g0ttt Reputație: 102 Postat Decembrie 23, 2015 Postat Decembrie 23, 2015 Vraja marii...Daca ar tine post nu ar mai sta pe un forum plin de curve Si unde sa stea? Pe facebook? Tot aia e. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 23, 2015 Si unde sa stea? Pe facebook? Tot aia e. Mare dreptate ai! :clapp 3
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 30, 2015 buna dimi dragii mei...azi sunt pana la ora 15...apoi imi voi lua o vacanta bine-meritata pana pe data de 6 ian 2016!va pup si va astept!
istrate96 Reputație: 424 Postat Decembrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Decembrie 30, 2015 atunci cand revi concret ,pe 6 sau pe 7 ,nu am inteles ms vacanta frumosa si tot ce-ti doresti ma interseaza personal cand revi vreau sa ajung si eu la tine pa
flavius36 Reputație: 419 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Decembrie 30, 2015 La multi ani rocsanuta! Distractie placuta in vacanta. Te pup flavius36
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 7, 2016 neatza si la multi ani!bine v-am gasit dragilor!mi-a fost dor de voi....sa beau cafeaua cu voi...la un fazan ,la o carcota mica sau mare...adevarul este ca am cam devenit dependenta de ac forum cu bune si rele...mda!oricum eu am revenit si va astept!o zi faina sa aveti! 4
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 7, 2016 neatza si la multi ani!bine v-am gasit dragilor!mi-a fost dor de voi....sa beau cafeaua cu voi...la un fazan ,la o carcota mica sau mare...adevarul este ca am cam devenit dependenta de ac forum cu bune si rele...mda!oricum eu am revenit si va astept!o zi faina sa aveti! A dat Domnul sa te intorci, fara Rocs viata ie pustiu! 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 7, 2016 A dat Domnul sa te intorci, fara Rocs viata ie pustiu!si eu te iubesc! :waytogo
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 7, 2016 neatza si la multi ani!bine v-am gasit dragilor!mi-a fost dor de voi....sa beau cafeaua cu voi...la un fazan ,la o carcota mica sau mare...adevarul este ca am cam devenit dependenta de ac forum cu bune si rele...mda!oricum eu am revenit si va astept!o zi faina sa aveti! La Multi Ani!!Bine ai revenit..pup 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 7, 2016 La Multi Ani!!Bine ai revenit..pupMS... bine v-am regasit!
magnificull Reputație: 22 Postat Ianuarie 17, 2016 Postat Ianuarie 17, 2016 vizitat si eu miercuri Avand chef de ceva miscare inainte de servici , zic sa o sun pe Roxana . Sunat pe la 12 , raspunde o vocea frumoasa nu plictisita care imi indica zona unde trebuie sa fiu ca sa ajung la , locatie . Ma conformez ajung in zona cu pricina si revin cu un tel , imi indica blocu etc urc sus . Roxana ma astepta frumos imbraca intr-un costumas sumar albastru si cu un zambet minunat ! Ma intreaba daca doresc un ness, am refuzat eu unul nu prea sunt cu cafelele . Ma invita la baie , acolo ia tot ce iti trebuie prosope curate gel de dus sapun etc . Revin in camera , ma invita sa ma fac comod , m am conformat la spusele ei ma pun in pat si o intreb daca nu iese la cafea cu Alice ca am vazut ca sunt prietene de pe forum , la care ea raspunde "asta a durut "(radea) , am mai stat putin de vorba mi-a spus ca , chiar cu o zii inainte fusese in mall la o cafea .Actiunea : incepe cu sarutari pe tot corpul , pana ajunge jos acolo executa un oral bun fara dinti cu atentie la zonele adiacente cu incercari de deep , n am putut sa rezist sa nu ma joc cu sanii ei frumosi exact cum sunt in poze . DDupa ce se intarise destul de bine maestru din pantaloni pus prez si a trecut ea peste , a inceput sa se miste cum stie ea mai bine (chiar stie ) in timpul asta eu ma tot jucam cu sanii ei , a continuat asa ceva timp dupa care i am cerut un 69 la care s-a conformat , nu dupa mult timp in accea pozitie si dupa gemetele ei finalizez oral . Note ( sa nu sariti daca nu le dau in ordine e prima recenzie ) Locatie : 9 usor de gasit curata etc GFE : 8 oralul : 9 fara dinti cu tente de deep , cu atentie la celelalte zone normal : 8 stie sa se miste Cadou : 80 ( o finalizare ) 5
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 18, 2016 vizitat si eu miercuri Avand chef de ceva miscare inainte de servici , zic sa o sun pe Roxana . Sunat pe la 12 , raspunde o vocea frumoasa nu plictisita care imi indica zona unde trebuie sa fiu ca sa ajung la , locatie . Ma conformez ajung in zona cu pricina si revin cu un tel , imi indica blocu etc urc sus . Roxana ma astepta frumos imbraca intr-un costumas sumar albastru si cu un zambet minunat ! Ma intreaba daca doresc un ness, am refuzat eu unul nu prea sunt cu cafelele . Ma invita la baie , acolo ia tot ce iti trebuie prosope curate gel de dus sapun etc . Revin in camera , ma invita sa ma fac comod , m am conformat la spusele ei ma pun in pat si o intreb daca nu iese la cafea cu Alice ca am vazut ca sunt prietene de pe forum , la care ea raspunde "asta a durut "(radea) , am mai stat putin de vorba mi-a spus ca , chiar cu o zii inainte fusese in mall la o cafea .Actiunea : incepe cu sarutari pe tot corpul , pana ajunge jos acolo executa un oral bun fara dinti cu atentie la zonele adiacente cu incercari de deep , n am putut sa rezist sa nu ma joc cu sanii ei frumosi exact cum sunt in poze . DDupa ce se intarise destul de bine maestru din pantaloni pus prez si a trecut ea peste , a inceput sa se miste cum stie ea mai bine (chiar stie ) in timpul asta eu ma tot jucam cu sanii ei , a continuat asa ceva timp dupa care i am cerut un 69 la care s-a conformat , nu dupa mult timp in accea pozitie si dupa gemetele ei finalizez oral . Note ( sa nu sariti daca nu le dau in ordine e prima recenzie ) Locatie : 9 usor de gasit curata etc GFE : 8 oralul : 9 fara dinti cu tente de deep , cu atentie la celelalte zone normal : 8 stie sa se miste Cadou : 80 ( o finalizare ) ms....dragul meu...esti un dragut si te mai astept pe la mine si poate mergem cu alice la o cafea...de ce nu?!
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 ms....dragul meu...esti un dragut si te mai astept pe la mine si poate mergem cu alice la o cafea...de ce nu?! Alice are restrictii la cafele. Numai cu tine mai beau cafea.Cica m-am facut fata cuminte. 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 18, 2016 Alice are restrictii la cafele. Numai cu tine mai beau cafea.Cica m-am facut fata cuminte.cica....vb lumea... 1
scutyeru Reputație: 7 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 20, 2016 Buna până când ești disponibilă astăzi
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Ianuarie 20, 2016 Pana la ce ora ești disponibila astăzi as vrea sa te vizitez după 16.30. Te sărut dulceLa intrebarea asta ti-a raspuns asa: imi pare rau..dar eu la ora 16.30 plec din locatie...inca odata mai spun programul meu....de luni pana vineri 8-16....multumesc...La cea de mai sus, care crezi tu ca e raspunsul? 1
ionutz75 Reputație: -4 Postat Ianuarie 20, 2016 Postat Ianuarie 20, 2016 Buna, Roxy. Cat este tariful pentru o ora? Accepti si FK?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 20, 2016 Buna, Roxy. Cat este tariful pentru o ora? Accepti si FK? Sunt asistenta personala a Rocsanei si raspund pentru ea cand este ocupata. Deci, pentru cei cu IQ-ul sub 0 grade si fara credit pe telefon, tariful este 100 euro/finalizarea sau 150 euro/ora cu maxim doua finalizari. Doar oral si normal, ambele protejate. Fara FK sau alte prescurtari din astea de curvari. Pentru incarcarea cartelei, apasati tasta 1. 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 21, 2016 Sunt asistenta personala a Rocsanei si raspund pentru ea cand este ocupata. Deci, pentru cei cu IQ-ul sub 0 grade si fara credit pe telefon, tariful este 100 euro/finalizarea sau 150 euro/ora cu maxim doua finalizari. Doar oral si normal, ambele protejate. Fara FK sau alte prescurtari din astea de curvari. Pentru incarcarea cartelei, apasati tasta 1.va multumesc...tie razvanel si mai ales tie alice...si app...mi-ai adus aminte de vremuri demuuult apuse...pe cand nu se auzise de nimfomane sau alte chestiuni de gen...pe vremea cand era suficient sa ai un simplu tel..si banutu venea-venea...defapt era euroiu...eheeeee...maica,,,ce vremuri...si nu te intreba nimeni ce faci sau ce nu faci...pt ca erau niste reguli,,nescrise..si totul venea de la sine...dar,ce spun eu aici?!.....
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 21, 2016 va multumesc...tie razvanel si mai ales tie alice...si app...mi-ai adus aminte de vremuri demuuult apuse...pe cand nu se auzise de nimfomane sau alte chestiuni de gen...pe vremea cand era suficient sa ai un simplu tel..si banutu venea-venea...defapt era euroiu...eheeeee...maica,,,ce vremuri...si nu te intreba nimeni ce faci sau ce nu faci...pt ca erau niste reguli,,nescrise..si totul venea de la sine...dar,ce spun eu aici?!..... povesti... 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 21, 2016 maica....io sugeam cucu pe dolari...pardon, parai. 1
xrxx77 Reputație: -452 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 21, 2016 va multumesc...tie razvanel si mai ales tie alice...si app...mi-ai adus aminte de vremuri demuuult apuse...pe cand nu se auzise de nimfomane sau alte chestiuni de gen...pe vremea cand era suficient sa ai un simplu tel..si banutu venea-venea...defapt era euroiu...eheeeee...maica,,,ce vremuri...si nu te intreba nimeni ce faci sau ce nu faci...pt ca erau niste reguli,,nescrise..si totul venea de la sine...dar,ce spun eu aici?!.....Draga rocsana, scuze ca ma introduc ca musca-n lapte. Vreau sa te intreb, ce te retine in a mai traii viata din vremurile vechi, cand incasai euroi fara mii de intrebari interzise de reguli nescrise.Sunt constient ca acest forum este populat si de multi cretini, care pun intrebari stupide, care nu au un chior in buzunar si nu sunt in stare sa dea un telefon sa obtina lamuririle necesare. Ba mai mult, nu sunt in stare sa citeasca niste postari care de multe ori contin toate raspunsurile la intrebarile lor.Dar voi, fetelor, v-ati asumat si acest stres, de a raspunde sau nu tampitilor, in momentul in care ati facut cont aici.Citesc in postarea ta, rocsana, o urma de regret. Sta in puterea ta sa nu traiesti cu acest regret, sau sa accepti ca asta este situatia de fapt. 2 2
xrxx77 Reputație: -452 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 21, 2016 Sunt asistenta personala a Rocsanei si raspund pentru ea cand este ocupata. Deci, pentru cei cu IQ-ul sub 0 grade si fara credit pe telefon, tariful este 100 euro/finalizarea sau 150 euro/ora cu maxim doua finalizari. Doar oral si normal, ambele protejate. Fara FK sau alte prescurtari din astea de curvari. Pentru incarcarea cartelei, apasati tasta 1.Draga alice, cu tot respectul pt tine, cred ca, cu o asemenea postare, o sa ii ucizi rapid cifra de afaceri rocsanei. Stiu ca ai dreptate (vezi post anterior) dar postarile cu comentarii acide nu stiu cate beneficii o sa-i aduca rocsanei.Parerea mea 1 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 21, 2016 Draga alice, cu tot respectul pt tine, cred ca, cu o asemenea postare, o sa ii ucizi rapid cifra de afaceri rocsanei.Stiu ca ai dreptate (vezi post anterior) dar postarile cu comentarii acide nu stiu cate beneficii o sa-i aduca rocsanei.Parerea mea Daca tu ai impresia ca cifra de afaceri a Rocsanei sta in indivizi ca cel de mai sus o sa ii intelegi regretul.In alta ordine de idei, daca masculii de aici fac misto de cate un prost de genul asta, e ok. Eu ii ucid afacerea. 2
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Ianuarie 21, 2016 In cel mai rau caz, comentariile acide aduc prejudicii de imagine celui care posteaza. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum