Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:-----------

nepotu' lu' arnold, cere si tu la tacto-mare niste bani de pastile. esti inca tanar si te irosesti  :(  :no2

pastile pentru ce, si cam cat de mult ar trebui sa traiesc? fericita oricum sunt, relativ, nu-mi lipseste nimic, banii, locuinta, dotarile elecrocasnice....deci...ce inseamna IROSIT, asta nu pot pricepe, ma ajuti?

p.s. pastile vor lua toti...deja 50% din populatie (xanax), pe viitor trebuie ceva mai puternic, Furadan, Catran, Terpinol, Terebentină

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

daywalker, marian no.1 si restul duplicatelor, Freud (un evreu) e de vina, el a fost cu sexu la maxim, apoi Einstein, a pus in aplicare. 

Diavolul, moralistu, pacifistu, a zis, băăă, băăă, nu-l scăpați pe Einstein (alt evreu) la curve ca inventeaza bomba atomica si la aia noi (dracii) nu avem control final.

Terminator ultimate edition - Judgement Day

Isaia 13:6 Gemeți! căci ziua Domnului este aproape: ea vine ca o pustiire a Celui Atotputernic!

Băi măgarule închiriat, duplicat este creierul tău. Adică unul identic are și hamsterul unui prieten de-al meu. Bine...diferența este că deși sunt identice, hamsterul chiar îl folosește.

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Băi măgarule închiriat, duplicat este creierul tău. Adică unul identic are și hamsterul unui prieten de-al meu. Bine...diferența este că deși sunt identice, hamsterul chiar îl folosește.

Nu te necaji ca ti-a venit randul si tie sa te faca "duplicat", era doar o chestiune de timp; se stie ca in viziunea fratelui Inginer, aici pe forum cam toti suntem clone. Ne-a creat Arhitectul, sau asa ceva, nu mai retin exact... :)

• Like 1
Link spre comentariu

Nu te necaji ca ti-a venit randul si tie sa te faca "duplicat", era doar o chestiune de timp; se stie ca in viziunea fratelui Inginer, aici pe forum cam toti suntem clone. Ne-a creat Arhitectul, sau asa ceva, nu mai retin exact... :)

:) Ai dreptate. Dar Arhitectul a greșit puțin când l-a construit pe ingineru'. Fizic e posibil să fie întreg dar totuși îi filează o lampă la mansardă. Și dacă tot vorbim de schizofrenie bipolară și paranoia, săptămâna trecută a afirmat că eu de fapt sunt Randunica. Deci.... :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

...săptămâna trecută a afirmat că eu de fapt sunt Randunica. Deci.... :laugh2

Acu' vreo doua luni, daca nu ma-nsel, The Godfather era Randunica. Sau The Godfather era Stefa13...? Palaria mea, uituc mai sunt. 

Inginere, nu ne faci, te rugam, o organigrama, sa pricepem si noi who's who?

• Like 3
Link spre comentariu

Acu' vreo doua luni, daca nu ma-nsel, The Godfather era Randunica. Sau The Godfather era Stefa13...? Palaria mea, uituc mai sunt. 

Inginere, nu ne faci, te rugam, o organigrama, sa pricepem si noi who's who?

Așa ar arăta organigrama făcuta de ingineru într-un momen de "luciditate":

http://i62.tinypic.com/vcrmgn.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

nepotu' lu' arnold, cere si tu la tacto-mare niste bani de pastile. esti inca tanar si te irosesti  :(  :no2

asadar tu nu te-ai irosit, te-ai ingrasat....ei, lasă că te slabim noi, eu cu Arnold, acușica, incepe Ponta de anu asta, sau in cazu in care faci parte din echipa lu ponta, o sa iei scuipați pe stradă, grijă, să nu te afișezi cu ceva Apple, sau vreun ceas de-o kilă pe mână, să fii modest, și să mergi la sala de gimnastică, grasii vor fi considerati ca facand parte dintre vampiri  :laugh2  :laugh2  :laugh2

si nu ti-am dorit sa stai in bloc cu bulina rosie, am zis, ar fi bine daca ai sta in bloc cu bulina rosie, gras fiind, pentru ca grasii decompenseaza greu, mor greu, agonizeaza mult pe cand asa...pac, un cutremur de 8 grade si ai scapat de...bunicu Arnold  :laugh2  :laugh2  :laugh2

p.s. eu nu m-am irosit, mi-am facut toate poftele si...cine-mparte, parte-si face !

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

asadar tu nu te-ai irosit, te-ai ingrasat....ei, lasă că te slabim noi, eu cu Arnold, acușica, incepe Ponta de anu asta, sau in cazu in care faci parte din echipa lu ponta, o sa iei scuipați pe stradă, grijă, să nu te afișezi cu ceva Apple, sau vreun ceas de-o kilă pe mână, să fii modest, și să mergi la sala de gimnastică, grasii vor fi considerati ca facand parte dintre vampiri  :laugh2  :laugh2  :laugh2

si nu ti-am dorit sa stai in bloc cu bulina rosie, am zis, ar fi bine daca ai sta in bloc cu bulina rosie, gras fiind, pentru ca grasii decompenseaza greu, mor greu, agonizeaza mult pe cand asa...pac, un cutremur de 8 grade si ai scapat de...bunicu Arnold  :laugh2  :laugh2  :laugh2

p.s. eu nu m-am irosit, mi-am facut toate poftele si...cine-mparte, parte-si face !

Sa stii ca ai dreptate, noi murim mai greu. Daca ma slabiti o sa va fiu recunoscator ;)

Link spre comentariu

hai lasa ipocrizia, ca toti am platit bilete la cinema la filmele lor, am dat limbi, etc. acuma roata se intoarce, asta e, a zis cineva ca cine musca mana care il hraneste e un ticalos, asadar crestine, da-ti viata pentru prietenul tau aflat la nevoie (in foame de bani mai pe sleau) nu te mai ingrasa, IROSESTE-TE!  :laugh2

P.S. deja am inversat topicele, BOR cu Arnold dar tocmai din cauza BOR vine Arnold calare pe un cal alb

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

hai lasa ipocrizia, ca toti am platit bilete la cinema la filmele lor, am dat limbi, etc. acuma roate se intoarce, asta e, a zis cineva ca cine musca mana care il hraneste e un ticalos, asadar crestine, da-ti viata pentru prietenul tau aflat la nevoie (in foame de bani mai pe sleau) nu te mai ingrasa, IROSESTE-TE!  :laugh2

Nu ma mai ingras ma, am ramas constant :laugh2

Iar despre muritorii de foame, ce plm ma intereseaza pe mine de ei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...