phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2014 Sa nu primesti recenzie falsa Ar fi culmea 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2014 Postat Septembrie 25, 2014 Ar fi culmea Nu se stie niciodata
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2014 Nu se stie niciodata Ai si tu dreptate,nu ma mai mira nimic
deeana Reputație: -404 Postat Septembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2014 Deeana mai scrie si recenzii false E singura recenzie pe care am facut-o cuiva... Daca e falsa, ma mir ca nu m-a banat Pisic... Please fuck off.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 26, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 26, 2014 recenzie generală, "oligofreni muntați" (expresia lui...Oliver Twist, pardon, ISIS, aaa, nu, Daywalker sau... Jonnywalker, bețivan psihotic pe moarte și ...grandoman) E singura recenzie pe care am facut-o cuiva... Daca e falsa, ma mir ca nu m-a banat Pisic... Please fuck off. fetelor, vă implor, nu vă urâți între voi, care are două labii, să dea una din ele alteia, la care nu i-au crescut deloc
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2014 Postat Septembrie 26, 2014 E singura recenzie pe care am facut-o cuiva... Daca e falsa, ma mir ca nu m-a banat Pisic... Please fuck off. Suparata pe viata mai esti . Nu stii sa gusti deloc caterinca. Pa.
cassy Reputație: 16362 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 9, 2014 Si a venit randul meu la o recenzie "pe dos", in mod clar cu acordul domnului vizat, care mi-a lasat mana libera sa decid cat si ce anume o sa scriu despre intalnirea noastra (la mine)Dupa multe tachinari pe chat, pm apoi si pe telefon a venit si momentul sa-mi satisfac curiozitatea care ma macina de ceva timp.. imi doream si eu sa-l cunosc pe fotograful forumului. Norocul meu e ca am reusit sa-l fac curios si pe el, chiar era una dintre personajele interesante de pe aici.Fizic e ca si un domn respectabil cu chef de viata, simpatic, zambaret, m-a castigat de la prima vedere, fooooarte sociabil, te face sa te simti in largul tau inca de la primul schimb de replici face to face. Recunosc ca aveam emotii maxime, pentru ca intotdeauna cand te intalnesti cu o persoana care ti-a devenit draga de pe forum doresti sa simta si el fix ca tine in privinta ta. Nu stiu in ce masura au fost asemenatoare sentimentele lui cu ale mele, insa in mod clar mi-a oferit aproape trei zile memorabile.O sa-l dezamagesc un pic cu recenzia mea pentru ca nu o sa pot detalia foarte clar tehnic ce s-a intamplat intre noi, adevarul e ca m-am cam lasat dusa de val, si m-am relaxat prea mult in compania lui. Am ales sa scriu despre cele mai memorabile momente pentru mine din aceea intalnire, totusi au fost 3 zile aproape. 1. Limbi cu lichiorDa, trebuie sa recunosc ca am exagerat un pic cu acel lichior adus de el, foarte gustos, nu mi-am dat seama ca e asa de tare, eu nefiind prea mare prietena cu alcoolul, dar ce e bun e bun.Cum stateam noi doi de vorba despre toate a descoperit el nu mai stiu cum ca nu port chilotei sub rochie zici ca are ochi de vultur , si a si profitat de acest lucru bagandu-se direct la savarina cum ziceti voi pe aici. Si.. tehnic nu stiu sa descriu , eram intr-o alta stare, oarecum paralela cu lumea reala, ma mai si rugase sa ii traduc versurile cantecelor care mergeau de pe pc (evident Omega, favorita mea), ioi, ce minte perversa poti sa ai domnule fotograf Ma incanta sa simt cum se bucura el de "savarina" mea, e cu adevarat pasionat de arta limbilor, o si complimenta, nu se mai satura. Mi-a oferit si o surpriza.. hm.. foooarte perversa, care m-a cam luat pe nepregatite, insa pe el cred ca l-a incantat la maxim: o gura de lichior direct in vagin. pacat ca nu m-a atentionat inainte, avea cu totul alt efect daca stiam ce intentii are, dar nu-i nimic, pasarica si-a revenit destul de repede, si era chiar infierbantata la maxim, asa ca nu am mai rabdat , am bagat si eu manuta pe acolo sa termin cu chinul asta dulce cu un orgasm intens. Pff, era si timpul, nu am idee cat a durat joaca asta, cred ca vreo ora judecand dupa numarul pieselor traduse.Aceasta experienta sigur e in randul celor iesite din comun, si clar as repeta. 2. FotoshootingEram contrariata cum de reuseste fotograful nostru sa faca poze atator fete . M-am lamurit cu ocazia intalnirii noastre cum.. Foarte multi barbati considera corpul femeilor ca un simplu obiect, ei, nu e cazul fotografului nostru, el ne vede ca niste temple ale placerii (suna stupid stiu, dar nu gasesc expresie mai buna), ne vede frumoase cu toate defectele noastre, sau poate si defectele tin de frumusetea fiecarei fete in ochii lui.E o placere sa stai in fata aparatului cand el face pozele, te face sa te simti naturala, sa te simti bine cu tine insuti, sa te simti frumoasa, chiar daca in restul timpului nu asa simti. Foarte excitant sa simti asta, si mai excintant sa vezi cat il excita sa te pozeze, sa iti analizeze fiecare particica cu obiectivul lui. Nu m-as fi asteptat niciodata sa aiba acest efect asupra mea o sedinta de fotografiat... la capatul ei, eram deja uda (asta iar suna ciudat ) Din cate tin eu minte, i-am facut si eu oral, dar nu mai sunt sigura de asta , cert e ca mi-am dorit altceva, mi-am dorit sa-l simt in mine, asa ca fotoshootingul s-a incheiat in pozitia misionarului cu un orgasm si un suspin de usurare din partea mea ce l-a facut si pe el sa nu mai reziste, a capitulat imediat dupa mine Si noteleFizic: normal ca 10, a fost simpatic, zambaretCompanie. atitudine: 10 cu steluta Pt tehnica de oral: o sa-i dau 9 pt ca nu m-a atentionat la lichior , era mai de efect daca spunea ce o sa faca, dar recunosc si ca eram mai aeriana pe atunci asa ca la aceasta intalnire nota e destul de relativa, next time o sa fiu mai atenta Pt normal cum sa dau mai putin de 10?Insa nota ceea mai relevanta pt mine o sa fie pt mintea lui perversaaaaaa si aici trebuie sa-i dau mai multe de 10, asta a fost amanuntul care a facut ca intalnirea cu el sa fie una memorabila Halatul.. neimportant ca nu eu l-am dat , na, asta ca sa respect regulamentul e prima mea recenzie, rog clementa 13
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 9, 2014 FELICITARI , Cassy!!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 9, 2014 Cassy, ca si tine, Obiectiv este un OM pe acest forum. Îmi pare rău ca...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 9, 2014 FELICITARI , Cassy!!!!conitza, sa traiesti ca printesa din povesti. dupa ultima vizita la matale ,asta vara ,cind am venit sa socializam , nu am apucat sa mai fac recenzia , mai tii minte ce s-a intimplat?milfurilor libidinoase ce sinteti voi...sa povestesc eu sau ne spui matale povestea straponului?
cassy Reputație: 16362 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 9, 2014 FELICITARI , Cassy!!!!Multumesc, dar meritul nu e al meu
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 9, 2014 Baga-ti dracu povestile-n privat si scuteste-ne de porcariile tale plictisitoare. Chiar crezi ca sunt asa de multi care vor sa-ti citeasca scursurile tale fecalizate? iti spun eu realist: NU
rastamarduir Reputație: 2 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:La Tv Oras:La Tv Postat Octombrie 9, 2014 conitza, sa traiesti ca printesa din povesti. dupa ultima vizita la matale ,asta vara ,cind am venit sa socializam , nu am apucat sa mai fac recenzia , mai tii minte ce s-a intimplat?milfurilor libidinoase ce sinteti voi...sa povestesc eu sau ne spui matale povestea straponului?Baga-ti 'recu povestile-n privat si scuteste-ne de porcariile tale plictisitoare. Chiar crezi ca sunt asa de multi care vor sa-ti citeasca scursurile tale fecalizate? iti spun eu realist: NU
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 9, 2014 Si a venit randul meu la o recenzie "pe dos", in mod clar cu acordul domnului vizat, care mi-a lasat mana libera sa decid cat si ce anume o sa scriu despre intalnirea noastra (la mine)Dupa multe tachinari pe chat, pm apoi si pe telefon a venit si momentul sa-mi satisfac curiozitatea care ma macina de ceva timp.. imi doream si eu sa-l cunosc pe fotograful forumului. Norocul meu e ca am reusit sa-l fac curios si pe el, chiar era una dintre personajele interesante de pe aici.Fizic e ca si un domn respectabil cu chef de viata, simpatic, zambaret, m-a castigat de la prima vedere, fooooarte sociabil, te face sa te simti in largul tau inca de la primul schimb de replici face to face. Recunosc ca aveam emotii maxime, pentru ca intotdeauna cand te intalnesti cu o persoana care ti-a devenit draga de pe forum doresti sa simta si el fix ca tine in privinta ta. Nu stiu in ce masura au fost asemenatoare sentimentele lui cu ale mele, insa in mod clar mi-a oferit aproape trei zile memorabile.O sa-l dezamagesc un pic cu recenzia mea pentru ca nu o sa pot detalia foarte clar tehnic ce s-a intamplat intre noi, adevarul e ca m-am cam lasat dusa de val, si m-am relaxat prea mult in compania lui. Am ales sa scriu despre cele mai memorabile momente pentru mine din aceea intalnire, totusi au fost 3 zile aproape. 1. Limbi cu lichiorDa, trebuie sa recunosc ca am exagerat un pic cu acel lichior adus de el, foarte gustos, nu mi-am dat seama ca e asa de tare, eu nefiind prea mare prietena cu alcoolul, dar ce e bun e bun.Cum stateam noi doi de vorba despre toate a descoperit el nu mai stiu cum ca nu port chilotei sub rochie zici ca are ochi de vultur , si a si profitat de acest lucru bagandu-se direct la savarina cum ziceti voi pe aici. Si.. tehnic nu stiu sa descriu , eram intr-o alta stare, oarecum paralela cu lumea reala, ma mai si rugase sa ii traduc versurile cantecelor care mergeau de pe pc (evident Omega, favorita mea), ioi, ce minte perversa poti sa ai domnule fotograf Ma incanta sa simt cum se bucura el de "savarina" mea, e cu adevarat pasionat de arta limbilor, o si complimenta, nu se mai satura. Mi-a oferit si o surpriza.. hm.. foooarte perversa, care m-a cam luat pe nepregatite, insa pe el cred ca l-a incantat la maxim: o gura de lichior direct in vagin. pacat ca nu m-a atentionat inainte, avea cu totul alt efect daca stiam ce intentii are, dar nu-i nimic, pasarica si-a revenit destul de repede, si era chiar infierbantata la maxim, asa ca nu am mai rabdat , am bagat si eu manuta pe acolo sa termin cu chinul asta dulce cu un orgasm intens. Pff, era si timpul, nu am idee cat a durat joaca asta, cred ca vreo ora judecand dupa numarul pieselor traduse.Aceasta experienta sigur e in randul celor iesite din comun, si clar as repeta. 2. FotoshootingEram contrariata cum de reuseste fotograful nostru sa faca poze atator fete . M-am lamurit cu ocazia intalnirii noastre cum.. Foarte multi barbati considera corpul femeilor ca un simplu obiect, ei, nu e cazul fotografului nostru, el ne vede ca niste temple ale placerii (suna stupid stiu, dar nu gasesc expresie mai buna), ne vede frumoase cu toate defectele noastre, sau poate si defectele tin de frumusetea fiecarei fete in ochii lui.E o placere sa stai in fata aparatului cand el face pozele, te face sa te simti naturala, sa te simti bine cu tine insuti, sa te simti frumoasa, chiar daca in restul timpului nu asa simti. Foarte excitant sa simti asta, si mai excintant sa vezi cat il excita sa te pozeze, sa iti analizeze fiecare particica cu obiectivul lui. Nu m-as fi asteptat niciodata sa aiba acest efect asupra mea o sedinta de fotografiat... la capatul ei, eram deja uda (asta iar suna ciudat ) Din cate tin eu minte, i-am facut si eu oral, dar nu mai sunt sigura de asta , cert e ca mi-am dorit altceva, mi-am dorit sa-l simt in mine, asa ca fotoshootingul s-a incheiat in pozitia misionarului cu un orgasm si un suspin de usurare din partea mea ce l-a facut si pe el sa nu mai reziste, a capitulat imediat dupa mine Si noteleFizic: normal ca 10, a fost simpatic, zambaretCompanie. atitudine: 10 cu steluta Pt tehnica de oral: o sa-i dau 9 pt ca nu m-a atentionat la lichior , era mai de efect daca spunea ce o sa faca, dar recunosc si ca eram mai aeriana pe atunci asa ca la aceasta intalnire nota e destul de relativa, next time o sa fiu mai atenta Pt normal cum sa dau mai putin de 10?Insa nota ceea mai relevanta pt mine o sa fie pt mintea lui perversaaaaaa si aici trebuie sa-i dau mai multe de 10, asta a fost amanuntul care a facut ca intalnirea cu el sa fie una memorabila Halatul.. neimportant ca nu eu l-am dat , na, asta ca sa respect regulamentul e prima mea recenzie, rog clementa lichiorul in cauza, pentru cei curiosi sau curioase: 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 9, 2014 odineasca-se in pace.
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 9, 2014 Jura-te! Apropo, pentru cioban, nu am absolut nimic cu Cassy.
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 9, 2014 conitza, sa traiesti ca printesa din povesti. dupa ultima vizita la matale ,asta vara ,cind am venit sa socializam , nu am apucat sa mai fac recenzia , mai tii minte ce s-a intimplat?milfurilor libidinoase ce sinteti voi...sa povestesc eu sau ne spui matale povestea straponului?Scumpete libidinoasa, pana la pensie ai timp sa le dai cordacilor material de documentare ... nu te grabi ! Pupicei !
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 10, 2014 Frumos Cassy, felicitari.O singura obiectie, daca se poate.Era frumos sa nu pronunti numele partenerului, chiar daca noi stiam cine este.Si el iti putea da acordul pentru recenzie, a fost frumoasa, dar la fel, fara sa spui nume.Asa a sunat cam...cam asa : ....Am scris toate acestea pentru ca Inna a insistat sa ii fac o recenzie, dar ma simt ca si cum as fi tradat o legatura intima, veritabila....... ps-parerea mea, puteti da cu parul !
cassy Reputație: 16362 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 10, 2014 N-am pronuntat Oricum recenzia mea nu conteaza la top 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum