puito Reputație: 47 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Eu am vizitat-o cam acum o luna. Sex oral neprotejat si normal protejat. Nici o surpriza.
danidudu11 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Nasol moment. Fugi la analize . Asteptam rezultatul. Nu imi ascund dezamagirea ca nu ai facut si o recenzie daca tot ai fost la ea dar este bun si un buletin de analize Este bine ca ne-ai dat de veste , putin cam tardiv dar daca iese ceva stim de unde Nu am fost dar aveam de gand si chiar vorbisem odata dar ghinion Bafta si sanatate multa Sper si eu sa fie totul in regula insa am ac. simptome ca acum 2 ani cand am avut Chlamydia. Nu am facut nici o recenzie, pana azi foloseam contul unui prieten pentru a lua numere de telefon ale fetelor. La mine a fost sex oral neprotejat, normal protejat, sex oral din partea mea. Vom vedea
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 May the Force be with you, young Jedi!
NEI_U Reputație: 350 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Postat Decembrie 8, 2014 Sper si eu sa fie totul in regula insa am ac. simptome ca acum 2 ani cand am avut Chlamydia. Nu am facut nici o recenzie, pana azi foloseam contul unui prieten pentru a lua numere de telefon ale fetelor. La mine a fost sex oral neprotejat, normal protejat, sex oral din partea mea. Vom vedeavezi cu frentzia cum stai, te-apropii de stadiul 4 - neuroluess 2
roby_doghhy Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 12, 2014 Buna sunt Andra rog pe cei care se ocupa de site sa imi inchida topicul pentru ca nu mai practic☺
jensonn Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 13, 2014 Asta e viitorul sot,mai mult ca sigur!
ionel_gigel Reputație: 68 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Sexville Oras:Sexville Postat Decembrie 15, 2014 confirm comentariul anterior. Am sunat asta seara si mi-a transmis ca nu mai practica! Am fost o singura data la ea. Actiunea a fost ok, am ras , ne-am jucat cu acel catel simpatic. Am platit: 100 ron pe O+NLocatia: mica, baia urata. Nu pot sa spun ca m-a deranjat asta. nota 6Aspect domnisoara: 8/10Atitudine: 9/10 Negociasem in prealabil 150 ron (Platiti) pt o ora dar din anumite considerente nu am mai putut ramane. Am primit 50 ron inapoi. 3
andradrtab Reputație: 6 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 Buna seara sunt foarte mirata ce scrie aici si cat de mult abereaza lumea dragi mei un lucru nu intelegeti nu sufar de nici o boala cu transmisie sexuala.Stiu si recunosc conditiile din garsoniera nu erau bune dar eu zic ca am completat cu prezenta mea.Si nu mam retras ca as fi bolnava pentru ca mam indragostit de un baiat si nu mai faceam fatà si cu serviciul si am fost nevoita sa renunt la anunt.Si daca cineva are vreo reclamatie ma poate suna mergem impreuna la medic EU stiu cine scrie ca sa imbolnavit chiar rog sa ma contacteze. O seara placuta tuturor
andradrtab Reputație: 6 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 So Inca o data rog pe cei de la site sa ami inchida topicul multumesc
puito Reputație: 47 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 Sa ne anunti cand divortezi
andradrtab Reputație: 6 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 17, 2014 Buna seara sunt foarte mirata ce scrie aici si cat de mult abereaza lumea dragi mei un lucru nu intelegeti nu sufar de nici o boala cu transmisie sexuala.Stiu si recunosc conditiile din garsoniera nu erau bune dar eu zic ca am completat cu prezenta mea.Si nu mam retras ca as fi bolnava pentru ca mam indragostit de un baiat si nu mai faceam fatà si cu serviciul si am fost nevoita sa renunt la anunt.Si daca cineva are vreo reclamatie ma poate suna mergem impreuna la medic EU stiu cine scrie ca sa imbolnavit chiar rog sa ma contacteze. O seara placuta tuturorDa' de vreo boala cu transmisie integrala suferi? 3 1
piticu59 Reputație: 148 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 Saraca Limba Romana,ce masacrata a fost,mai bine nu ziceai nimic si iti inchideai topicul.Oricum,nu stiu cine te mai vizita la 210 roni... 1
andradrtab Reputație: 6 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 Se intampla si la case mai mari de exeplu "succesuri"Elena Basescu.repede ati vazut voi:) si nu era nevoie sa mai vina cnv Domnu Piticu59 .Off cat de rautaciosi sunteti in fine va pop
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2014 Postat Decembrie 18, 2014 Se intampla si la case mai mari de exeplu "succesuri"Elena Basescu.repede ati vazut voi:) si nu era nevoie sa mai vina cnv Domnu Piticu59 .Off cat de rautaciosi sunteti in fine va popIo am inteles ce ai vrut sa spui.............Trollescoviciulos asta e' imbarligator 2
andradrtab Reputație: 6 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 E problema lui eu nu mam suparat;)
onu Reputație: 40 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Decembrie 18, 2014 Cred ca iți este cam dor de noi ,Andra .Dacă te-ai retras fi sănătoasă nu mai posta aberatii
doctorx22 Reputație: 253 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 E problema lui eu nu mam suparat;) Niciio! 2
rodrigo Reputație: 640 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 Niciio! Alooo, "nicio" se scrie cu un singur "i"!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2014 Postat Decembrie 18, 2014 Alooo, "nicio" se scrie cu un singur "i"!Niciio = nu m-am suparat nici eu 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 18, 2014 Io am inteles ce ai vrut sa spui.............Trollescoviciulos asta e' imbarligator E problema lui eu nu mam suparat;)Ezcuzemoamonsheri masimtflatulatcanuteaisuparatpamine p.s Mareane,stai la un loc ca nu e chiar asa 1
andradrtab Reputație: 6 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2014 Da cum e domnuTrollescoviciulos ?????
amachine Reputație: 262 Postat Decembrie 19, 2014 Postat Decembrie 19, 2014 Da' de vreo boala cu transmisie integrala suferi? DA! Cred ca se numeste dragoste.E o maladie, exact ca febra galbena si febra craciunului.Cea din urma se manifesta cu cantece lălăite, apare lerul impreuna cu spiridusul hruşcăian, mama lui fullego (alt spiridus) impodobeleste brazi in toate casele. Nu s-a gasit remediu, doctorii de pe forum pot confirma.Toate cele bune tuturor! 1
breoss Reputație: 245 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 19, 2014 Ea a renuntat cica ) dar are nr de tl activ si chiar raspunde la tl. E in dilema nu stie ce sa faca:)))Oricum era interesanta la 50 de ron, mergea sa te descarci acolo repede:)) la 210 ron nici dracu nu se duce. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum