Sari la conținut

Traseiste

dove

Postări Recomandate

• Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj
Postat

Buna ziua/seara ! :-) Imi puteti spune locuri in Iasi unde stau fete la strada? :)

• Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

.. de obicei, fetele stau pe trotuar ... chiar pe stradă, nu cred :D , ar fi prea riscant ;)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna ziua/seara ! :-) Imi puteti spune locuri in Iasi unde stau fete la strada? :)

le poti gasi dupa ora 22 langa giratoriul de la gara in benzinarie bafta (spun asta din auzite nu am avut placerea sa le vad)

Postat

La benzinăria Mol de lângă sensul giratoriu, într-adevăr, sunt 2: una blondă mică de statură şi una brunetă, uzată rău. Mai sunt două pe bvd. Nicolae Iorga, lângă restaurantul Souflaki, înăltuţe, bune de pulă. Câteodată mai sunt şi în faţă la Vama, lângă Gara Nicolina, tot două fete, şi, tot mai rar, pe acelaşi bulevard, puţin mai înspre piaţa Nicolina, altă domnișoară. Seara, după ce se lasă întunericul apar. Doar un oral am încercat la una din ele, 50lei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.