Sari la conținut

Pe cine ai prefera la alegerile prezidentiale?

Pecine preferi la alegerile prezidntialepeste o luna?   

56 membri au votat

1. 1. Pe cine ai alege?

• Klaus Johannis (ACL)
    • Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William BrînzÄ? (PER)
    • Elena Udrea (PMP)
    • CÄ?lin Popescu-TÄ?riceanu - independent
    • Teodor MeleÅ?canu - independent
    • Victor Ponta (PSD-UNPR-PC)
    • Monica Macovei - independent
    • Gheorghe Funar - independent
    • Corneliu Vadim Tudor (PRM)
    • Constantin Rotaru (PAS)
      0
    • Mirel Mircea AmariÅ£ei (Prodemo)
      0
  2. 2. Preferi bÄ?rbat sau femeie?

• Elena Udrea
    • Sau restul, oricare
  3. 3. Crezi ca se va schimba ceva?

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Oras:B
Postat
  La 08.11.2014 la 2:44, indubitabil a spus:

nu, colegele mele s-au operat la nas si se ocupa de masoni prin Lugoj, egregori, din astea, pozeaza semnele de pe cladiri, le dau interpretatii  demonice, etc. restul colegilor ori s-au sinucis ori sunt mai mereu beți, care n-a reusit sa fie nepotul cuiva solid (ti-am mai zis, mai schimba portocaliul ca nu suntem in Ukraina)  :laugh2

(săracii, sunt toti nebuni acum, dar se cred sanatosi)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10731068_791155880949383_1172310878453515194_n.jpg?oh=fac5caf308e689f9614328f6cd1c269a&oe=54E846B5&__gda__=1423099661_8932ea3c6dd7462a955934dba9040de4

Ce promotie de tristi ati fost. =)) =)) =)) S-a ales praful de voi toti. :no2

• Oras:Bucuresti
Postat

cel mai tare ma enerveaza campania provot.

de al dracu votez cu ponta ca sa ia muie aia de promoveaza votul

• Oras:bacau
Postat
  La 07.11.2014 la 21:24, phoenix a spus:

ti se pare ca platesti prea mult impozit pe venit? ( in cazul in care ai o firma)

Inseamna ca nu cunosti nimic din ce este in afara

nu ma intereseaza ce este afara ...  politica de stanga nu imi place ... nu imi place sa dau bani la puturosi doar ca cei de stanga sa isi ia voturi ...

am mai zis si ma repet ...  ajut cu draga inima pe cei care nu pot sa munceasca insa atunci cand aud ca pe la tara nu poti sa gasesti oameni sa ii angajezi la camp pentru ca vor pierde ajutorul social si mai degraba stau in crasma din sat IMI VINE SA MA DUC SI SA LE DAU FOC ...

AIA SUNT BANII MEI ...  SI SE DUC IN BAUTURA PARAZITILOR

• Like 1
Postat
  La 08.11.2014 la 7:17, JOE BLACK a spus:

am mai zis si ma repet ...  ajut cu draga inima pe cei care nu pot sa munceasca insa atunci cand aud ca pe la tara nu poti sa gasesti oameni sa ii angajezi la camp pentru ca vor pierde ajutorul social si mai degraba stau in crasma din sat IMI VINE SA MA DUC SI SA LE DAU FOC ...

AIA SUNT BANII MEI ...  SI SE DUC IN BAUTURA PARAZITILOR

Aici ai dreptate intr-adevar,cu o mica diferenta: la tara nu vor sa munceasca nu ca-si pierd ajutorul social,ci ca sunt puturosi

• Like 1
Postat
  La 08.11.2014 la 7:23, phoenix a spus:

Aici ai dreptate intr-adevar,cu o mica diferenta: la tara nu vor sa munceasca nu ca-si pierd ajutorul social,ci ca sunt puturosi

am mai multe exemple si din presa si din experienta personala care mi-au confirmat ce am spus mai sus ...  si nu doar la tara sunt si in mediul urban destui ...

deci daca imi dai dreptate atunci de ce sa aleg pe cei de stanga ?

Postat
  La 08.11.2014 la 7:26, JOE BLACK a spus:

am mai multe exemple si din presa si din experienta personala care mi-au confirmat ce am spus mai sus ...  si nu doar la tara sunt si in mediul urban destui ...

deci daca imi dai dreptate atunci de ce sa aleg pe cei de stanga ?

Tu crezi ca daca iese dreapta,nu vor mai fi asistati social?

• Oras:HAMC
Postat
  La 07.11.2014 la 21:27, phoenix a spus:

tu esti prea plin de tine ca sa intelegi

simplul fapt ca esti un oier din jud. Sibiu,care primeste subventii de la stat,cu Q7,nu-ti da dreptul sa vb

P.S daca nu era Ponta si guvernul lui,iti mai luai Q7???( din subventii)

Din pacate nu sunt oier , dar un amic este oier din Jina si isi plimba oile cu un BMW X6 , asta e, fiecare cum se descurca  :laugh2 , ce sa facem daca in Jina un oras cu 800 de locuitori sunt mai multi oameni cu bani ca in tot judetul Valcea ! astia sunt sibienii imi pare rau pt tine

Postat
  La 08.11.2014 la 7:27, phoenix a spus:

Tu crezi ca daca iese dreapta,nu vor mai fi asistati social?

ar fi o sinucidere curata ...  insa stanga se bazeaza pe aceste pomeni sociale ... astia sunt alegatorii stangii 

1. nu sunt si nici nu vreau sa ma identific cu aceast segment social

2. pana nu ne schimbam conceptia despre munca vom ramane mereu la coada Europei

• Like 1
Postat
  La 08.11.2014 la 7:33, F.L a spus:

Din pacate nu sunt oier , dar un amic este oier din Jina si isi plimba oile cu un BMW X6 , asta e, fiecare cum se descurca  :laugh2 , ce sa facem daca in Jina un oras cu 800 de locuitori sunt mai multi oameni cu bani ca in tot judetul Valcea ! astia sunt sibienii imi pare rau pt tine

Stai calm,nu sunt din Valcea :D

Postat
  La 08.11.2014 la 7:36, phoenix a spus:

Stai calm,nu sunt din Valcea :D

Eu am dat exemplu Valcea ca e cel mai dezvoltat oras din Oltenia , daca esti din Olt , Dolj ,Gorj etc mai bine ai manca ceanura 

Postat
  La 08.11.2014 la 7:45, F.L a spus:

Eu am dat exemplu Valcea ca e cel mai dezvoltat oras din Oltenia , daca esti din Olt , Dolj ,Gorj etc mai bine ai manca ceanura 

cianura ...  insa nu vad de ce atata agresivitate fara motiv

Postat
  La 08.11.2014 la 7:45, F.L a spus:

Daca Valcea este cel mai dezvoltat oras din oltenia,oare Craiova cum o fi? Iar nu cunosti 

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ahahahha

ati belit pula!! a intrat fredo pe fir !

FREDO, CINE SA FIE PRESEDINTE ? SPUNE TU

Postat
  La 08.11.2014 la 9:01, xo xo a spus:

ahahahha

ati belit pula!! a intrat fredo pe fir !

FREDO, CINE SA FIE PRESEDINTE ? SPUNE TU

Eu nu stiu carte domnule ,votez Ponta , da mancare , da galeti , da ajutor social ,il elibereaza pe Gigi Becali plus ca toti fratii mei din Gorj merg cu el , PONTA PRESEDINTE

Postat
  La 07.11.2014 la 18:48, JOE BLACK a spus:

te rog sa imi dai copy/paste atunci cand am zis ca nu o sa se intample asta ...  

pag. 19

"eu tot nu inteleg de unde vine asta cu Iohannis basist ?     ca antelene au zis-o trebuie neaparat sa fiti papagalii care sa repetati dupa Voiculescu ??   inca nu am auzit nici un argument cat de cat solid ... si uite fac si un pariu ...  daca vine cineva cu un argument solid ...  promit ca am sa fac in asa fel incat sa imi dea ban pisicuts si sa scapati de mine - nu veniti cu supozitii ca il pun pe @daywalker sa se pise pe voi ...  la cat este de manipulat are potential sa il pot manipula si eu pana la urma"

pag. 20

"ar fi o sinucidere pentru el sa se alieze cu Basescu ... nu cred ca o sa se intample asta ... si nu vad ce motiv ar avea sa il aduca pe Basescu langa el ... electorat nu mai are, influenta politica a scazut drastic ....  nu vad un argument solid pentru care ar fi sa il ia pe Basescu langa el ...   SI NICI NU VREA NIMENI SA IMI OFERE UNUL"

"Tot ce ai enumerat mai sus sunt motive pentru care Iohannis ar trebui  sa se alieze cu Basescu pentru a castiga alegerile (SUPOZITII)...  nu ca a si facut asta ...  sincer ...  mi-as dori sa nu faca nimic din cele de mai sus si sa asteptam urmatoarele alegeri cand Ponta isi va arata adevarata fata ...  sper ca totusi sa nu fie prea tarziu ...

si nu .. nu toata lumea stie ca Iohannis este sustinut de Basescu ...  ati luat de bune toate aceste tampenii doar pentru ca latratorii inculti si de o educatie josnica extrema de la antene le-au zis ...."

Postat

• Asta este Klaus Iohannis ! 

2006Crucea Federală de Merit a Republicii Federale Germania

2007: Cavaler al Ordinului Național Steaua României

2008: Ordinul Național Italian - Steaua Solidarității Italiene

2009: Ofițer al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg

2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei

2009: Ofițer al Coroanei Belgiene

2010: Medalia de Onoare conferită de Federația Comunităților Evreiești din România

2011: Cavaler al Ordinului Național al României „Pentru Merit”

2014: Diploma și medalia Steaua de Onoare a Federației Sașilor Transilvăneni

2014: Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania

• Oras:-----------
Postat
  La 08.11.2014 la 8:00, JOE BLACK a spus:

Bill Gates vrea sa-i plateasca pe astia in USA sa nu mai faca muzica

...mă săturai... :laugh2 , mă înțeapă inima....oltenii ăștia, ce s-ar face ei fără măicuța lor blindată la pizdă (măcar oltencele se fut pe bani, măcar atâta, sunt accesibile, ardelencele si banatencele NU, de la palat in sus)

Postat

sa vezi dupa 15 ani de fracking cum or să arate românii, cu spume la gură ca după Furadan, toti cu certificate americane de handicapat, CE EȘTI TU MĂ? HANDICAPAT AMERICAN! AOLEO, STIMA SI RESPECT, au sunt handicarpat mai vechi...mai amărât....să trăiți!

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Inginere, neatza! :)

Fredo - in principiu parerea mea despre Klaus Iohannis este buna, si sunt perfect de acord - la Sibiu chiar se vede ceva dupa el. Nelinistea mea este, insa, ca avand in vedere situatia si cine va sta in spatele lui, nu stiu cate din ideile sale bune o sa fie lasat sa puna in practica...

Ca si pe Joe, si pe mine ma dispera ideea ca banii mei (alaturi de cei ai tuturor contribuabililor, indiferent ca-s salariati sau antreprenori) s-ar folosi ca sa sustina niste lenesi care in loc sa munceasca prefera sa zaca pe ajutorul social si sa mai umble dupa cate-un smen, o invarteala, ceva ce-a fi sa pice. Dar "baiul" e ca nici dupa doua mandate ale unui presedinte clasificat teoretic "de dreapta", nu pot sa zic ca-mi place cum s-au folosit sumele respective. Nu intru acuma in detalii, incerc sa scriu doar o scurta nuvela in loc de un roman :P

Legat de sustinerea dreptei: nu stiu cat de "basist" este Iohannis, insa din punctul de vedere al lui Basescu, mi se pare logic sa traga toate sforile necesare pentru a-l sustine, caci este sansa lui la a putea detine in continuare un oarecare control, o oarecare putere. 

Initial mi-a placut pozitia lui Iohannis, cum ca nu negociaza sustineri si nu tranzactioneaza voturi. Apoi, analizand mai la rece, mi s-a parut o manevra calculata: cine avea sa-l sustina era clar ca o sa-l sustina oricum (Macovei, Udrea...), iar restul... impresia mea (din nou, pur personala, empirica si deci supusa greselii) - a fost ca s-au facut niste calcule, si s-a decis ca decat niste alte procente incerte si oricum mici, e posibil sa capteze mai multe simpatii prin acea declaratie.

Ce va fi, om trai si om vedea. Eu raman indecis, si cred ca votul meu va fi dat sub influenta unui impuls de moment. Incep si eu sa inclin din ce in ce mai tare spre ideea ca nu prea conteaza cine iese, atata vreme cat in spatele celor doi se afla, oricum, doua tabere dintre care niciuna nu e deloc lipsita de "pete"...

• Like 1

Postat
  La 08.11.2014 la 19:33, thecat a spus:

Inginere, neatza! :)

Fredo - in principiu parerea mea despre Klaus Iohannis este buna, si sunt perfect de acord - la Sibiu chiar se vede ceva dupa el. Nelinistea mea este, insa, ca avand in vedere situatia si cine va sta in spatele lui, nu stiu cate din ideile sale bune o sa fie lasat sa puna in practica...

Ca si pe Joe, si pe mine ma dispera ideea ca banii mei (alaturi de cei ai tuturor contribuabililor, indiferent ca-s salariati sau antreprenori) s-ar folosi ca sa sustina niste lenesi care in loc sa munceasca prefera sa zaca pe ajutorul social si sa mai umble dupa cate-un smen, o invarteala, ceva ce-a fi sa pice. Dar "baiul" e ca nici dupa doua mandate ale unui presedinte clasificat teoretic "de dreapta", nu pot sa zic ca-mi place cum s-au folosit sumele respective. Nu intru acuma in detalii, incerc sa scriu doar o scurta nuvela in loc de un roman :P

Legat de sustinerea dreptei: nu stiu cat de "basist" este Iohannis, insa din punctul de vedere al lui Basescu, mi se pare logic sa traga toate sforile necesare pentru a-l sustine, caci este sansa lui la a putea detine in continuare un oarecare control, o oarecare putere. 

Initial mi-a placut pozitia lui Iohannis, cum ca nu negociaza sustineri si nu tranzactioneaza voturi. Apoi, analizand mai la rece, mi s-a parut o manevra calculata: cine avea sa-l sustina era clar ca o sa-l sustina oricum (Macovei, Udrea...), iar restul... impresia mea (din nou, pur personala, empirica si deci supusa greselii) - a fost ca s-au facut niste calcule, si s-a decis ca decat niste alte procente incerte si oricum mici, e posibil sa capteze mai multe simpatii prin acea declaratie.

Ce va fi, om trai si om vedea. Eu raman indecis, si cred ca votul meu va fi dat sub influenta unui impuls de moment. Incep si eu sa inclin din ce in ce mai tare spre ideea ca nu prea conteaza cine iese, atata vreme cat in spatele celor doi se afla, oricum, doua tabere dintre care niciuna nu e deloc lipsita de "pete"...

corect. Multe dileme... Te înțeleg. Si știu: nu poți vota Ponta,e mult prea puțin... A bon entendeur,salut:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...