Sari la conținut

Alexandra 0721645529

ciuciuca

Postări Recomandate

• Oras:Romania/Arad
  • Oras:Romania/Arad
Postat

Nou venita in oras, imbinand placutul cu utilul te astept sa petreci alaturi de mine cele mai fierbinti momente. ofer sex oral, normal, masaj de relaxare cu finalizare si alte fantezii. Poze 100% reale. Vino sa te convingi

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoni...16156.html

https://nimfomane.com/forum/topic/31976-noua-in-oras-0721645529/

Tipa din Constanta, fosta colega de a lui KatyKatalina . Am platit 250 ron pentru o ora oral neprotejat normal protejat , ofera FK si ceva GFE dar e foarte foarte pasiva si tacuta. Tinerica la 20 de ani zic eu , mutra frumoasa gen highschool , corp foarte slim , sani moderat lasati.
Are chirie la UTA la ARED-uri , apartament frumos , baie mare curata , prosop si toate cele. Mi-a dat de baut niste apa am stat de vorba si am trecut la actiune si am dat un numar in 20 de minute , apa+MTV sau ceva si iar dat la buci tura 2 de vreo 40 minute care nu am putut-o incheia.
Tipa lucra foarte german de gen 150 lei 30 min si 250 lei o ora si 350 sau 400 o ora jumate etc. Tipa din nou foarte pasiva fara initiativa , cuminte astepta sa i se zica tot da sta carnea tare pe ea.

Corp : 8 ( 1.60 inaltime , foarte slim si young)
Fata: 9
Oral: 7
Normal: 6/7
Anal : nu face.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

am vizitat-o in prima zi.locatia e aceasi cu cea unde a scris ciuciuca,locatia e chiar ok, pat mare, curatenia locatiei la fel, mi-a zis k e din ct si ca e la fac in arad, e inalta, sani frumosi, fundulet micut , are niste ochi nergi mari ff frumosi, astea sunt punctele ei ok, ca minusuri sunt f multe, in primul rand iubitu ei care se plimba prin parcare la penny si catre sensul d la uta, e imbracat intr-un trening albastru , e foarte activ, a iesit din scara s-a uitat lung la mine dupa care a sunat , a inchis si imd am primit si eu bip k pot urca::) cand am ajuns a inceput vrajeala eftina, ca nu mi-a zis cim, dar mi-a zis ok pana la urma a zis ok, cand sa faca oral ca ea nu face op , am intrebat-o si atunci cum faci cim? a zis k imd merge si scuipa, pana la urma a fost on, nota 1 nu stie nimica,e scandura dar lucru deranjant a fost cand am puso pe la spate ai mirosea la maxim, mi-a trecut tot chefu, am dat 100 juma d ora, akm dupa cate vad e 150

• Like 5
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila
Postat

E tampita si asta cu preturiile ei chiar exagereaza trebuie sa inteleaga ca nu sunt de banii aia si trebuie sa munceasca ca sa castige banii

• Oras:TM
  • Oras:TM
Postat

Stie cineva daca mai lucreaza si daca mai e prin Arad ? As vrea sa-i fac o vizita .... Ca numar de telefon care mai e, 0721645529 ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.