the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 14, 2014 Baaa suntem la zoo aici ....) auzi pisica e rândunica....pai cum vine asta ..?....))
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 Matura'sexy ce ai fi zis daca eram si eu in mall ieri cand erai la standul new york si iti furam punga cu treningul bocancii si fesul Nyke si stickul cu manele si fugeam acasa si ma puneam la somn dupa.tu esti un gunoi infect si o pizdă ieftină..nu esti capabilă sa fortifici o afacere..pentru ca esti pizdă..
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 hahahaha fmm de transexual sa te futa pula lu capitanu burcea
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 14, 2014 Multumesc...nimeni nu crede ce spun..îmi cer scuze de limbajul de mahala...dar ce spun este adevarat..si cu tine am vorbit întepator cînd te-am vazut..pentru ca ai întîrziat..te pup ne vedem vinerea viitoar.te rog nu te amesteca...in mizeria si mocirla numită Pisicuts...Afevarata Pisicuts a fost mama mea..jegoasa de Randunica si grasul ei burtos de bărbat au țepuit-o pe mama...sunt săracii si au distrus munca mamei mele si a voastră..si cînd nu-i convine ceva se retrage..este o penală..nu am frică de nimic..eu voi demonstra ce spun...ca este adevarat..Eu zic ca nu castigi absolut nimic certandu-te pe aici, indiferent ce s-a intamplat.. in fine, voi stiti
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 14, 2014 hahahaha fmm de transexual sa te futa pula lu capitanu burcea Mah Putzuloi, iar cersesti puncte? nu iti ajung peste 1000de puncte doar etalandu-ti buba pe aici ?
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 Baaa suntem la zoo aici ....) auzi pisica e rândunica....pai cum vine asta ..?....))da nasule..Pisicuts actual este penala de Randunica..este adevarat ce spun...si este o hoață..o penală o gunoaie..mulți useri ştiu asta..Adevaratul motiv..ptr banarea mea este ca voi spune adevarul..mama mea cînd avea site-ul se respecta cu sfințenie regulamentul..existau reguli bine precise...dar acum de cînd e penala la pupitru..e dezastru...mama mea a muncit împreuna cu voi..la acest site..acum penala nu face nimic..numai distruge..crede-ti ce vreti..Pisicuts actual ma cac pe tine..javra penala..ca Pisicuts /mama mea no sa fii niciodata..sa te mînce canceru in pizda de hoață si javra penala
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 Haina ponosita?! Aia e zdreaNță. Eu am intrebat de zdreamță, adica de ce a zis ea. Zdreamță o fi vreun fel de mancare exotic...sau pula mea, nu stiu.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 PISICUTS aia e măta ce suge pula?Măta a învatat-o pe Randunica sa suga...si tot asa..sugi si tu..vor suge si pruncii tăi...uraşte-mă in mortu măti..pisicut fară carici..nu ai ce-mi face..ma sugi la pizdă..si tu si vrabia Pizda se poate suge?? Ptiu sa-mi bag pula, p-asta n-o știam. Am trait degeaba până acum
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 14, 2014 Aia e zdreaNță. Eu am intrebat de zdreamță, adica de ce a zis ea. Zdreamță o fi vreun fel de mancare exotic...sau pula mea, nu stiu. Zdreamță i se spune in Banat zdrentei.. 2
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 hahahaha fmm de transexual sa te futa pula lu capitanu burceaxoxo nu meriți băgat în seama de mine..simplu..linge-o în pizda pe javra dr pasăre..
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 14, 2014 Multumesc...nimeni nu crede ce spun..îmi cer scuze de limbajul de mahala...dar ce spun este adevarat..si cu tine am vorbit întepator cînd te-am vazut..pentru ca ai întîrziat..te pup ne vedem vinerea viitoar.te rog nu te amesteca...in mizeria si mocirla numită Pisicuts...Afevarata Pisicuts a fost mama mea..jegoasa de Randunica si grasul ei burtos de bărbat au țepuit-o pe mama...sunt săracii si au distrus munca mamei mele si a voastră..si cînd nu-i convine ceva se retrage..este o penală..nu am frică de nimic..eu voi demonstra ce spun...ca este adevarat..Am intarziat pentru ca nu a fost posibil sa ajung mai repede..eram in alt capat al orasului cand am fost sunat.. am cerut nota de plata, am platit si am mers direct acolo.. nu aveam cum mai repede..
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 Eu! Ai ceva impotriva? _____________________________________________________________________________________ Da mai Stefi, am stat la povesti, dar ti-am zis si-ti repet, abtine-te de la comentarii d'astea belicoase ca nu-si au rostul. Chiar NU!!! Daca vrei sa ma asculti bine, daca nu - treaba ta. In plus, exista sansa sa ma superi si n-ai vrea asta, nu? Lubric te rog nu te băga in cearta asta..te respect ca om..asta este un adevăr ce spun..Tu ai văzit cum sunt..in realitate nu prea vorbesc stau si analizez omul de lînga mine..sunt o persoană corecta..si nu mint..spune adevarul sunt eu persoana din poze..?uită-te pe forumul la javra de Randunica si spune daca mint..?..Actualul Pisicuts e o javra penala de peştoaica de fete naive..are de vînzare cîte 1o ..o data la dă la produs..asta este actualul Pisicuts..eu spun adevarul...este războiul meu ..cu actualul Pisicuts..sa-l mănînce canceru..si accidentu..hai mă pizdooo baneaza ca te ştii..mortu măti de zdreamța penala ce miroseai a cartofi prajiți si erai o jegoasa..hoață o sa plăteşti..
BabardeL'' Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Sing Sing Oras:Sing Sing Postat Septembrie 14, 2014 Cel mai toping misto,asta e Oglinda forumului 3
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 Ba Nellule, n-am avut placerea sa te cunosc, da' sa-mi bag p*** (ca mai bine n-oi putea zice), ce imaginatie poti avea... mai taci ma cu pula lu dracu si cu nellu cotobelu...nu ma intereseaza aspectul...aici eu fut gura la vrabioaia si penala de Randunica..actuala Pisicuts a forumulu..sa ma cac pe ea de saracie..
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 14, 2014 ... 3 1
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 Cel mai toping misto,asta e Oglinda forumului bagații puncte pentru asta..le merita cu prisosință. ADEVARAT 2
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 doamne manca-ti-as pula taaaa cum sa zici ma ca e ma-ta pisicuts ?
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 14, 2014
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Septembrie 14, 2014 O imagine face cat 1000 de cuvinte!!! :laugh2 2
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 doamne manca-ti-as pula taaaa cum sa zici ma ca e ma-ta pisicuts ? bă retardule tu nu mai suge pizda mea ca mai plictisit..vierme infect..marş ..dacă la măta i-ar fura opincile..ca numai pe alea le are defapt si de drept..tu ai fi capabil sa-l linşezi pe hoț...uite ca spun..da este adevarat mama mea a creat site NIMFOMANE..si mai multe...chiar..dar acest site ia fost furat de o javra penala..la site ați contribuit cu timpul 'banii'nervii'dezamăgiri'etc..ale voastre..si voi ați ajutat-o..si penala/Pisicuts actual..îşi bate pizda de munca altora..ca doara e din hoție..nu a costat-o nimic..asta mă doare..xoxo..am o pizdă faină dar nici sa te gîndeşti la ea..ma cac pe tine de ciuruc...
shiva Reputație: 3141 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat Septembrie 14, 2014 Ba Nellule, n-am avut placerea sa te cunosc, da' sa-mi bag p*** (ca mai bine n-oi putea zice), ce imaginatie poti avea... Nu e Nellu....
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 14, 2014 Pisicuț și Rândunica ....) 1 1
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 Cel mai toping misto,asta e e misto,ca e cu scandal( topingul nu topicul)
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 14, 2014 am o pizdă faină dar nici sa te gîndeşti la ea..ma cac pe tine de ciuruc...
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 hahahaha sa o fut pe ma-ta care a facut siteu nimfomane
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum