Sari la conținut

discretie si seriozitate... 2 lucruri elementare.

sexwithme

Postări Recomandate

Postat

Ce pot sa va spun.... , rabdare si perseverenta , ce-i drept e nevoie si de un pic de noroc insa o sa vedeti ca merita din plin

Am cunoscut-o pe Silvia inca de cend nu avea locatie , ne-am intinlit la o pensiune si cand a intrat pe usa nu mai stiam ce sa zic , am ramas blocat , o fata foarte frumoasa , mi-era frica sa nu zica ca a gresit camera....

Ulterior ne-am intanlit si la locatia pe care si-a luat-o  , de fiecare data au fost niste revederi deosebite din toate punctele de vedere .

Despre Silvia nu pot sa va spun decat de bine , are cca 20 de ani , un corp superb dar mai ales o atitudine deosebita , are un simt al umorului foarte fin , nici nu sti ce sa faci mai intai cand esti in compania ei , sa faci sex cu ea ( o daaa.... ) sau sa o privesti si sa o asculti . E constienta de frumusetea ei stie sa te conduca unde vrea ea dar te si simte ce ti-ai dori tu si-ti ofera exact ce-ti doresti , mai putin sex anal.... , a incercat si nu-i place deci nu face .

In rest... pupacioasa , jucausa , lipicioasa , frumoasa , nu mai scriu ca deja ma zgandare ceva...

in concluzie ,

modalitate de contact : messenger dupa care urmeaza confirmare vizuala ( poza  sau live prin mess ) ea iti trimite numarul de telefon

Locatie : apartament simplu si elegant , linistit , foarte placut

Aspect : Asa cum v-am descris-o mai sus , una din fetele cele mai frumoase pe care le-am intanlit

Atitudine : Te simte si-ti ofera tot ce-ti doresti , nu stiu cum o face dar o face , si inca bine.....

Cadou : 200 ... , e ok....

cred ca o sun...... :hmmm

• Like 3
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
Postat

Salut ! Ma numesc Mihai, am 27 de ani.

Am gasit saptamana trecuta acest anunt postat de Silvia. I-am luat id-ul, l-am adaugat in lista de messenger si iam dat un mesaj. Dupa vreo 3 zile deschid messengerul si aveam raspuns de la Silvia, unde imi spune ca este in perioada delicata a fetelor. Ieri, in timp ca eram la munca ma uit pe tableta o vad online. Ma bag in seama cu ea, imi raspunde, schimbat cateva vorbe si ea imi cere poza. Ii trimit poza si apoi ea iese de pe mess. Azi am vazut-o iar on, o salut imi raspunde si o intreb daca ne putem vedea. Primesc raspunsul afirmativ si imi lasa numarul ei de telefon. Cand ajung in zona care mi-a spus o sun imi spune unde sa vin.

Cand am ajuns, era imbracata intr-un body negru sexy si pantofi cu toc. De la inceput mi-a creat impresia ca este o fata foarte prietenoasa. Am facut cunostinta si am mers in camera ei. Acolo ne-am conversat putin, e foarte sociabila, apoi am inceput cu niste saruturi tandre, dupa care am trecut la fapte. Ea a inceput cu un oral, apoi am cerut sa facem un 69, dupa care ea s-a urcat peste apoi eu peste si finalul a fost oral.

Ea avea un gust de capsunica, curata, manierata si foarte discreta.

In final ce sa spun? 

E exact genul meu de persoana, discreta, nu te grabeste si arata bine.

Sa trecem la note:

Locatia: 9.5 (locatie intima, discreta, patul e cam zgomotos, singurul inconvenient)

Fizic: nota 9.5 (are cam 1.70, in jur de 60 de kg, sanii exact cum trebie - nici mari, nici mici, fundul superb si e stramta)

Oral: 10 

Normal: 10 (eu am fost oleaca rigid)

In consecinta.... regret ca nu am cunoscut-o pana acum.

• Like 4
Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Cadoul?

• Oras:pitesti
Postat

Traieste si inca foarte bine!De ce nu o suni sa o intrebi?Sau nu ai numarul ei de telefon?Nu de alta dar sa nu mai postam ca sa umplem topicu de prostii :hihat

• Oras:Pitesti
Postat

Pai am sunat si nu raspunde :))) dar sincer asteptam un raspuns de la ea nu de la asociatii  :138x  

• Oras:vghhg
Postat

buna ziua, din acest moment mi-am incheiat activitatea in domeniu.. vreau sa multumesc celor care mi-au calcat pragul si mi-au oferit momente frumoase si stari memorabile, am intalnit unii oameni extraordinari de la care am avut mult de invatat dar si altii al caror comportament a lasat de dorit.. oricum va doresc tuturor o viata frumoasa, plina de realizari si multa fericire alaturi de persoanele dragi. va pup. good luck!

• Like 8
Postat

Sa fii fericita si iubita,Silvia!Ma bucur ca te-am cunoscut.Mult noroc in viata!

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Multumim Silvia pt.momentele frumoase pe care ni le.ai oferit si ma bucur ca am fost printre cei norocosi care te.au cunoscut si apreciat inca de la inceput!...

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mult succes in cea ce ti-ai propus sa faci pe mai departe!!! Imi pare bine ca am avut ocazia sa facem,cunostinta si sa schimbam cateva vorbe!!! :*

• Like 1
Postat

E TANARA, SE INTOARCE! Toate se intorc la un moment dat! numai sa nu-i puna respectivul verigheta!

Postat

de intors sa fii sigur ca nu ma mai intorc, exista si alte cai sa razbesti in viata..

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat
Am vazut ca ai terminat cu acest domeniu, bravo pentru curaj !

La cat de rar vin eu la Pitesti (1-2 ori pe an), era greu sa te pot intalni ... 

• Like 1
Postat

Sa fii fericita Silvia, sa ai noroc si sper sa reusesti in tot ceea ce iti vei propune sa faci pe mai departe. 

De fapt sunt sigur ca vei reusi, ca vorba aia frumoasa esti, desteapta esti, iar cu putina sansa succesul este garantat. :)

PS : ti-am trimis si un PM, dar dupa intrarea in vigoarea a noului regulament nu-l mai poti citi. 

• Like 1
Postat

Ma bucur ca te-am cunoscut, esti o fata deosebita, sper sa iti mai vad candva zambetul acela si sa am ocazia sa schimb doua vorbe cu tine ! Nu stiu daca iti amintesti cine sunt , dar iti urez multa bafta !

• Like 1

Postat

Felicitari zapacito' ! Buna decizie, previzibila dupa cum te-am cunoscut eu. Sa ai noroc in ceea ce faci de aici inainte. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...