Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Pysy...di ce nu meai mai dat likeuri negative ??? Hai...ti provok !!! Mai dami un singur punct di reputatiie ku minus ! Unu singur !!! Ti roooooog !!! Hai sa vaz dak ai tupeu, ca sa am motiv sa dau drumu la ci am pi teava pientru tini. Jur ca o sati placa maxim !!!

:)))))))))))

• Like 2
  • Telefon: 0721620936
  • Telefon: 0721620936
Postat

haha ce amuzant esti ca din toate astea tu esti singurul fraier care nosa ai liniste nici in groapa di cauza la femeile de aici .ca din cauza ca esti ipotenti si teau lasat doctori fara pula acum vrei pizda ce pacat ca teai nascut barbat cu o pula de cacat  .

ia si suge ca so scurge !!!

Imi cer scuze dar nu ma pot abtine! se pare ca esti certata rau cu scoala!

ReCitez :

Haha ce amuzant esti ca din toate astea tu esti singurul fraier care nU O SA ai liniste nici in groapa diN cauza la femeile de aici. ca din cauza ca esti iMpotent si TE-AU lasat doctori fara pula [,] acum vrei pizda[!] ce pacat CA TE-AI nascut barbat cu o pula de cacat.

Ia si suge ca s-O scurge !!!

eu cred ca ar trebui sa ai niste resemnari de constiinta! Tu nu te gandesti decat la tine!? Nu constientizezi ca risti sa imbolnavesti lumea? Nu crezi ca ar fi cazul sa iti faca cineva o cheie franceza???!  Sa isi faca programare la tine...sa vina cu politia pe capul tau... pentru ca esti un pericol public! Noi te platim din banii nostrii sa ne imbolnavesti? si mai esti si tare-n gura pe aici! Nu am cum sa-ti inteleg mentalitatea!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Inca un numar 0734642479 dar la care pisi secsi e Cristina

Pisi sexy

buna ma numesc cristina am 19 ani sericile mele sunt sex oral nep normal pro pentru detali sunama nu raspund la numar privat si semeseuri si ma deplasez doar insotita de o colega pupici te astept

Telefon

0734642479

post-55084-0-18743200-1484641775_thumb.jpg

post-55084-0-31228200-1484641781_thumb.jpg

post-55084-0-05372800-1484641787_thumb.jpg

post-55084-0-78311800-1484641792_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:constanta
Postat

Inca un numar 0734642479 dar la care pisi secsi e Cristina

Pisi sexy

buna ma numesc cristina am 19 ani sericile mele sunt sex oral nep normal pro pentru detali sunama nu raspund la numar privat si semeseuri si ma deplasez doar insotita de o colega pupici te astept

Telefon

0734642479

dak esti mai atent putin este vorba de cristina 

cunoscuta pe acest topic cristina felina asa ca laso mai moale ca dak  le dau haine dela mine pt ase poza asta nu inseamna ca sant tot eu papusa 

Postat

Imi cer scuze dar nu ma pot abtine! se pare ca esti certata rau cu scoala!

ReCitez :

Haha ce amuzant esti ca din toate astea tu esti singurul fraier care nU O SA ai liniste nici in groapa diN cauza la femeile de aici. ca din cauza ca esti iMpotent si TE-AU lasat doctori fara pula [,] acum vrei pizda[!] ce pacat CA TE-AI nascut barbat cu o pula de cacat.

Ia si suge ca s-O scurge !!!

eu cred ca ar trebui sa ai niste resemnari de constiinta! Tu nu te gandesti decat la tine!? Nu constientizezi ca risti sa imbolnavesti lumea? Nu crezi ca ar fi cazul sa iti faca cineva o cheie franceza???!  Sa isi faca programare la tine...sa vina cu politia pe capul tau... pentru ca esti un pericol public! Noi te platim din banii nostrii sa ne imbolnavesti? si mai esti si tare-n gura pe aici! Nu am cum sa-ti inteleg mentalitatea!

staiti ca nu inteleg ce te face sa crezi ca as inbolnavi oameni cine doreste ii pot demonsra cu analizele din data de 07.12.2016

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

staiti ca nu inteleg ce te face sa crezi ca as inbolnavi oameni cine doreste ii pot demonsra cu analizele din data de 07.12.2016

pentru limba romana apasa tasta 1, for inglish pres ciu.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

e soarta cruda si nedreapta

pune mana pe ea si indreapt-o

• Like 2
  • Minus 3
Postat

dak esti mai atent putin este vorba de cristina

cunoscuta pe acest topic cristina felina asa ca laso mai moale ca dak le dau haine dela mine pt ase poza asta nu inseamna ca sant tot eu papusa

Ai drieptati pepusa mica si siecsoasa

:)

Da sigur ie coliega cu tini si sigur ie inventia ta faza din anuntu iei cu fac dieplasari insotita di o coliega

Dieci ie si anuntu tau

Ps

Pysy,da di cie nu iai mai dat nisi un minus lu tanti amelia ?

• Like 1
Postat

Ai drieptati pepusa mica si siecsoasa

Da sigur ie coliega cu tini si sigur ie inventia ta faza cu fac dieplasari insotita di o coliega

Ps

Pysy,da di cie nu iai mai dat nisi un minus lu tanti amelia ?

am reusit de am scapat de ia dupe topicul meu

dak va face placere ii mai dau

Postat

pentru limba romana apasa tasta 1, for inglish pres ciu.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ie aliejerea ta dar iti zik sigur ca si daca ii dai si daca nu,tot nu scapi di ia,ca ia tine mult la tini

• Like 4
Postat

eu credeam ca amundui 

ia zi-mi cand parchez si eu umilul meu oltcit in caldurosul tau garaj?

Postat

eti na oi gresit !

Nui nimica

Io inca sunt uimit cum ai rieusit tu sati platiesti contu ca sa poti sa dai minusuri la comientarii

• Like 2
Postat

ia zi-mi cand parchez si eu umilul meu oltcit in caldurosul tau garaj?

de pinde de tine si mai ales de asa zisul tau oltcit ,sau aici este un umil oltcit si cand ajungi in fata garajului cauti sati faci loc ca este ditai hamarul

Postat

de pinde de tine si mai ales de asa zisul tau oltcit ,sau aici este un umil oltcit si cand ajungi in fata garajului cauti sati faci loc ca este ditai hamarul

e oltcit spre lastun

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...