lucasman Reputație: 1361 Postat August 28 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat August 28 Acum 22 ore, ady_boys2007 a spus: Pe la ce oră era mai exact? Am trecut de câteva ori între 12 și 14. Era tot prin zonă 2
myhayy89 Reputație: -1 Postat August 30 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 30 Astăzi de la Sebeș la Hunedoara doar epave . Era la Simeria ieșirea de strei un milif interesant dar eram cu însoțitor .... Presiune in bâte
germanicul28 Reputație: 119 Postat August 31 Postat August 31 La Guradasa cam tot ce e e de etnie cam miros a haine ponosite Le gasesti asa de pe la 11 pina pe la 15-16 , aveam la un moment dat fest drum pe acolo , aveti grija daca opriti si le luati dupa va fac cu mina daca li se pare doar ca seamana masina
Heartify Reputație: 0 Postat Septembrie 4 Postat Septembrie 4 Salutare , ați mai vazut ceva mișcare sau știți ceva ce sa merite ?
Heartify Reputație: 0 Postat Septembrie 6 Postat Septembrie 6 La 04.09.2025 la 19:22, Heartify a spus: Azi în jur de ora 3 erau două domnișoare tinere știe cineva ceva ?
germanicul28 Reputație: 119 Postat Septembrie 7 Postat Septembrie 7 Acolo la restaurantul chidezesc dupa DHS in afata de batrina aia din HD erau ceva mai tinerele dar si ele sunt de mult in meseria asta doar ca arata destul de bine inca
Iubaretul123 Reputație: 1 Postat Septembrie 7 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 7 Acum 2 ore, germanicul28 a spus: Acolo la restaurantul chidezesc dupa DHS in afata de batrina aia din HD erau ceva mai tinerele dar si ele sunt de mult in meseria asta doar ca arata destul de bine inca Da ciori de hunedoara cu pesti dupa ele. 1 1
Heartify Reputație: 0 Postat Septembrie 7 Postat Septembrie 7 Erau în față la izvorul rece acele domnișoare a fost cineva ? Păreau tinere
germanicul28 Reputație: 119 Postat Septembrie 7 Postat Septembrie 7 Acum 4 ore, Iubaretul123 a spus: Da ciori de hunedoara cu pesti dupa ele. corect
Heartify Reputație: 0 Postat Septembrie 11 Postat Septembrie 11 Ceva mișcare pe la izvorul rece , haltă Geoagiu sau alte zone din județ care îs ok ?
diesel86 Reputație: 7 Postat Septembrie 24 Postat Septembrie 24 La DHS între Simeria și Deva sunt câteva da nu arata prea bine nu m-am riscat. Înainte de Călan bai ( vreo 500m de Bai pe stânga daca vi de la Simeria) sunt doua ok ( una e mai brunețică dar arata ok la ea am platit pt OP și NP SI la cealaltă doar un OP. După Călan bai sta de obicei o blonda care e ok-ish da știe meserie... la astea m-am riscat cu un OP( 100 lei) , de obicei sunt acolo între 10:00 și 13:00 și după-masă câteva ore. Înainte de Orăștie pe lângă Arsenal Park e o bruneta slim mi-a făcut un OP ok. 1
yo soi ilie dumitresco Reputație: 78 Postat Septembrie 24 Postat Septembrie 24 Bruneta slim de la orastie nu sta si la turdas in statie? Ca am tot vazut-o dar nu am riscat
germanicul28 Reputație: 119 Postat Septembrie 24 Postat Septembrie 24 Buna colegii iei pe la 14:30 dupa DHS unde statea bruneta cu ochelari din Hunedoara era o super bunaciuna romanca pantaloni de blugi cu bucile pe afara tite faine ( asa se vedeau ) de mult nu am mai oprit la strada dar parca as fi oprit stie cineva ceva
danieldan1 Reputație: 0 Postat Octombrie 15 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Octombrie 15 La 06.10.2025 la 12:48, Heartify a spus: Ceva mișcare care merită o tragere ? Astazi in jurul orei 13-14 la intrare in Deva dinspre Ilia,acolo unde intorci spre autostrada era o blonda buna rau,aranjata,mini,...nu am putut sa opresc ca nu eram singur in masina,dar mi s-a parut buna rau,nu am mai vazut asa ceva la strada...daca stiti voi mai multe despre ea,poate lasati si un nr.de telefon...multumesc
Heartify Reputație: 0 Postat Octombrie 16 Postat Octombrie 16 Acum 22 ore, danieldan1 a spus: Astazi in jurul orei 13-14 la intrare in Deva dinspre Ilia,acolo unde intorci spre autostrada era o blonda buna rau,aranjata,mini,...nu am putut sa opresc ca nu eram singur in masina,dar mi s-a parut buna rau,nu am mai vazut asa ceva la strada...daca stiti voi mai multe despre ea,poate lasati si un nr.de telefon...multumesc Nu știu unde te referi colegul , din Deva se poate ajunge acolo ?
germanicul28 Reputație: 119 Postat Octombrie 16 Postat Octombrie 16 Buna colegii la intrare ain Orastie dinspre Deva la benzinaria aia inchisa era o femeie destul de ingrijita mai sta si in parcarea de vis a vis in jur de amiaza sta aproape la fiecare trecere a ,ea pe acolo era la negocieri cu un coleg are mare cautare PS nu e de etnie
danieldan1 Reputație: 0 Postat Octombrie 18 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Octombrie 18 La 16.10.2025 la 18:58, Heartify a spus: Nu știu unde te referi colegul , din Deva se poate ajunge acolo ? da colegu,cum vi dinspre ilia,cobori panta la izvor spre deva si acolo unde se termina separatorul de benzi din beton si te intorci inapoi spre soimus este o mica parcare cu un drum ce urca in padure...acolo era blonda
germanicul28 Reputație: 119 Postat Octombrie 18 Postat Octombrie 18 Drumul ce urca la Flotatia inchisa acolo de cind merg cu masina nu stiu daca am vazut 5 fete frumoase
Heartify Reputație: 0 Postat Octombrie 19 Postat Octombrie 19 Salutare , a mai văzut-o cineva pe acea blondă , știe cineva dacă e la datorie ?
Heartify Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 Am trecut și ieri și azi nici o mișcare
Heartify Reputație: 0 Postat Octombrie 29 Postat Octombrie 29 a mai vazut-o cineva pe blonda , sau ceva miscare noua ?
Grozav1111 Reputație: 52 Postat Octombrie 29 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 29 Luni în jurul orei 12 era o blondă bună rău la intrarea spre flotație. Bănuiesc ca de ea e vorba.
cocodor Reputație: 88 Postat Octombrie 29 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 29 Păi azi pe la 12 era o tipă de etnie e veche în branșă, e vopsită blondă se îmbracă sexy îți ia privirea! Dar stătea mult seara la benzinaria mol, restul nu știu nimic! Nu risc să opresc in Deva la fete 🙈 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum