injector Reputație: 137 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 29, 2014 salutare tuturor sper ca am postat unde trebuie si daca am gresit imi cer scuze anticipat.. tot vad de ceva vreme pe telegraf anuntul cu petrecere swing in cta , astazi mi am facut curaj si am sunat ... am fost informat ca petrecerea dureaza de la ora 21;00 la 06:00 undeva in zona delfinariu la o vila particulara , cu bauturi si buffet din partea casei la pretul de 300 ron. daca vin cuplu platesc la intrare , daca vin singur cum am precizat trebuie sa platesc la per-point. am avut cateva intrebari : exista posibilitatea sa ajung accolo si sa fie numai barbatii ? mi a raspuns ca nu , se fac programari si confirmari de prezenta , ca sa fie nu egal.. pt urmatoarea petrecere erau 14 barbate si 17 femei , femeile nu platesc. - intrebare pt voi colegi mei experimentati : a fost cineva pe acolo ? cum este ? inteleg nr mare de femei , dara daca sunt numai halterofile daca toate au peste 90kg ..ce faci ? platesti 300 ron si bei o bere mananci cateva alune si pleci ?ma poate ajuta cineva ? multumesc
scooby_doo Reputație: 143 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 29, 2014 era un articol intr-un ziar online, ca este teapa. facusera in bucuresti si brasov aceeasi teapa. Depui banii de intrare intr-un cont si cand ajungi acolo ,e vila locuita de batrani
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 ar fi o treaba...dar din pacate numai in filme xxx vezi asa ceva
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 10, 2014 javrel, ce zici de un swing cu un cuplu de berbeci?
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 10, 2014 Amarule lasa barbatii sa vorbeasca te rog nu mai trolla atat suferi de lipsa de neatentie asta e problema voastra in ziua de azi te bagi in seama cu japca te ataci singur...si acum sa revenim la lucruri mai serioase, stimate 'injector' cum a spus si scooby, a fost discutata tema asta de swing si intr-un alt threat in care omu zicea ca si-a luat teapa nu mai gasesc topicul ca ti l-as fi aratat ce spunea userul respectiv, eu nu am luat parte la asa ceva din pacate banuiesc ca petrecerile astea de swing sunt in cercuri mai restranse intre..."cunoscuti" nu cred ca se dau pe telegraf etc.. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum