Claudiu99991 Reputație: 1 Postat Iulie 28 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iulie 28 Sâmbătă am fost eu și nimic interesant pe acolo..
Heartify Reputație: 0 Postat Iulie 31 Postat Iulie 31 Ceva mișcare pe la halta Geoagiu , izvoru rece ?
Rares100 Reputație: 5 Postat Iulie 31 Oras:Alba Oras:Alba Postat Iulie 31 De 2 zile am fost in trecere pe acolo si la limita de judete alba/hunedoara era o timpa mai grasuta de etnie. Anul trecut mi a facut un oral demential cu vre o 70 lei. De data asta nu am oprit. Dar suge bine si era curata, nu miroasea sau ceva..
sexaddicted9 Reputație: 1 Postat Iulie 31 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iulie 31 2 hours ago, Heartify said: Ceva mișcare pe la halta Geoagiu , izvoru rece ? Ieri am văzut o bruneta și o blondă chiar în stația de autobuz dar nu am oprit sa întreb ca nu obișnuiesc la fetele de pe strada
sexaddicted9 Reputație: 1 Postat Iulie 31 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iulie 31 2 hours ago, Claudiu99991 said: Pe la ce oră ? Pe la amiază
cosmynn_23 Reputație: 22 Postat August 2 Oras:deva Oras:deva Postat August 2 Si blonda si bruneta din stație nu sunt decit niște ciori puse pe repede.inainte zici ca ele te platesc pe tine ..nu merita nici 50 de lei..preturile sunt 100 cu 150 acțiune pe.cimp in mașină.. doar unu care nu a mai văzut păsărici de un an ar putea fu..te asa ceva.Nu merită absolut deloc. 2
cosmynn_23 Reputație: 22 Postat August 2 Oras:deva Oras:deva Postat August 2 Singura carierista e bruneta cu sinii mari aia e singura care merita sa dai o bucă parfumata curată nu e wow dar fata de restul nu se compară...si mai e una roșcată care sta la întrare in Orăștie dinspre.deva dar nu iasă tot timpu e si gura care nu e romales de pe zonă Orăștie in rest tot ce e la strada nu merita vocabular de mahalagioaice comportament mizerabil servicii nașpa deci nu merita.Daca cele doua fete nu sunt la treaba mai bine mergi la cameră 1
gherd24 Reputație: 186 Postat August 2 Oras:deva Oras:deva Postat August 2 Acum 4 ore, cosmynn_23 a spus: Si blonda si bruneta din stație nu sunt decit niște ciori puse pe repede.inainte zici ca ele te platesc pe tine ..nu merita nici 50 de lei..preturile sunt 100 cu 150 acțiune pe.cimp in mașină.. doar unu care nu a mai văzut păsărici de un an ar putea fu..te asa ceva.Nu merită absolut deloc. Fereasca Dumnezeu 150 nr ca alea de pe camera ...Nu e frajer care cere ,e fraier care da .La strada cum se zice ar trebui cu indulgenta 50 lei muia
MstrLucky Reputație: 2 Postat August 4 Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Postat August 4 Colegii hai noroc , pe seara zona deva orastie geoagiu gasim ceva de tras pe ciocan?? Bineînțeles ceva mai de doamne ajuta de pe la ora 20:00 ? Hai mulțam
Claudiu99991 Reputație: 1 Postat August 7 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 7 Buna a mai trecut cineva pe la halta Geoagiu sau Izvorul rece ??
1990miki Reputație: 1 Postat August 15 Postat August 15 La 02.08.2025 la 17:09, cosmynn_23 a spus: Singura carierista e bruneta cu sinii mari aia e singura care merita sa dai o bucă parfumata curată nu e wow dar fata de restul nu se compară...si mai e una roșcată care sta la întrare in Orăștie dinspre.deva dar nu iasă tot timpu e si gura care nu e romales de pe zonă Orăștie in rest tot ce e la strada nu merita vocabular de mahalagioaice comportament mizerabil servicii nașpa deci nu merita.Daca cele doua fete nu sunt la treaba mai bine mergi la cameră Poti da mai multe detalii de roșcata de la Orăștie
Miaumic Reputație: 11 Postat August 15 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 15 La 31.07.2025 la 13:22, Heartify a spus: Ceva mișcare pe la halta Geoagiu , izvoru rece ? Salll sunt si mai noi si mai vechi
Rares100 Reputație: 5 Postat August 17 Oras:Alba Oras:Alba Postat August 17 Salutare. Aseara in jur de ora 22 erau vre o 4 fete la orastie in benzinarie. Una blonda frumusica si buna de ciocan. Stie. Cineva ceva de ea?
Heartify Reputație: 0 Postat August 21 Postat August 21 Salut , ceva mișcare pe Orăștie , haltă Geoagiu sau izvorul rece ?
Claudiu99991 Reputație: 1 Postat August 24 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 24 Bună, ceva mișcare pe la halta Geoagiu sau izvorul rece ?
rebelar Reputație: 157 Postat August 24 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 24 Pe la Santuhalm mai sunt fete in timpul saptamanii? Mersi.
MstrLucky Reputație: 2 Postat August 24 Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Postat August 24 Acum 9 ore, Claudiu99991 a spus: Bună, ceva mișcare pe la halta Geoagiu sau izvorul rece ? Colegu mai bine nu te duci .. am trecut azi pe acolo pe la izvorul rece intradevar era o bruneta fainuta dar ca pret... Plm...zici ca au inebunit... 200 cu 250 combinat . Mai bine mergi pe camera si stai linistit nu cu griji. 1
gherd24 Reputație: 186 Postat August 25 Oras:deva Oras:deva Postat August 25 Acum 15 ore, MstrLucky a spus: Colegu mai bine nu te duci .. am trecut azi pe acolo pe la izvorul rece intradevar era o bruneta fainuta dar ca pret... Plm...zici ca au inebunit... 200 cu 250 combinat . Mai bine mergi pe camera si stai linistit nu cu griji. Fereasca Dumnezeu ,250 nr in masina sau boscheti ,mai pui 50 lei si iei o ora pe camera ca boieru .Am mai spus mai sus ca aratarile alea de la strada nu merita mai mult de 50 lei muia cum se zice . 1
germanicul28 Reputație: 102 Postat August 25 Postat August 25 Cu treaba pin al Arsenal faxcut prezenta la fete DHS nimis ni la dus nici la intors , sere ( unde statea ochelarista ) zero in parcare de dupa Reva zero Pod Strei una obosita, parcare simeria Veche blonda stiirba si in una statie ripas roscata cu opelul Statia peco chimica era o ramanca la dus as fi oprit la intors sa intreb asa un scor ( eu nu mai merg la strada de ceva timp )
cosmin2281 Reputație: 67 Postat August 25 Telefon: cosmin2281 Oras:deva Telefon: cosmin2281 Oras:deva Postat August 25 Acum 2 ore, gherd24 a spus: Fereasca Dumnezeu ,250 nr in masina sau boscheti ,mai pui 50 lei si iei o ora pe camera ca boieru .Am mai spus mai sus ca aratarile alea de la strada nu merita mai mult de 50 lei muia cum se zice . În ceea ce zici ai dreptate , dar și pe camera sunt la fel rable majoritate doar ca diferența e camera în rest rable ,bani mulți, servici 00000 3
lucasman Reputație: 1332 Postat August 26 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat August 26 Eu nu sunt adeptul traseului, din multiple motive, dar dacă vă este de folos ... La ieșirea din Gurasada înspre Arad este o benzinărie Petrom. Am văzut de mai multe ori, pe lângă benzinărie sau în curbă imediat următoare, în jurul amiezii, o domnișoară care chiar arată bine, păr lung, negru, cu un corp frumos. De obicei stă cu spatele, posibil să fie de etnie. Nu cunosc servicii și prețuri. Dacă știu că nu mă bag, nu mă opresc să pun întrebări degeaba. Las pe amatorii de fete la traseu să o descopere.
cosmynn_23 Reputație: 22 Postat August 27 Oras:deva Oras:deva Postat August 27 Acum 17 ore, lucasman a spus: Eu nu sunt adeptul traseului, din multiple motive, dar dacă vă este de folos ... La ieșirea din Gurasada înspre Arad este o benzinărie Petrom. Am văzut de mai multe ori, pe lângă benzinărie sau în curbă imediat următoare, în jurul amiezii, o domnișoară care chiar arată bine, păr lung, negru, cu un corp frumos. De obicei stă cu spatele, posibil să fie de etnie. Nu cunosc servicii și prețuri. Dacă știu că nu mă bag, nu mă opresc să pun întrebări degeaba. Las pe amatorii de fete la traseu să o descopere. E de etnie servicii Basic neepilată cam miroase a cioara 150 combinat nu merită
germanicul28 Reputație: 102 Postat August 27 Postat August 27 Confirm si eu e vorba daca e despre fata mai inalta care nu are tite
ady_boys2007 Reputație: 0 Postat August 27 Postat August 27 Acum 23 ore, lucasman a spus: Eu nu sunt adeptul traseului, din multiple motive, dar dacă vă este de folos ... La ieșirea din Gurasada înspre Arad este o benzinărie Petrom. Am văzut de mai multe ori, pe lângă benzinărie sau în curbă imediat următoare, în jurul amiezii, o domnișoară care chiar arată bine, păr lung, negru, cu un corp frumos. De obicei stă cu spatele, posibil să fie de etnie. Nu cunosc servicii și prețuri. Dacă știu că nu mă bag, nu mă opresc să pun întrebări degeaba. Las pe amatorii de fete la traseu să o descopere. Pe la ce oră era mai exact?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum