Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ofof of ce mas face eu fara tine abea astept sa te prind in patul meu si sate fut pana zici gata lasama cama doare ..b urtica. 👎👎👎😄😄😄 la capitol sex osa vezi tu

De abia astept sa te prind la niste ore de gramatica .

Link spre comentariu

savi si cu cartea de gramatica

Tot nu cred ca ar fi de ajuns 

ar fi de ajuns daca i-ar da in cap cu cartea aia~!!! pysy ar deveni astfel, cel mai probabil, un pic groggy si cateva zile nu ar mai fi in stare sa tasteze, insultand astfel limba asta a noastra~!!!

Link spre comentariu

NU STIU DACA MA CREDETI DAR MA TAVALESC DE RAS :) :) :) ar trebui sa fie un top cu fata asta: TOP ' RUSINICA '.

Pacat , mare pacat!

La un asemenea corp putea ajunge departe...daca o ajuta si intelectul. Acum sper sa nu se supere dar asta este adevarul. Si fata mea de 6 ani scrie mai bine ca ea. Chiar si in engleza :)

oricum ii urez spor la treaba .  :feet

:pepsi  astept  urmatorul episod  :)

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Care din ele ca sunt mai multe episoade

NU STIU DACA MA CREDETI DAR MA TAVALESC DE RAS :) :) :) ar trebui sa fie un top cu fata asta: TOP ' RUSINICA '.

Pacat , mare pacat!

La un asemenea corp putea ajunge departe...daca o ajuta si intelectul. Acum sper sa nu se supere dar asta este adevarul. Si fata mea de 6 ani scrie mai bine ca ea. Chiar si in engleza :)

:pepsi  astept  urmatorul episod   :)

Link spre comentariu

Care din ele ca sunt mai multe episoade

Pacat , mare pacat!

:pepsi  astept  urmatorul episod   :)

savi si cu cartea de gramatica

:slap2  Iar s-au incurcat utilizatorii astia :D 

Link spre comentariu

[...] La un asemenea corp putea ajunge departe...[...]

prietene....tu la ce film te uiti??? vezi ca filmul asta e in 3d si daca nu ai ochelarii aia specifici ai sa vezi totul blurat. tu parca ziceai ca esti fan "skinny", sau ai gresit topicul...ca doar fata asta este un dop indesat???!!!  :laugh2

post-46187-0-31787800-1421966509_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Cred cosane vedem curand ca doar esti un personaj mai lenes . Cu greu te la si plecat dupe trey ore cu mine tot mai vroiai sa mai stai inca o ora '' sper la urma to area vizita sa pleci foarte mult um it. Te pwp motanelule pufos

Si eucare ma credeam is tet.` Miau` t re buit vreozece min u te sainte leg ceavr ut sas puna. :D 

• Like 3
Link spre comentariu

Cred cosane vedem curand ca doar esti un personaj mai lenes . Cu greu te la si plecat dupe trey ore cu mine tot mai vroiai sa mai stai inca o ora '' sper la urma to area vizita sa pleci foarte mult um it. Te pwp motanelule pufos

pysy...nu a fost chiar asa!

de fapt...de futut m-a futut pitica...vara-ta, colega-ta, sau ce iti era si este...ca ea mai stie cate ceva despre ascunsul salamului in cavitati feminine. cu tine m-am luptat sa ne futem si noi cumva si intr-un fel sau altul. eu mi-am dorit ca la carte...dar cum tu nu prea ai carte...a ramas ca tine. nu lasa insa sa creada poporul ca ai avut tu atunci initiativa...ca la vremea aia mai degraba te ascundeai in sifonier...decat sa te sui pe pula. 

si eu te pup mai pysy dopuletz de pluta~!!!

• Like 3
Link spre comentariu

nu cred ca e mai lenes ca mine, pysy, si eu as mai fi stat dar m-ai dat afara dupa 2 ore 45.

SA INTELEG CA SA SUPARAT TATICU MOTANEL PE MINE dar doar am specificat ca am o programare la 03  ,,dar de acum incolo cand veniti osa anulez toate programarile

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

SA INTELEG CA SA SUPARAT TATICU MOTANEL PE MINE dar doar am specificat ca am o programare la 03  ,,dar de acum incolo cand veniti osa anulez toate programarile

tati motanel nu se supara asa usor, doar glumeam, m-am simtit excelent cu voi, amindoua, va pupa cotoiul cel libidinos.

Link spre comentariu

motanelul tau tocmai de paste se mai intoarce...dar cat mai e pana atunci? acusi acusi il vezi ca apare. eu insa iti sugerez sa iti anulezi cele 2 programari pe care le ai pana atunci si sa il astepti nerabdatoare numai pe el. asa sigur nu se va mai supara....nici el...si nici noi~!!! 

B)

• Like 1
Link spre comentariu

motanelul tau tocmai de paste se mai intoarce...dar cat mai e pana atunci? acusi acusi il vezi ca apare. eu insa iti sugerez sa iti anulezi cele 2 programari pe care le ai pana atunci si sa il astepti nerabdatoare numai pe el. asa sigur nu se va mai supara....nici el...si nici noi~!!! 

B)

NU PREA TE INTELEG  esti invidios pe motanel ca este apreciat de toate fetele ..si legat de programarile mele nuti face griji tu ,,, fii cel ce erai in pat ca erai mai dragut decat pe tastatura

• Like 1
Link spre comentariu

NU PREA TE INTELEG  

atunci esti chit cu o gramada de lume de pe acilea....ca nici ei nu prea te inteleg~!!!

esti invidios pe motanel ca este apreciat de toate fetele 

eu invidios pe libidinosul ala? niciodata!!! pai el se poarta frumos cu voi...va vorbeste zile intregi pe mess...va da sfaturi...va mangaie pe crestet...va pupa...va umfla orgoliile...va face poze in care aratati printese si unele chiar nu sunteti...va mananca toata pasarica, iar asta uneori dis de dimineata, imediat dupa ce ati facut pipi cu ea. el asa zice... ca-i mai savuroasa pizda dupa~!!! cand se apuca sa va dea limbi nu-l mai dati jos nici cu buldozeru', iar de multe ori va mai scapa si limba in cur~!!! dupa care va fute si frumos...iar boala lui...sa va faca poze cand va intindeti crema lui pe tot corpul..fatza...sau unde va nimereste~!!! va plateste dar sta si la gargara cu voi pana la cracanat de zi...si va mai face si educatie pe deasupra. va explica cum se mananca pula, cum se da din cur...si isi pierde si vremea dandu-va explicatii despre fututul asta pe bani si cum sa fiti profitabile. eu sa fiu invidios pe nemernicii de genul asta??? never~!!!

legat de programarile mele nuti face griji tu

cum sa nu-mi fac griji pysy...pai daca faci pneumonie pe centura??? daca faci cistita de la spalatul cu sticla de 2 litri la pizda~??!!

fii cel ce erai in pat ca erai mai dragut decat pe tastatura

mai pysy, aici ai zis-o~!!! ce sa ma mai cac pe mine....cand ai dreptate ai. vezi tu, eu fiind genul foarte timid, rusinos, introvertit, fricos si in cel mai general mod, un cacacios si jumatate, ma compensez cu tastatura. aici...in spatele monitorului... sunt zmeu...ca in pat ma cuprinde panica...ptr ca inca traiesc cu fobia ca pizda are dinti si musca~!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

atunci esti chit cu o gramada de lume de pe acilea....ca nici ei nu prea te inteleg~!!!

eu invidios pe libidinosul ala? niciodata!!! pai el se poarta frumos cu voi...va vorbeste zile intregi pe mess...va da sfaturi...va mangaie pe crestet...va pupa...va umfla orgoliile...va face poze in care aratati printese si unele chiar nu sunteti...va mananca toata pasarica, iar asta uneori dis de dimineata, imediat dupa ce ati facut pipi cu ea. el asa zice... ca-i mai savuroasa pizda dupa~!!! cand se apuca sa va dea limbi nu-l mai dati jos nici cu buldozeru', iar de multe ori va mai scapa si limba in cur~!!! dupa care va fute si frumos...iar boala lui...sa va faca poze cand va intindeti crema lui pe tot corpul..fatza...sau unde va nimereste~!!! va plateste dar sta si la gargara cu voi pana la cracanat de zi...si va mai face si educatie pe deasupra. va explica cum se mananca pula, cum se da din cur...si isi pierde si vremea dandu-va explicatii despre fututul asta pe banihttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png si cum sa fiti profitabile. eu sa fiu invidios pe nemernicii de genul asta??? never~!!!

cum sa nu-mi fac griji pysy...pai daca faci pneumonie pe centura??? daca faci cistita de la spalatul cu sticla de 2 litri la pizda~??!!

mai pysy, aici ai zis-o~!!! ce sa ma mai cac pe mine....cand ai dreptate ai. vezi tu, eu fiind genul foarte timid, rusinos, introvertit, fricos si in cel mai general mod, un cacacios si jumatate, ma compensez cu tastatura. aici...in spatele monitorului... sunt zmeu...ca in pat ma cuprinde panica...ptr ca inca traiesc cu fobia ca pizda are dinti si musca~!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

eu cred ca esti dus putin mai mult decat normal de tot o-ti intruna cu centura se pare ca esti dornic de fetele dupe centura  as vrea  sa port o  discutie telefonica cu tine

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...