randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 1, 2014 si sunt foarte foarte pretentioasa! in primul rand trebuie sa fie un sponsor in adevaratul sens al cuvantului. trebuie sa recunosc ca sunt foarte materialista! in al doilea rand trebuie sa fie un barbat inteligent si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat.Nu pot sa stau mai mult de 20 de secunde in compania unui barbat prost, arogant si fudul.Apoi e important sa fie genul plin de viata, vesel si cu un apetit ridicat de viata. Altfel spus, un iubitor de frumos! mai am si alte pretentii, dar acum nu imi trec prin minte pentru ca ma gandesc numai la chiftelutele lui Pisicuts, de care vorbea el in topicul ala cu sponsori.Cred ca un alt atu ar fi sa stie sa gateasca, sunt cam mancacioasa in ultima vreme! Nu va ingramaditi asa ca nebunii, ca eu caut numai unul singur!! Acest topic nu se adreseaza indivizilor care nu au simtul umorului dezvoltat!!AM ZIS! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 un pachet de tigari si o sticla de cola pe zi ar fi suficient? eventual si o ciorba, din cand in cand ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 1, 2014 Si tu ce oferi ? 1
Platinum Member Reputație: 170 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Octombrie 1, 2014 si sunt foarte foarte pretentioasa! in primul rand trebuie sa fie un sponsor in adevaratul sens al cuvantului. trebuie sa recunosc ca sunt foarte materialista! in al doilea rand trebuie sa fie un barbat inteligent si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat.Nu pot sa stau mai mult de 20 de secunde in compania unui barbat prost, arogant si fudul.Apoi e important sa fie genul plin de viata, vesel si cu un apetit ridicat de viata. Altfel spus, un iubitor de frumos! mai am si alte pretentii, dar acum nu imi trec prin minte pentru ca ma gandesc numai la chiftelutele lui Pisicuts, de care vorbea el in topicul ala cu sponsori.Cred ca un alt atu ar fi sa stie sa gateasca, sunt cam mancacioasa in ultima vreme! Nu va ingramaditi asa ca nebunii, ca eu caut numai unul singur!! Acest topic nu se adreseaza indivizlor care nu au simtul umorului dezvoltat!!AM ZIS!am niste retete bune de la profu' meu de gastronomie - Hannibal Lecter 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 am niste retete bune de la profu' meu de gastronomie - Hannibal Lecter nu a fost amuzant
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 1, 2014 un pachet de tigari si o sticla de cola pe zi ar fi suficient? eventual si o ciorba, din cand in cand ?macar o ceafa de porc cu cartofi prajiti si mujdei joi seara, se poate?! :laugh2 Si tu ce oferi ? eteh na! eu Randunica!Nu-i de ajuns?! nu a fost amuzantlasa-l ma in pace, nebunule! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 macar o ceafa de porc cu cartofi prajiti si mujdei joi seara, se poate?! :laugh2 Si pentru ca sunt un adevarat sponsor, deci generos, dau si o salata de ardei copti cu usturoi, ca stiu ca iti place
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 1, 2014 macar o ceafa de porc cu cartofi prajiti si mujdei joi seara, se poate?! :laugh2 eteh na! eu Randunica!Nu-i de ajuns?! lasa-l ma in pace, nebunule! Ptiu drace, dai toata randunica.
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 si sunt foarte foarte pretentioasa! in primul rand trebuie sa fie un sponsor in adevaratul sens al cuvantului. trebuie sa recunosc ca sunt foarte materialista! in al doilea rand trebuie sa fie un barbat inteligent si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat.Nu pot sa stau mai mult de 20 de secunde in compania unui barbat prost, arogant si fudul.Apoi e important sa fie genul plin de viata, vesel si cu un apetit ridicat de viata. Altfel spus, un iubitor de frumos! mai am si alte pretentii, dar acum nu imi trec prin minte pentru ca ma gandesc numai la chiftelutele lui Pisicuts, de care vorbea el in topicul ala cu sponsori.Cred ca un alt atu ar fi sa stie sa gateasca, sunt cam mancacioasa in ultima vreme! Nu va ingramaditi asa ca nebunii, ca eu caut numai unul singur!! Acest topic nu se adreseaza indivizilor care nu au simtul umorului dezvoltat!!AM ZIS!Pt. tot ce-ti doresti,exista MasterCard 1
xmishu Reputație: 96 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 1, 2014 Ca de obicei randunica ne provoaca neuronu si nu numai.Pai amantu spnsorizeaza de obicei c-o pula din cand in cand si cu-n card generos ceva mai des. Asta sa fie cererea?Ca de gatit sa rezolva mai bine sau mai rau.Sa stim la ce ne bagam, daca ne bagam si in ce ne(-o) bagam.
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 @Phoenix
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 1, 2014 La ANOFM ai incercat ? 3 2
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 Primul topic deschis este tot de caterinca! Abia astept sa apara una chiar cauta ceva de genul si sa o ia baietii la pula virtuala ca face misto de ei... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 ne dam noi seama daca e pe bune sau nu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 Primul topic deschis este tot de caterinca! Abia astept sa apara una chiar cauta ceva de genul si sa o ia baietii la pula virtuala ca face misto de ei... Dreaq o pune sa caute aici ? 2
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Octombrie 1, 2014 Pune mana si munceste, lasa cersitul... 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2014 Esti descalificat! Sponsorii nu au un asemenea limbaj 2
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2014 Ii doresc Randunicii sa-si gaseasca pe unul cu simtul umorului la acelasi nivel cum are ea simțul originalității. Prietenii stiu de ce! 2
nailui_z Reputație: 11 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2014 cam grea combinatia asta....sa fie si SPONSOR si INTELIGENT .
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2014 cam grea combinatia asta....sa fie si SPONSOR si INTELIGENT .O pula
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Postat Octombrie 3, 2014 cam grea combinatia asta....sa fie si SPONSOR si INTELIGENT . O pulaA vrut sa spuna ca oamenii cu bani sunt prosti
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2014 A vrut sa spuna ca oamenii cu bani sunt prosti Daca erau prosti,faceau pula bani. Am zis 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Postat Octombrie 3, 2014 Daca erau prosti,faceau pula bani. Am zis
Vizitator j kryzis Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Postat Octombrie 3, 2014 Noi ce ar trebui sa zicem pe thread-ul asta? Ar trebui sa licitam anuitati?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Postat Octombrie 3, 2014 Normal. CV-ul complet: 1) cu ce te ocupi si cati bani produci2) cate conturi bancare ai si ce sume in fiecare3) unde locuiesti ( daca e chirie esti descalificat )4) ce masina conduci*5) detalii legate de personalitatea ta*6) detalii legate de aspectul tau*7) din moment ce ai acces la pm poti trimite acolo acte care sa sustina cele mentionata mai, precum si o fotografie * optional
Postări Recomandate