Sari la conținut

0737321455 DORNICA DE SEX !!!

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Locatia: la dacia in blocul turn, o tiganca gaurita in maini si o grasa, n-am ramas. Evident pozele sunt false. Mai au si alte numere.

Postat

Locatia: la dacia in blocul turn, o tiganca gaurita in maini si o grasa, n-am ramas. Evident pozele sunt false. Mai au si alte numere.

Trebuia sa pui si tu unul din anunturile lor ca sa putem sa ne ghidam si noi in evitarea ei/lor. Asa ne supui la o munca de verificare a numerelor de telefon.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Trebuia sa pui si tu unul din anunturile lor ca sa putem sa ne ghidam si noi in evitarea ei/lor. Asa ne supui la o munca de verificare a numerelor de telefon.

Acasa » Concursuri publice » 0737321455 0737321455

Oras: CONSTANTA

Pret: 100

Telefon: 0737321455

Vizualizari: 125

STUDENTA SEXY NOUA IN ORAS TE ASTEPT IN CUIBUSORUL MEU DE NEBUNI PENTRU ATI OFERI SEX ORAL SEX NORMAal masaj accep

Anunt postat pe data: 2014.09.09

Acasa » Prestari Servicii » .. studenta sexy 0737321455 .. studenta sexy 0737321455

Oras: CONSTANTA

Telefon: 0737321455

Vizualizari: 113

studenta, sexy, bruneta, bronzata, ador sexul oral, 69, uro, sex normal in orice pozitie

Anunt postat pe data: 2014.09.07

Postat

Da, blocul de la fantana de la Tohani. Scuze dar mi-era scarba.

• Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Si eu am luat un anunț d o telegraf tot așa m a ghidat la blocul turn de la intersecție Dacia la fântâna et 5 parca o fata de etnie tatuată .. Am zis pas

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

acolo era una micuta de statura....nu era de etnie....si mai era cu una inalta care a mai stat la dobrogea acum 2-3 ani...astea 2 erau in locatia asta prin primavara....acum o fi alta de etnie cum ziceti voi...oricum fetele nu erau de revenit

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...