe usa dupa 15 min? 2 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 10, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 10, 2016 Si faca finalizarea dureaza 30 min? Sau la 80 finalizarea il zbori pe usa dupa 15 min? Am vrea noi sincer sa dureze 30 min. Mai stii cand am postat eu odata o chestie de genul "faceti laba inainte sa veniti ca sa va tina mai mult ca s-ar putea sa plecati batuti"? E al naibii de frustrant sa faci oral, sa te exciti si omul sa termine si tu sa ramai cu ochii in soare. Vorbeam noi odata si vorbeam si cu Andra de cat de rar facem noi sex in jobul asta. Sex normal, penetrativ. Estimativ, 80% termina la oral si termina foarte repede.Rocs chiar nu e genul fast fuck, eu nici atat, Andra...dne fereste...Cauta prin off topic la toate trei si o sa vezi in toate recenziile acelasi lucru "nu sta cu ochii pe ceas/am stat chiar un pic mai mult/nu m-am simtit grabit" etc. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum