Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 1361
  • Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Postat
Acum 22 ore, ady_boys2007 a spus:

Pe la ce oră era mai exact?

Am trecut de câteva ori între 12 și 14. Era tot prin zonă 

• Like 2
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Astăzi de la Sebeș la Hunedoara doar epave .

Era la Simeria ieșirea de strei un milif interesant dar eram cu însoțitor ....

Presiune in bâte :)

Postat

La Guradasa  cam tot ce e e de etnie cam miros a haine ponosite 

Le gasesti asa de pe la 11 pina pe la 15-16 , aveam la un moment dat fest drum pe acolo , aveti grija daca opriti si le luati dupa va fac cu mina daca li se pare doar ca seamana masina 

Postat
La 04.09.2025 la 19:22, Heartify a spus:

Azi în jur de ora 3 erau două domnișoare tinere știe cineva ceva ?

Postat

Acolo la restaurantul chidezesc dupa DHS in afata de batrina aia din HD erau ceva mai tinerele dar si ele sunt de mult in meseria asta doar ca arata destul de bine inca

• Oras:Deva
Postat
Acum 2 ore, germanicul28 a spus:

Acolo la restaurantul chidezesc dupa DHS in afata de batrina aia din HD erau ceva mai tinerele dar si ele sunt de mult in meseria asta doar ca arata destul de bine inca

Da ciori de hunedoara cu pesti dupa ele.

• Like 1
  • Haha 1
Postat

La DHS între Simeria și Deva sunt câteva da nu arata prea bine  nu m-am riscat.

Înainte de Călan bai ( vreo 500m de Bai  pe stânga daca vi de la Simeria) sunt doua ok ( una e mai brunețică  dar arata ok la ea am platit pt OP și NP SI la cealaltă  doar un OP.

După Călan bai sta de obicei o blonda care e ok-ish  da știe meserie... la astea m-am riscat cu un OP( 100 lei)  , de obicei sunt acolo între 10:00 și 13:00  și după-masă câteva ore.

Înainte de Orăștie pe lângă Arsenal Park e o bruneta slim mi-a făcut un OP ok. 

• Like 1
Postat

Buna colegii iei pe la 14:30 dupa DHS unde statea bruneta cu ochelari din Hunedoara era o super bunaciuna romanca pantaloni de blugi cu bucile pe afara tite faine ( asa se vedeau )  de mult nu am mai oprit la strada dar parca as fi oprit stie cineva ceva

• Oras:Hunedoara
Postat
La 06.10.2025 la 12:48, Heartify a spus:

Ceva mișcare care merită o tragere ?

Astazi in jurul orei 13-14 la intrare in Deva dinspre Ilia,acolo unde intorci spre autostrada era o blonda buna rau,aranjata,mini,...nu am putut sa opresc ca nu eram singur in masina,dar mi s-a parut buna rau,nu am mai vazut asa ceva la strada...daca stiti voi mai multe despre ea,poate lasati si un nr.de telefon...multumesc

Postat
Acum 22 ore, danieldan1 a spus:

Astazi in jurul orei 13-14 la intrare in Deva dinspre Ilia,acolo unde intorci spre autostrada era o blonda buna rau,aranjata,mini,...nu am putut sa opresc ca nu eram singur in masina,dar mi s-a parut buna rau,nu am mai vazut asa ceva la strada...daca stiti voi mai multe despre ea,poate lasati si un nr.de telefon...multumesc

Nu știu unde te referi colegul , din Deva se poate ajunge acolo ?

Postat

Buna colegii la intrare ain Orastie dinspre Deva la benzinaria aia inchisa era o femeie  destul de ingrijita mai sta si in parcarea de vis a vis in jur de amiaza sta  aproape la fiecare trecere a ,ea pe acolo era la negocieri  cu un coleg are mare cautare 

PS nu e de etnie

Postat
La 16.10.2025 la 18:58, Heartify a spus:

Nu știu unde te referi colegul , din Deva se poate ajunge acolo ?

da colegu,cum vi dinspre ilia,cobori panta la izvor spre deva si acolo unde se termina separatorul de benzi din beton si te intorci inapoi spre soimus este o mica parcare cu un drum ce urca in padure...acolo era blonda

Postat

Luni în jurul orei 12 era o blondă bună rău la intrarea spre flotație. Bănuiesc ca de ea e vorba. 

Postat

Păi azi pe la 12 era o tipă de etnie e veche în branșă, e vopsită blondă se îmbracă sexy îți ia privirea! Dar stătea mult seara la benzinaria mol, restul nu știu nimic! Nu risc să opresc in Deva la fete 🙈

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...