alin244 Reputație: -12 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Detali despre blonda de la Călan nu mai știe nimeni? 1 Link spre comentariu
pulau1234577 Reputație: 1 Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Referitor la blonda, eu trec in fiecare zi ruta Hateg-Calan-Deva, dacă o văd o sa zic, azi venind spre Calan in parcarea de la Strei era o domnișoara bruneta cu niște pantaloni de piele, oare știe cineva ceva, slăbuță nu era de etnie! Link spre comentariu
alexalexhdd Reputație: 1 Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Prin ce zonă mai exact a fost văzută această blondă ? Și oare domnișoară în pantaloni de piele în ce zonă mai exact a fost văzut un reper mai fix pentru ambele fete dacă se poate ? Link spre comentariu
yo soi ilie dumitresco Reputație: 70 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Ieri dupa masa in parcarea de dupa podul de la reva era o bruneta beton,parea de etnie dar arata bomba,cand m-am intors era seara si era in petrom. Stie cineva ceva,parea mai intepata asa si statea tot cu capu in telefon 1 Link spre comentariu
kynggadrian Reputație: 5 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Partajează Postat Decembrie 14, 2023 La 12.12.2023 la 8:43, yo soi ilie dumitresco a spus: Ieri dupa masa in parcarea de dupa podul de la reva era o bruneta beton,parea de etnie dar arata bomba,cand m-am intors era seara si era in petrom. Stie cineva ceva,parea mai intepata asa si statea tot cu capu in telefon E mereu acolo am auzit ca are preturi de diva, si au spus colegii ca schimba masinile ca in reprezentanta 😝 Link spre comentariu
traseistul Reputație: 16 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 18, 2023 La Șibot, pe sensul pre Sebes, dupa RO Oil si podul peste Cugir, pe partea dreapta, a aparut saptamana trecuta o roscata mai corpolenta, cu parul lung si cret. S-a dat cineva? Ce stiti de ea? Link spre comentariu
MstrLucky Reputație: 1 Postat Decembrie 21, 2023 Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Colegii pe la ce ora o gasim pe bruneta de la petrom sau pe blonda de la calan? Oare pe seara le gasim?? Pe la 18:00 19:00 ? Link spre comentariu
andreidin123 Reputație: 46 Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Va rog daca nu va suparati, nu sunt din zona, outeti sa trimiteti aici coordonatele de pe google maps cu toate locurile unde stau fete? Are cineva nr fetei blonde micute? Va multumesc Link spre comentariu
Vsf-Sam Reputație: 0 Postat Ianuarie 30 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Ianuarie 30 Salut. Mai știți ceva de blonda cea micuta de la izvoru rece ? Link spre comentariu
traseistul Reputație: 16 Postat Ianuarie 30 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 4 ore, Vsf-Sam a spus: Salut. Mai știți ceva de blonda cea micuta de la izvoru rece ? Aia mica n-a mai aparut de ceva timp dar era ma-sa saptamana trecuta, la locul obisnuit. Link spre comentariu
screenzor Reputație: 0 Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Salutare, la limita de județ cu AB în parcare stă una mai în vârstă și mai plină, aveți ceva detalii? Link spre comentariu
MstrLucky Reputație: 1 Postat Februarie 16 Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Februarie 16 Colegii mai gasim si noi ceva de tras pe ciocan la strada?trec prin zona si as da o tura Link spre comentariu
Matzujr Reputație: 0 Postat Februarie 19 Partajează Postat Februarie 19 Fac zilnic deva hateg dar acea blonda ramane un mister si dimi pana in 11 00 si seara dupa 17 00 Este o blonda la santamaria unde stau divele de calan colorate...dar nu cred sa fie ea Link spre comentariu
1andrei Reputație: 51 Postat Februarie 19 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 19 Baieti va spun din propria experienta decat sa mergi la traseiste pe marginea drumului sau prin parcari mai bine mergi la una pe camera. Si astea la strada cer de te doare capul. Macar pe camera futi linistit nu stai cu morcovul ca vine politia sau jandarmeria sa te intrebe de sanatate. Si eu mergeam la fete prin parcari dar nu merită! Link spre comentariu
cosmin2281 Reputație: 44 Postat Februarie 19 Telefon: cosmin2281 Oras:deva Telefon: cosmin2281 Oras:deva Partajează Postat Februarie 19 Acum 2 ore, 1andrei a spus: Baieti va spun din propria experienta decat sa mergi la traseiste pe marginea drumului sau prin parcari mai bine mergi la una pe camera. Si astea la strada cer de te doare capul. Macar pe camera futi linistit nu stai cu morcovul ca vine politia sau jandarmeria sa te intrebe de sanatate. Si eu mergeam la fete prin parcari dar nu merită! E corect ce zici un adevăr mare Dar și pe camera deja sau șmecherit preturi mari servici calitate slabă și e pe ceas de rup pământul .....mă minunez că totuși merge lumea la preturile care sunt și multe făcături Link spre comentariu
cristi curvar Reputație: 91 Postat Martie 9 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Martie 9 Oare poate cineva sa recomande o fată ok pentru o descărcare? Am citit destul de atent, se pare că în afară de acea blonda, de care nu dă nimeni, nu prea sunt, sau poate nu a scris nimeni O recomandare este bine venita Mulțumesc Link spre comentariu
cristi curvar Reputație: 91 Postat Martie 19 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Martie 19 Buna, din nou, s-a vorbit aici despre o matura de pe minerului, poate cineva să-mi spună dacă mai activează și să-mi dea ceva detalii, eventual o modalitate de contact? Dau berea celui care oferă detalii complete Link spre comentariu
sculadecal Reputație: 41 Postat Martie 19 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Martie 19 La 19.02.2024 la 22:25, cosmin2281 a spus: E corect ce zici un adevăr mare Dar și pe camera deja sau șmecherit preturi mari servici calitate slabă și e pe ceas de rup pământul .....mă minunez că totuși merge lumea la preturile care sunt și multe făcături Prețurile nu sunt mai mari decât la astea de la stradă și pe lângă asta o faci în pat , faci duș dacă dorești și ai servicii complete. Mai sunt și ce ai spus tu pe grabă, dar de-aia există grupul ăsta ca să verifici. Astea la Orăștie Deva de la strada cel puțin cer 100 doar oral dacă vrei combinat 150 unele chiar 200. Deci zic să te gândești mai bine. Așa ca te mănâncă foarte foarte tare și ești pe grabă să bagi o muie rapidă doar, altfel nu se merită. Dar sigur au trecere ca de-aia au ele prețurile astea. Link spre comentariu
Addictedto69 Reputație: 80 Postat Martie 20 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 20 Acum 19 ore, cristi curvar a spus: Buna, din nou, s-a vorbit aici despre o matura de pe minerului, poate cineva să-mi spună dacă mai activează și să-mi dea ceva detalii, eventual o modalitate de contact? Dau berea celui care oferă detalii complete Acesta este topicul ei și nr de telefon. Din câte știu eu încă este la Deva. Spor.... Link spre comentariu
alexx89244 Reputație: 1 Postat Aprilie 4 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 4 Colegii, mai este ceva la strada in ultima vreme? Link spre comentariu
Pumat Reputație: 291 Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 1 oră în urmă, alexx89244 a spus: Colegii, mai este ceva la strada in ultima vreme? Da,numai marocane de la Călan pana la Deva plin de ele Link spre comentariu
alexx89244 Reputație: 1 Postat Aprilie 4 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 4 Ii ceva de capul lor? sau numa cu figuri si preturi de camere? Link spre comentariu
cosmynn_23 Reputație: 2 Postat Aprilie 4 Oras:deva Oras:deva Partajează Postat Aprilie 4 Va sfătuiesc sa nu încercați petardele alea de la călan ,alea două mai pline brunete fura tot ce prind te scuipă si put la propriu,niște jeguri alea merită bătute nu futute is ciori obosite si ciordeala de rup atenție la ce aveți prin masina pun mina pe ce prind Link spre comentariu
Pumat Reputație: 291 Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Acum 1 oră, alexx89244 a spus: Ii ceva de capul lor? sau numa cu figuri si preturi Mai bine pe camera decât cu pertadele alea Link spre comentariu
Pumat Reputație: 291 Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Acum 1 oră, cosmynn_23 a spus: Va sfătuiesc sa nu încercați petardele alea de la călan ,alea două mai pline brunete fura tot ce prind te scuipă si put la propriu,niște jeguri alea merită bătute nu futute is ciori obosite si ciordeala de rup atenție la ce aveți prin masina pun mina pe ce prind Chiar ca numai ciori de la Călan pana la Deva nu merita nici 50 de lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum