xrxx77 Reputație: -452 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 15, 2015 imi pare rau..dar eu la ora 16.30 plec din locatie...inca odata mai spun programul meu....de luni pana vineri 8-16....multumesc...Si o sa mai spui de n ori programul tau, pentru ca unii stau mai greu la capitolul citit. 1 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 15, 2015 Si o sa mai spui de n ori programul tau, pentru ca unii stau mai greu la capitolul citit.asta e....e greu sa citeasca...crede-ma eu le spun la tel ca plec din locatie la ora 16.30 si ei ma intreaba daca e ok sa vina la o ora 18...deci...ce sa mai zic!?.... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2015 Postat Decembrie 16, 2015 Oficial Rocsanel are o pagina separata pe site-ul meu, cu toate informatiile necesare: http://aliceadoreofficial.blogspot.ro/p/rocsana.html Spor la futut! una mai nasoala nu gaseai si tu , de unde ai adunat si flescaitura asta 1 5
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 una mai nasoala nu gaseai si tu , de unde ai adunat si flescaitura astama scz...dar tu cu cine vb acum?esti pe topicul meu?eu sunt roxy....la cine te referi?daca nu-ti convenea de mine erai liber sa pleci...si inca ceva...nu a adunat nimeni pe nimeni....asa ca mai bine....abtine-te ....si incearca sa vb mai frumos!o zi buna iti doresc! 3
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 16, 2015 una mai nasoala nu gaseai si tu , de unde ai adunat si flescaitura asta Iar nu ti-ai luat pastilele? Te-ai gandit sa poluezi Ploiestiul pizdulet? Fugi la nani. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 16, 2015 Rocsanel a invatat sa se traga in selfie-uri 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 Rocsanel a invatat sa se traga in selfie-uri vai tu....pai normal...la ce profesoara am....nu-i asa?! 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 16, 2015 vai tu....pai normal...la ce profesoara am....nu-i asa?! iar imi arati tatele?? comporta-te cuviincios femeie! 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 nu fumeie....iti aratam...o parte din rochita.... 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 16, 2015 nu fumeie....iti aratam...o parte din rochita.... Vin eu la tine zilele astea cu asta.....un capat mie, unul tie. Sa te mai calmezi uMpic. 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 Vin eu la tine zilele astea cu asta.....un capat mie, unul tie. Sa te mai calmezi uMpic. o daaaaa...rugile mele in sfarsit au fost asculta-te....yeeeee.... 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 16, 2015 o daaaaa...rugile mele in sfarsit au fost asculta-te....yeeeee.... ascultate 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 si app...eu sunt persoana de ...uMpic?????????hmmmm.....totul sau nimic!!! 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 si app...eu sunt persoana de ...uMpic?????????hmmmm.....totul sau nimic!!! ascultate in plm...la ce am vazut..crezi ca mai stiu sa scriu corect???pe bune! 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 16, 2015 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 Vin eu la tine zilele astea cu asta.....un capat mie, unul tie. Sa te mai calmezi uMpic. Double Toy.JPGil folositi amandoua odata?
xrxx77 Reputație: -452 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 Mie mi se pare a fi o jucarie ce se foloseste in ambele gauri simultan de catre aceiasi persoana.Dar nebanuite sunt caile Domnului 1 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2015 Mie mi se pare a fi o jucarie ce se foloseste in ambele gauri simultan de catre aceiasi persoana.Dar nebanuite sunt caile Domnului e o jucarie...ce poate fii folosita pe toate caile...ma scz...pe ce cale doresti...si daaa....poate o vom folosi amandoua..in acelasi timp...cine stie...?! 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 16, 2015 Mie mi se pare a fi o jucarie ce se foloseste in ambele gauri simultan de catre aceiasi persoana.Dar nebanuite sunt caile Domnului si asa, sau amandoua, sau partea mare intr-o pasa, iar partea mica intr-un dos de mascul...multiple functions scrie pe ea "couple toy" 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 23, 2015 dragi copii...eu ma retrag ...pana luni ..dar nu inainte de a va ura sarbatori fericite...si sa fiti...cu...minti!pa pa ...va pupic! :bye ps...sa-mi fie dor de voi! 4
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 23, 2015 dragi copii...eu ma retrag ...pana luni ..dar nu inainte de a va ura sarbatori fericite...si sa fiti...cu...minti!pa pa ...va pupic! :bye ps...sa-mi fie dor de voi! deja mie dor de tine ... ce ma fac pana luni fara tine deja plang dupa zambetul tau
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 23, 2015 deja mie dor de tine ... ce ma fac pana luni fara tine deja plang dupa zambetul tau numai pizda (pardon zambete) ai in cap 1
g0ttt Reputație: 102 Postat Decembrie 23, 2015 Postat Decembrie 23, 2015 numai pizda (pardon zambete) ai in cap daca e post
g0ttt Reputație: 102 Postat Decembrie 23, 2015 Postat Decembrie 23, 2015 dragi copii...eu ma retrag ...pana luni ..dar nu inainte de a va ura sarbatori fericite...si sa fiti...cu...minti!pa pa ...va pupic! :bye ps...sa-mi fie dor de voi! Sarbatori fericite!
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 23, 2015 daca e post Vraja marii...Daca ar tine post nu ar mai sta pe un forum plin de curve 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum