watson Reputație: 238 Postat Octombrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 12, 2014 nimeni nu a remarcat ca la intrebarea legata de moninare mi a raspuns o faptura asa : ''''''''''''''''Daca incerci odata, ai sa vezi si tehnica si dotare materiala, cat pentru o viata. Ana-Queenbdsm-constanta.blogspot.com ''''''''''''''''''''''''''''''' stie cineva ceva? de ce nimeni nu a remarcat acest lucru???? a apelat cineva la serviciile ei???? cine este Ana-Queen ????????? aceasta este intrebarea!0Raspuns
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 12, 2014 ce pula mea ai ba?
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 12, 2014 nu inteleg care este problema? cum adika ba? ce esti prost?
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 12, 2014 ce pula mea ai ba?am vorbit frumos, esti cioban de vorbesti asa? te am suparat cu ceva?
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 12, 2014 ahhahahaha
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2014 nu inteleg care este problema? cum adika ba? ce esti prost?Asa e el retardat! Ori zice "ce trist esti", ori "esti prost ba?". Are un vocabular mai limitat decat un robot din anii 80. Daca s-ar intalni extraterestrii cu el ar trage concluzia ca nu exista viata inteligenta pe Pamant. Propun sa i se acorde titlul de pitecantropul forumului!
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 12, 2014 ce prost esti ba
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2014 Exact ce spuneamQ.e.d.
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 12, 2014 hahahaah
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 13, 2014 <p>nimeni nu a remarcat ca la intrebarea legata de moninare mi a raspuns o faptura asa : ''''''''''''''''Daca incerci odata, ai sa vezi si tehnica si dotare materiala, cat pentru o viata. Ana-Queenbdsm-constanta.blogspot.com ''''''''''''''''''''''''''''''' stie cineva ceva? de ce nimeni nu a remarcat acest lucru???? a apelat cineva la serviciile ei???? cine este Ana-Queen ????????? aceasta este intrebarea!0Raspuns Hai sa fii tu primul care ne spune despre ea ce zici . In loc sa primesti informatii mai ofera si tu ce zici .
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 13, 2014 pai am luat legatura cu ea prin mail si mi a trimis un chestionar cu o multime de intrebari legate de dominare pe care l -am complectat si i l am trimis inapoi pe mail. mi a spus ca o sedinta costa 200 lei si dureaza 1 ora . actiunea cica se desfasoara intr o casa nu stiu unde. mi a dat un nr de telefon si cica se face programare cu o zi inainte. daca ma voi duce va voi povesti . cica pozele dupa site sunt ale ei. ! momentan atat va pot zice legat de aceasta duduie Ana - Queen. 2
silverdrop Reputație: 1 Postat Octombrie 13, 2014 Telefon: bdsm.services Oras:Constanta Telefon: bdsm.services Oras:Constanta Postat Octombrie 13, 2014 nimeni nu a remarcat ca la intrebarea legata de moninare mi a raspuns o faptura asa : ''''''''''''''''Daca incerci odata, ai sa vezi si tehnica si dotare materiala, cat pentru o viata. Ana-Queenbdsm-constanta.blogspot.com ''''''''''''''''''''''''''''''' stie cineva ceva? de ce nimeni nu a remarcat acest lucru???? a apelat cineva la serviciile ei???? cine este Ana-Queen ????????? aceasta este intrebarea!0Raspuns Daca incerci odata, ai sa vezi tehnica si dotare materiala, cat pentru o viata, si ai sa te convingi si ca fotografiile sunt reale. Ana-Queenbdsm-constanta.blogspot.com
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 14, 2014 nu inteleg care este problema? cum adika ba? ce esti prost? Watson, nu trebuie sa te superi pe Xoxo si nici sa iei in serios postarile lui. El a adoptat un anumit stil pe site si doreste sa si-l pastreze nealterat. In schimb postarile lui nu sint facute nici cu dorinta de a jigni, nici cu dorinta de a ataca o anumita persoana. Pur si simplu asa posteaza el. Trateaza-i postarile ca pe o gluma ( uneori mai buna sau alteori mai putin buna ) si ai sa poti observa ca nu are un caracter rau.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 14, 2014 pai am luat legatura cu ea prin mail si mi a trimis un chestionar cu o multime de intrebari legate de dominare pe care l -am complectat si i l am trimis inapoi pe mail. mi a spus ca o sedinta costa 200 lei si dureaza 1 ora . actiunea cica se desfasoara intr o casa nu stiu unde. mi a dat un nr de telefon si cica se face programare cu o zi inainte. daca ma voi duce va voi povesti . cica pozele dupa site sunt ale ei. ! momentan atat va pot zice legat de aceasta duduie Ana - Queen. Si eu inclin sa cred ca pozele sint reale. Cu toate ca nu sint de acord cu modalitatea ei de a-si castiga clientii. s-ar putea sa ai parte de ceea ce iti doresti si cauti.
mihaidro Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2015 Nu a mai postat nimeni nimic legat de "duduia". Mi se pare imposibil de abordat, am incercat si eu insa fara niciun succes. Stie cineva ceva legat de serviciile ei? Chiar exista persoana?
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 2, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iulie 2, 2015 daca te uiti cu atentie cred ca este Corahttp://nimfomane.com/forum/topic/13426-id-corinacora43-tel-0735681116/e acelasi nr. de telefon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum