g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 2, 2014 Chiar ar fi bine sa le dai ”coronițe”...pentru a le cunoaște prietenii noștrii...iar cele care nu sunt ca ele să învețe codul bunelor maniere...asta dacă nu îi au pe cei 7 ani de acasă Sint multe care se ghideaza dupa Codul lui da Vinci . Cu cat e mai secreta treaba cu atat e mai profitabil pentru buzunarul lor.
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 Sint multe care se ghideaza dupa Codul lui da Vinci . Cu cat e mai secreta treaba cu atat e mai profitabil pentru buzunarul lor. aveti grija ca-cabriel este excroc, abea acum s-a aflat. frauda este nickname-ul lui.
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 ps: cand iti ceri scuze pentru momentul penibil oferit pe acel topic?Nu iti este rusine sa iti mai faci prezenta? nu!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 2, 2014 ps: cand iti ceri scuze pentru momentul penibil oferit pe acel topic?Nu iti este rusine sa iti mai faci prezenta? nu! Rusine ? Pe bune ? Sa-mi fie mie rusine ca esti tu o zdreanta ? " Marsi " rapanosule. 1
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 Rusine ? Pe bune ? Sa-mi fie mie rusine ca esti tu o zdreanta ? " Marsi " rapanosule. Rusine fata de colegii tai, nu de mine, agramatule.
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 2, 2014 Rusine ? Pe bune ? Sa-mi fie mie rusine ca esti tu o zdreanta ? " Marsi " rapanosule. Bai Gabi, lasa-l ma sa grohaie de unul singur ca a evoluat! Uite cum 5 2
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 Bai Gabi, lasa-l ma sa grohaie de unul singur ca a evoluat! Uite cum nebunu e pe camp! nebunu e pe camp! ura mandruta mea, nebunu e pe camp!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 2, 2014 nebunu e pe camp! nebunu e pe camp! ura mandruta mea, nebunu e pe camp!!!intra idiotule in casa ca ai sa mori pe camp pe frigul asta!!!! Cine dreaq' te-a dat afara pe camp? 4 2
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 intra idiotule in casa ca ai sa mori pe camp pe frigul asta!!!! Cine dreaq' te-a dat afara pe camp?du-te ba ca esti copil in cap. :laugh2
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 intelege ca pe tine si pe indubitabil nu pot sa va iau in serios. stai draq linistit, nu mai face spume, ca le faci degeaba. hai, taraste-te inapoi spre salon.
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 2, 2014 du-te ba ca esti copil in cap. :laugh2 ?????? cum vine aia. Praleo, te-au pozat "colegii" tai inainte de a te da afara pe camp. Ce-ti mai place cu banana in gura nebunaticule!!!! 5 2
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 offf ba baiatule
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 2, 2014 offf ba baiatule Ma bucur ca te-ai recunoscut in poze!
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 Sigur advanced se uita la Tom si Jerry. Nu am nici cel mai mic dubiu.
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 2, 2014 Sigur advanced se uita la Tom si Jerry. Nu am nici cel mai mic dubiu. Un lucru este cert. Niciodată nu ai sa reușești sa te ridici la nivelul lui Gabriel si al lui Obi, ca om si ca ce vrei tu. Modul in care te bagi in discuții ca musca in cacat renda faptul ca ești un obsedat lipsit de logica si de materie cenușie. Vrei cu totdinadinsul sa dovedești ceva si nu reușești decat sa arați cat de idiot ești. Si da, ma uit la Tom si Jerry, tu ii întruchipezi pe amândoi. Ești atât de imatur de de prost incat nu stiu cum de te mai suporta pământului. Ți-am mai spus eu, ești o eroare genetica! 5 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 2, 2014 Stimați colegi, vă rog să nu mai faceți pe aici
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 2, 2014 Stimați colegi, vă rog să nu mai faceți pe aici Ce anume?
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 2, 2014 Cum ziceam, nu aveam nici un dubiu v.a.v de episodu cu Tom si Jerry. ...restul e can-can!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum