Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

ba da raaaai mai sunteti~!!!  :no2

a zis si fata ca face si ea o shparla acu' de sezon si prinde niste gusteri beti noaptea, care o cred zana dupa poze...si voi ii stricati ploile. pysy...nu te supara pe ei fata...eu te cred ca ai slabit...eu sunt sigur ca tu ai tinut dieta adobe si a dat roade la tine~!!! 

tu esti o frumi...ce naiba~!!!

post-46187-0-51528500-1434095515_thumb.jpg

post-46187-0-32954700-1434095522_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu

mai pysy, cum naiba sa ma supar eu pe tine?

nu m-am suparat eu cand m-am luptat cu tine cateva ore ca sa te fut, ca doar o papusa gonflabila coopereaza in pat mai mult decat faci tu. eu doar ti-am sugerat, ironic evident asa cum fac eu cel mai des dar si foarte-foarte serios nu la misto, ca ar trebui sa pui pe lista aia de "lucruri de facut rapid" si datul burtii jos. oricum, tu nu ai talie deloc si ai fi material bun ptr facut garduri, ca doar esti dreapta toata de sus pana jos, dar burdihanu' ala chiar nu te ajuta sa stii. 

daca spui ca nu stii de ce esti asa...te ajut eu. in primul rand, tu nu depui efort fizic. deloc~!!! nici macar cand te futi~!!! in al doilea, bagi in tine ca si cum te-ai nascut pe vremea foametei. asa ca, vinde una din mosteniri, cumpara o pereche de bashketzi de alergat...si baga niste jogging. iti recomand centura ca traseu, te racoreste bine cand te infierbinti de la alergat, ca bate un crivatz pe acolo mai rau ca ala de pe caile ferate din spatele blocului tau.

mai baieti...nu vreau sa spun acum "i told her so"...but i told her so~!!!  :laugh2

Link spre comentariu

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

ba da raaaai mai sunteti~!!!  :no2

a zis si fata ca face si ea o shparla acu' de sezon si prinde niste gusteri beti noaptea, care o cred zana dupa poze...si voi ii stricati ploile. pysy...nu te supara pe ei fata...eu te cred ca ai slabit...eu sunt sigur ca tu ai tinut dieta adobe si a dat roade la tine~!!! 

tu esti o frumi...ce naiba~!!!

lasa johnule ca o fotografiez eu in curind , o incing in corsete si pe tocuri si sa vezi ce o sa iti mai placa de pisy.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...