leonidass Reputație: -570 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Decembrie 23, 2014 .
euirinel Reputație: 76 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 Multumesc pentru replica ta Nicoleta,observ ca taraganezi raspunsul!! Totusi este de apreciat ca ti-ai facut timp,apropo,expresia folosita de mine,,a freca pula'' consider ca este mai mult decat potrivita,nu obisnuiesc sa-mi mangai delicat cocoselul in asteptarea orgasmului...pentru ca nu vine! Mercic fain
legionarul Reputație: 534 Postat Decembrie 26, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 26, 2014 Buna Nicoleta. Nu inteleg de ce te deranjeaza expresia "a freca penisul" pt ca TU exact asta faci! Cand faci ceva iti si asumi acel lucru. Ori e vorba despre o activitate academica high-degree si nu ne dam noi seama?Poate nu ai inteles si repet: freci pwla barbatilor pt bani. Nu cred ca o poti numi altfel. Te sarut si sarbatori fericite! 2
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Decembrie 26, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Decembrie 26, 2014 Buna Nicoleta. Nu inteleg de ce te deranjeaza expresia "a freca penisul" pt ca TU exact asta faci! Cand faci ceva iti si asumi acel lucru. Ori e vorba despre o activitate academica high-degree si nu ne dam noi seama?Poate nu ai inteles si repet: freci pwla barbatilor pt bani. Nu cred ca o poti numi altfel. Te sarut si sarbatori fericite! Da de unde stii ca freaca pula pt bani? Poate ii place sa frece pula sau sa o mangaie tandru, sa o dezmierde, sa se joace cu ea si banii sunt doar un bonus. Ah, ce zici de asta?
nicoletaaa19 Reputație: -408 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2015 Buna!Nu sunt disponibila o perioada.Va anunt daca/cand revin. 1 20
massive Reputație: 43 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:buc Oras:buc Postat Ianuarie 9, 2015 Buna Nicoleta, un id se poate sau o adresa de mail ? Merci
nicoletaaa19 Reputație: -408 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2015 Buna Nicoleta, un id se poate sau o adresa de mail ? MerciBuna!Nu imi pierd timpul pe mess sau pe email. Cine doreste sa ma cunoasca ma suna. Detaliile (extrem de multe, cred eu ca le-am cuprins pe toate si am raspuns tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea legate de serviciile mele) si fotografiile se afla atat pe forum cat si pe blogul meu.O simpla programare o faci sunand.PS: nu ma sunati momentan, nu sunt disponibila.Va anunt cand/daca revin din vacanta.O zi buna!
bic.c Reputație: -1560 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 9, 2015 Te pup , pa pa ! Da blogu' , unde-i blogu' ? 2 1
massive Reputație: 43 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:buc Oras:buc Postat Ianuarie 9, 2015 Buna!Nu imi pierd timpul pe mess sau pe email. Cine doreste sa ma cunoasca ma suna. Detaliile (extrem de multe, cred eu ca le-am cuprins pe toate si am raspuns tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea legate de serviciile mele) si fotografiile se afla atat pe forum cat si pe blogul meu.O simpla programare o faci sunand.PS: nu ma sunati momentan, nu sunt disponibila.Va anunt cand/daca revin din vacanta.O zi buna! Multumesc pentru raspuns. Astept pana cand vei fi disponibila pentru o programare ferma.
nicoletaaa19 Reputație: -408 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2015 Te pup , pa pa ! Da blogu' , unde-i blogu' ?http://maseuzanicoleta.blogspot.ro/
silentx84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2015 http://maseuzanicoleta.blogspot.ro/ da-mi si mie o invitatie pe blog
randunica Reputație: 6353 Postat Ianuarie 26, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 26, 2015 nu mai lucreaza, nu vezi ca scrie in semnatura?
biankaaa21 Reputație: 144 Postat Martie 20, 2015 Oras:Titan Oras:Titan Postat Martie 20, 2015 Rog un moderator sa inchida acest topic. Nicoleta nu mai lucreaza in domeniu iar pe numarul ei de telefon raspund eu.Ca sa nu se produca diferite confuzii mai bine se trece acest topic la arhiva sau se sterge numarul din titlu.Multumesc!
Postări Recomandate