Sari la conținut

Nicoleta 19 ani genul papusica masaj fara sex 0746507621

matei48

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Multumesc pentru replica ta Nicoleta,observ ca taraganezi raspunsul!! Totusi este de apreciat ca ti-ai facut timp,apropo,expresia folosita de mine,,a freca pula'' consider ca este mai mult decat potrivita,nu obisnuiesc sa-mi mangai delicat cocoselul in asteptarea orgasmului...pentru ca nu vine! Mercic fain

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna Nicoleta. Nu inteleg de ce te deranjeaza expresia "a freca penisul" pt ca TU exact asta faci! Cand faci ceva iti si asumi acel lucru. Ori e vorba despre o activitate academica high-degree si nu ne dam noi seama?

Poate nu ai inteles si repet: freci pwla barbatilor pt bani. Nu cred ca o poti numi altfel. Te sarut si sarbatori fericite!

• Minus 2
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

Buna Nicoleta. Nu inteleg de ce te deranjeaza expresia "a freca penisul" pt ca TU exact asta faci! Cand faci ceva iti si asumi acel lucru. Ori e vorba despre o activitate academica high-degree si nu ne dam noi seama?

Poate nu ai inteles si repet: freci pwla barbatilor pt bani. Nu cred ca o poti numi altfel. Te sarut si sarbatori fericite!

Da de unde stii ca freaca pula pt bani? Poate ii place sa frece pula sau sa o mangaie tandru, sa o dezmierde, sa se joace cu ea si banii sunt doar un bonus. Ah, ce zici de asta?

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna Nicoleta, un id se poate sau o adresa de mail ? Merci

Buna!

Nu imi pierd timpul pe mess sau pe email. Cine doreste sa ma cunoasca ma suna. Detaliile (extrem de multe, cred eu ca le-am cuprins pe toate si am raspuns tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea legate de serviciile mele) si fotografiile se afla atat pe forum cat si pe blogul meu.

O simpla programare o faci sunand.

PS: nu ma sunati momentan, nu sunt disponibila.

Va anunt cand/daca revin din vacanta.

O zi buna!

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Buna!

Nu imi pierd timpul pe mess sau pe email. Cine doreste sa ma cunoasca ma suna. Detaliile (extrem de multe, cred eu ca le-am cuprins pe toate si am raspuns tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea legate de serviciile mele) si fotografiile se afla atat pe forum cat si pe blogul meu.

O simpla programare o faci sunand.

PS: nu ma sunati momentan, nu sunt disponibila.

Va anunt cand/daca revin din vacanta.

O zi buna!

Multumesc pentru raspuns. Astept pana cand vei fi disponibila pentru o programare ferma.

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

nu mai lucreaza, nu vezi ca scrie in semnatura?

• Oras:Titan
  • Oras:Titan
Postat

Rog un moderator sa inchida acest topic. Nicoleta nu mai lucreaza in domeniu iar pe numarul ei de telefon raspund eu.

Ca sa nu se produca diferite confuzii mai bine se trece acest topic la arhiva sau se sterge numarul din titlu.

Multumesc!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...