Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Azi fiind vreme buna am  dat o plimbare pe drumul vechi catre Sibiu. Vreau sa spun ca full toate locatiile cu tot felu de variante,dar cea mai tare,la limita de judet cu alba la bancile alea erau 4 dame,una statea capra in pizda goala. Mi sa parut geniala miscarea de marketing.

• Haha 1
  • Oras:peste tot
Postat

La Sintuham erau doua fete una mica si grasa si cealalta inalta fizic frumos s-a mai scris desprea ea pe aici , de etnie amindoua

Postat

Azi la dupa masa era domnisoara bruneta noua in parcarea de dinainte de Petrom pe sensul spre Orastie

• Telefon: 0770895179
  • Oras:Timișoara
  • Telefon: 0770895179
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 1 oră, orto2022 a spus:

Azi la dupa masa era domnisoara bruneta noua in parcarea de dinainte de Petrom pe sensul spre Orastie

Un număr de telefon de la ea nu reușește nimeni sa ia?

Postat

Buna colegu ianis40  astea nu prea dau nr de tel si daca il dau sunt cartele care dupa o luna sau mai putin nu mai e valabil

Postat

Salut , era la intrarea in Torda la Peco ala vis a vis de parcul ala de utilitare , in umtimul timp nu am mai vazut

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
La 29.10.2023 la 7:09, orto2022 a spus:

Salut , era la intrarea in Torda la Peco ala vis a vis de parcul ala de utilitare , in umtimul timp nu am mai vazut

Asta e la intrarea dinspre Campia Turzii? Tot trec pe acolo dar nu se vede nici un suflet pe acolo. 

• Oras:bucuresti
Postat

Ieri, 22 nov, ora 11:30 , plecând din Hateg spre Deva, la intersecția cu Plopi , una bucata blonda 24-26 ani, ,apreciez 170cm si 53-55 kg. Par mediu, , parea curat îmbrăcată. Am oprit si am intrebat daca ofera ceva. S-a urcat in mașină si mi-a spus sa plecam sa nu o vada cineva. Timida, incepatoare, vorbeste frumos, nu este de etnie. A spus ca foarte rar iese. 50 lei oral op sau np , nu accepta CIM sau COF. 100 ron OP/ON si NP. Nu are o locatie , tragi masina unde crezi. Oral ok , apreciez nota 8 , accepta cam tot ce vrei, nu foloseste mana in exces. "Satelitii" bagati in seamă si ei. Se muleaza conform cerințelor. Sanii frumoșii, inca tari. Pasa epilata cu o dungulita subtire .  Nu face anal.  Am ales doar oral si am cerut finalizare pe pasă. Per total apreciez nota 8. Este cu mult peste ce este in zona la stradă. Am lasat-o la LUKOIL Calan. Cadou 50 ron. 

• Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 1 oră, ottov37 a spus:

Ieri, 22 nov, ora 11:30 , plecând din Hateg spre Deva, la intersecția cu Plopi , una bucata blonda 24-26 ani, ,apreciez 170cm si 53-55 kg. Par mediu, , parea curat îmbrăcată. Am oprit si am intrebat daca ofera ceva. S-a urcat in mașină si mi-a spus sa plecam sa nu o vada cineva. Timida, incepatoare, vorbeste frumos, nu este de etnie. A spus ca foarte rar iese. 50 lei oral op sau np , nu accepta CIM sau COF. 100 ron OP/ON si NP. Nu are o locatie , tragi masina unde crezi. Oral ok , apreciez nota 8 , accepta cam tot ce vrei, nu foloseste mana in exces. "Satelitii" bagati in seamă si ei. Se muleaza conform cerințelor. Sanii frumoșii, inca tari. Pasa epilata cu o dungulita subtire .  Nu face anal.  Am ales doar oral si am cerut finalizare pe pasă. Per total apreciez nota 8. Este cu mult peste ce este in zona la stradă. Am lasat-o la LUKOIL Calan. Cadou 50 ron. 

Un nr de telefon colegu??

Postat
Acum 3 ore, MstrLucky a spus:

Un nr de telefon colegu??

Nu am reușit sa iau nr de tel. , si am insistat....

• Oras:deva
Postat
Acum 22 ore, ottov37 a spus:

Nu am reușit sa iau nr de tel. , si am insistat....

Pai și nai întrebat e din calan sau plopi??

Postat
La 24.11.2023 la 18:52, cosmynn_23 a spus:

Pai și nai întrebat e din calan sau plopi??

Chiar crezi ca daca intrebam , îmi dădea un răspuns sincer? .  

Personal cred ca este din Hațeg.

Postat
Acum 17 ore, ottov37 a spus:

Chiar crezi ca daca intrebam , îmi dădea un răspuns sincer? .  

Personal cred ca este din Hațeg.

Posibil sa fie ceva nou și merita probata,mai trece vreo un coleg pe zona sa ne lămurească dacă mai este fata pe zona ,probabil nu iasă zilnic  colegi care frecventează zona pot sa ne dea detaliii

Postat
La 26.11.2023 la 12:30, cosmynn_23 a spus:

Posibil sa fie ceva nou și merita probata,mai trece vreo un coleg pe zona sa ne lămurească dacă mai este fata pe zona ,probabil nu iasă zilnic  colegi care frecventează zona pot sa ne dea detaliii

A mai văzut cineva făptura???

Postat

Cred ca am vazuto eu ieri pe la ora 14:00 statea in parcarea aia mica de la calan unde este fast foodul , am oprit de am luat ceva de bagat la ghiozdan si ea era acolo astepta..nu am putut sa intru in vorba deoarece mai eram cu cineva in masina, daca este ea , vizual e aratoasa , acuma doar cine a incercato ne poate da mai multe detalii..

• Oras:Deva
Postat
Acum 3 ore, MstrLucky a spus:

Cred ca am vazuto eu ieri pe la ora 14:00 statea in parcarea aia mica de la calan unde este fast foodul , am oprit de am luat ceva de bagat la ghiozdan si ea era acolo astepta..nu am putut sa intru in vorba deoarece mai eram cu cineva in masina, daca este ea , vizual e aratoasa , acuma doar cine a incercato ne poate da mai multe detalii..

Noconduclent ce zi zici poate nu era fata aia.Voi chiar vorbiti ce vedeți ca s si soferi dar .chiar aveți impresia ca toate stau la futut.Cel putin eu nici nu scriam ai bazaconii de genul asta.

Postat

Pai nici un coleg care stie sigur detalii??sau vrei sa o țineți numai pt voi??nu fiți zgârciți dati detalii 

Postat
La 28.11.2023 la 11:46, MstrLucky a spus:

Cine va ceva detalii??mai e fata pe zona??

• Oras:Brasov
Postat
Acum 1 oră, cosmynn_23 a spus:

Cine va ceva detalii??mai e fata pe zona??

azi pe la pranz era o tipa care corespunde oarecum descrierii, in parcare la hanul domnesc, la intrare in calan, dinspre hateg. 

arata chiar bine tipa la prima vedere.

am avut mai multe descarcari pe zona si am trecut de cateva ori, mai disparea, mai aparea. nu garantez ca e ea, dar parca prea pazea parcarea aia. 

pe cand mi-am terminat eu programul pe la 2, nu mai era. Am stat vreo 20 min in parcare poate apare dar fara succes.

Postat

Va salut. La traseu ceva nou ? Ceva fete jucăușe mai sunt ? Care sa merite vizitate ? Pe Deva , Orăștie etc

Postat

Nimeni nimic ? știu ca după Orăștie erau mai multe !!n-am mai fost de o vreme și nu mai știu ce este, vin acasă si a-și vrea sa dau o tura, dacă se merita.!

Postat
Acum 22 ore, Tuckerman a spus:

Nimeni nimic ? știu ca după Orăștie erau mai multe !!n-am mai fost de o vreme și nu mai știu ce este, vin acasă si a-și vrea sa dau o tura, dacă se merita.!

Nu se prea merita nimic la strada colegu, zilele trecute erau fete in toate locurile obisnuite, dar nu aveai ce alege. 

Este la bariera la Geoagiu celebra bruneta care vine cu masina. Aia arata mai bine cat de cat si e relativ curata, dar nu o prinzi mereu, si are tarife de camera. Nu se merita parerea mea, ca nu stie meserie si te grabeste. + cand i dezbraci nu mai e asa papusa.

Mai este o blonda mica 18-19 ani, ba pe la geoagiu, ba pe la izvorul rece, ba pe la limita de judet in parcare. Asta doar am vazut-o de cateva ori dar n-am putut opri sa o intreb de sanatate. Nu sta la punct fix si nu iese in fiecare zi.

Si acum ce se discuta mai sus de blonda de la Calan, dar si aia e fantoma momentan, mai asteptam recenzii de la colegii din zona.

Cel mai sigur mergi la Deva la fetele de pe publi, si stii pe ce dai banu'. Sunt fete cu locatie care merg mai ieftin deecat alea de la strada. Si futi in pat relaxat, nu prin boscheti.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...