trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Octombrie 21, 2014 Ceva noutati?
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 21, 2014 Fa, eu cand ma uit in sus vad o lustra, tu cand te uiti in sus vezi DOUA COAIE, Bye, ) ăăă...adica iti place pozitia misionarului?
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 21, 2014 Ceva noutati? Nu stiu sigur pana unde ai mai prins tu si cat ai ratat, dar oricum, nimic notabil.Un monstru mecanic Mercedes Benz cu motor V8 de 4,7 litri, 455 cai si 700 N*m dar cu 260 pe bord si turometru pana la 6000 rpm (evident, bord montat fraudulos si tendentios, urmeaza dezvaluiri naucitoare pe aceasta tema)... promisiuni cu pozele bolidului din Ingolstadt asociat cauzei... promisiuni din pacate nerespectate, cu siguranta din cauza ultimului HIT - dezvaluirea halucinanta despre colegul legolas, care........................., pentru ca, ................... si in niciun caz.................. Bye, Nota: mai, eu m-am plictisit de masini. Eu vreau CF-ul vilei, dichisit cu hartie glasata. Baga sa murim de ciuda, hectare de teren, sute de metri patrati construiti... etc 3
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2014 GAOAZA IA FII ATENT ACI„ CAT COSTA .........?????CE AN DE FABRICATIE ESTE....????CATI KM. ARE ......?????????? ESTE CA AM DAT KM. INAPOI ........”SPECIAL” PENTRU TINE!!! MARȘ IN PULA MEA SA NU-ȚI MAI VAD MUIA! SUNT SĂTUL DE CĂRCOTASI...... IA SI NISTE ”CASCAVAL” SA AI DE DRUM..... BAFTA sauBYE, :wavey Prietene comparativ cu ce e mai jos , esti pistol cu apa P.S Ce-ai facut ? Ti-ai vandut casa ? Si ne dai peste nas cu banii ? 3
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 21, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 21, 2014 Bambu, vezi ca tre' sa pui lichid de spalare parbriz, ti-e ars un bec in spate stanga si nu-i da in pizda ca nu-ti functioneaza airbag-ul.... si-ar fi pacat.... ma-ntelegi... 3
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Postat Octombrie 21, 2014 Si bordu' ori e sters cu smirghelu, ori masina are vreo 400-500 de mii de km.
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2014 Prietene comparativ cu ce e mai jos , esti pistol cu apa GOAZĂ, IA FII ATENT ................PISTOLULE CU APA! CE MASINA ESTE ACEASTA???????? SĂ VEZI ACUM CARCOTAȘI CUM SAR DE CUR .........!!!!!!!! HUUUĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ......”OARBA- DUPA - VOI”. BYE,
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2014 FĂ X O X O....AM INTELES CA SAPTAMANA ACEASTA ESTE UN EVENIMENT” IMPORTANT” IN VIATA TA! CU ACEASTA OCAZIE IȚI FAC O DEDICATIE... http://www.youtube.com/watch?v=rRx2rzEkmiE BYE, 1
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2014 LAKE, UITA-TE IN SUS! PENTU TINE ESTE UN” VIS”......ARGATULE MARS, MA ...omule...serios acum..poate vorbesc si-n numele unor colegi...nu doar in al meu.. Ai mai multi bani decat o sa avem noi vreodata , posibil, dar plm..lasa-ne! Ca esti de tot cacatul. Te-ai indocrinat si tu , asemeni prostimii , cum ca valoarea unui om e data de cati bani are! Gresit..total gresit. Ca sa ajungi in fata in majoritatea situatiilor nu-ti trebuie decat sa nu AI BOASE, sa fii un pupincurist , sa-i ingropi pe altii ca sa-ti fie tie bine, sa inseli etc. Intelegi unde vreau sa ajung? Majoritatea oamenilor bogati, grasi, vai de ei, fara nici un fel de aptitudine reala , in situatia ipotetica in care s-ar duce dracului societatea, ar fi primii care ar da ortul popii... Intelegem..ai bani...un AmG si un Audi..bravo tie... Dar , in afara de asta, cam cat de penal sa fii? O sa sara de cur probabil unii care-mi vor spune..esti un idiot frustrat, tu nu ai ce are el, etc. Ma doare in poola! Am deja tot ce am nevoie! Dar unii n-au ce manca si tu TE LAUZI cu masini de zeci si sute de mii de euro! Mi se pare total dizgratios! Ma'ntelegi? 2 6
deeana Reputație: -404 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2014 @ picpoc ... banii aia nu-s chiar asa multi... si doar ca idee, oamenii cu MULTI bani nu prea tin in casa mai mult de necesarul pe 1-2 saptamani... cei care simt nevoia sa doarma cu banii sub perna sunt cei care au DOAR banii aia... Despre MB:ala nu e un AMG (dar cred ca doar covorasele sunt)... si iar, din punctul meu de vedere, a ta nu o masina despre care sa zici ca e "high end"... ok, nu e nici masina de vanzatoare la chiosc, dar nici sa zici ca impresioneaza tot Bucurestiul... pentru cel mai mic (si cel mai ieftin) AMG, ia de vezi bordul aici http://www.mercedes-amg.com/webspecial/a45/index_eng.php?lang=eng 320 kmh, 8000 RPM ... 4 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 GOAZĂ, IA FII ATENT ................PISTOLULE CU APA! CE MASINA ESTE ACEASTA???????? SĂ VEZI ACUM CARCOTAȘI CUM SAR DE CUR .........!!!!!!!! HUUUĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ......”OARBA- DUPA - VOI”. BYE, Am vazut masina din aceste poze in targ la Vitan. Ti-o vinzi ? Sau doar i-ai facut poze ? P.S. AMG echipeaza masini si la cerere, in functie de cati bani esti dispus sa cheltui. La fel si Brabus.
Administrator pisicuts Reputație: 114628 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 22, 2014 MA ...omule...serios acum..poate vorbesc si-n numele unor colegi...nu doar in al meu.. Ai mai multi bani decat o sa avem noi vreodata , posibil, dar plm..lasa-ne! Ca esti de tot cacatul. Te-ai indocrinat si tu , asemeni prostimii , cum ca valoarea unui om e data de cati bani are! Gresit..total gresit. Ca sa ajungi in fata in majoritatea situatiilor nu-ti trebuie decat sa nu AI BOASE, sa fii un pupincurist , sa-i ingropi pe altii ca sa-ti fie tie bine, sa inseli etc. Intelegi unde vreau sa ajung? Majoritatea oamenilor bogati, grasi, vai de ei, fara nici un fel de aptitudine reala , in situatia ipotetica in care s-ar duce dracului societatea, ar fi primii care ar da ortul popii... Intelegem..ai bani...un AmG si un Audi..bravo tie... Dar , in afara de asta, cam cat de penal sa fii? O sa sara de cur probabil unii care-mi vor spune..esti un idiot frustrat, tu nu ai ce are el, etc. Ma doare in poola! Am deja tot ce am nevoie! Dar unii n-au ce manca si tu TE LAUZI cu masini de zeci si sute de mii de euro! Mi se pare total dizgratios! Ma'ntelegi?
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2014 http://www.catswallpaperhd.com/wp-content/uploads/2014/09/grumpy-cat-meme.jpg
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 MA ...omule...serios acum..poate vorbesc si-n numele unor colegi...nu doar in al meu.. Ai mai multi bani decat o sa avem noi vreodata , posibil, dar plm..lasa-ne! Ca esti de tot cacatul. Te-ai indocrinat si tu , asemeni prostimii , cum ca valoarea unui om e data de cati bani are! Gresit..total gresit. Ca sa ajungi in fata in majoritatea situatiilor nu-ti trebuie decat sa nu AI BOASE, sa fii un pupincurist , sa-i ingropi pe altii ca sa-ti fie tie bine, sa inseli etc. Intelegi unde vreau sa ajung? Majoritatea oamenilor bogati, grasi, vai de ei, fara nici un fel de aptitudine reala , in situatia ipotetica in care s-ar duce dracului societatea, ar fi primii care ar da ortul popii... Intelegem..ai bani...un AmG si un Audi..bravo tie... Dar , in afara de asta, cam cat de penal sa fii? O sa sara de cur probabil unii care-mi vor spune..esti un idiot frustrat, tu nu ai ce are el, etc. Ma doare in poola! Am deja tot ce am nevoie! Dar unii n-au ce manca si tu TE LAUZI cu masini de zeci si sute de mii de euro! Mi se pare total dizgratios! Ma'ntelegi? Procentul obezitatii in randurile oamenilor cu venit mediu sau mic este mai mare decat in randurile celor bogati. Cei bogati au cu mult mai multe parghii pentru a castiga lupta cu kilogramele. P.S. A face bani cu mult peste medie, este in sine o aptitudine. ( asta nu inseamna ca as fi de acord cu lauda lui Pic Poc, dar nici nu inseamna ca il infierez proletar pentru ceea ce face)
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 22, 2014 hahahaha n-am avut timp sa intru deja nu mai ai niciun haz
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2014 Procentul obezitatii in randurile oamenilor cu venit mediu sau mic este mai mare decat in randurile celor bogati. Cei bogati au cu mult mai multe parghii pentru a castiga lupta cu kilogramele. P.S. A face bani cu mult peste medie, este in sine o aptitudine. ( asta nu inseamna ca as fi de acord cu lauda lui Pic Poc, dar nici nu inseamna ca il infierez proletar pentru ceea ce face)N-am zis asta..Sunt liberal mai mult decat comunist! Despre procentul obezitatii nu stiu ..te cred pe cuvant. Despre parghii cred ca te inseli! Probabil cu lipsa banilor vine si stresul si lipsa de educatie. Ma indoiesc ca trebuie sa fii bogat pentru a te abtine de la anumite alimente si de a face miscare! Pe de alta parte..mai da-l in plm totusi... Tot mi se pare penal!
yonix Reputație: 349 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2014 MA ...omule...serios acum..poate vorbesc si-n numele unor colegi...nu doar in al meu.. Ai mai multi bani decat o sa avem noi vreodata , posibil, dar plm..lasa-ne! Ca esti de tot cacatul. Te-ai indocrinat si tu , asemeni prostimii , cum ca valoarea unui om e data de cati bani are! Gresit..total gresit. Ca sa ajungi in fata in majoritatea situatiilor nu-ti trebuie decat sa nu AI BOASE, sa fii un pupincurist , sa-i ingropi pe altii ca sa-ti fie tie bine, sa inseli etc. Intelegi unde vreau sa ajung? Majoritatea oamenilor bogati, grasi, vai de ei, fara nici un fel de aptitudine reala , in situatia ipotetica in care s-ar duce dracului societatea, ar fi primii care ar da ortul popii... Intelegem..ai bani...un AmG si un Audi..bravo tie... Dar , in afara de asta, cam cat de penal sa fii? O sa sara de cur probabil unii care-mi vor spune..esti un idiot frustrat, tu nu ai ce are el, etc. Ma doare in poola! Am deja tot ce am nevoie! Dar unii n-au ce manca si tu TE LAUZI cu masini de zeci si sute de mii de euro! Mi se pare total dizgratios! Ma'ntelegi? Mai bine punctat de atat nu se putea.... ... te rog totusi picpic.... sa faci o poza si cu numerele de la masina... cand iesim cu patrupedele la plimbare si dam de masinile tale parcate .. sa facem un popas 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 N-am zis asta..Sunt liberal mai mult decat comunist! Despre procentul obezitatii nu stiu ..te cred pe cuvant. Despre parghii cred ca te inseli! Probabil cu lipsa banilor vine si stresul si lipsa de educatie. Ma indoiesc ca trebuie sa fii bogat pentru a te abtine de la anumite alimente si de a face miscare! Pe de alta parte..mai da-l in plm totusi... Tot mi se pare penal! Lipsa banilor nu vine din lipsa de educatie, ci din lipsa de educatie a celor care ne-au guvernat si ne guverneaza ( sper ca ne-ajuta dumnezeu si nu v-om spune la fel si in viitor ). Daca vorbim strict de educatie, la nivel de popor, sintem cu mult mai educati decat multe alte popoare, atat din Europa cat si de pe alte continente. Tocmai acest nivel de educatie, ne opreste sa iesim in strada pentru oricefel de prostii, asa cum fac englezii sau francezii. Partea proasta e ca , ne opreste sa iesim in strada si pentru probleme cu mult mai grave, ca de exemplu, cei 1000 care impreuna cu familiile lor , isi bat joc de noi de 24 de ani de zile.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 Mai bine punctat de atat nu se putea.... ... te rog totusi picpic.... sa faci o poza si cu numerele de la masina... cand iesim cu patrupedele la plimbare si dam de masinile tale parcate .. sa facem un popas De ce ? Vrei sa se rusineze patrupedele de gestul pe care vrei sa-l faci ?
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2014 Parerea mea este ca nu "educatia" este problema in ceea ce-ai evidentiat tu (de acord cu tine) ci lasitatea. Suntem un popor...las...si comod! Si MANELIZAT pana la oase... Despre asta e vorba aici totusi cu Pic-Poc...maneaua!
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2014 De ce ? Vrei sa se rusineze patrupedele de gestul pe care vrei sa-l faci ? Am uitat sa te citez
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 Parerea mea este ca nu "educatia" este problema in ceea ce-ai evidentiat tu (de acord cu tine) ci lasitatea. Suntem un popor...las...si comod! Si MANELIZAT pana la oase... Despre asta e vorba aici totusi cu Pic-Poc...maneaua! Nu cred ca sintem nici mai lasi si nici mai comozi decat altii. Poate nu suferim comparatie la comoditate cu nemtii si japonezii, dar in raport cu ceilalti stam bine.
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 22, 2014 ba Twoface, eu cred ca esti invidios, sa moara CLA 45 AMG!
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2014 ba Twoface, eu cred ca esti invidios, sa moara CLA 45 AMG! Ma roade ma...ce sa-i faci!!http://resources1.news.com.au/images/2012/12/13/1226535/463489-grumpy-cat-meme.jpg
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2014 BAGA,BAGA...STAI SA-L VEZI SI PE MAIMUTA DE OLY..ACUM APARE SI MAI ESTE UNUL LA CLUJ CARE...SA-MI BAG PULA DACA INȚELEG CE ESTE ĂSTA.....,BARBAT /FEMEIE/GIRAFA...PULA MEA!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum