Sari la conținut

adevar sau provocare

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Lasa-i ma, are voie sa nominalizeze pe oricine.Macar sa o tina ei doi pana dupa Pasti. :))))

• Minus 3
  • Oras:aer
Postat

Are iarba€

Iar esti prost, si prost de bubui, esti o bubuiala prosteasca! :)

Ia si alege pe altcineva,chiar nu pot sa duc mai mult de 2,3 postari cu tine (ai un vocabular destul de limitat, folosesti mereu cam aceleași cuvinte) lasa lumea sa joace...vad ca ai chef de cearta, again!

N-o mai suge despre iarba, ca-ti fac mintea vraiste, pe orice topic o sa postezi...basca ca-mi fac si timp liber, sa-ti selectez din postari, sa-ti arat ca nu mananac cozonac...eu inca sunt convins ca tie, ca si fiinta umana, mintea-ti joaca feste,destul de des! :)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Baieti, terminati cu iarba, oricum sta politia toata ziua sa se documenteze ce si cum, o sa va treziti ca intra peste voi in casa din cauza unor glume proaste.

E' vorba de iarba din IOR.......a inceput sa'nverzeasca  :laugh2

Iesim cu bicicletele  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Primiti in grupul vostru si pe cineva cu roti ajutatoare?  :ellao

Oly ia hotararile decisive  :laugh2

Daca nu e' de accord , iesim noi doi  :laugh2

• Oras:ici-colo
Postat

:thinking  Oly nu pera ma are la suflet. Nu-i problema, sa vina caldura, imi pun colanti si o bustiera, sigur gasesc pe cineva sa se plimbe cu mine.

daca e de plimbat doar, ma ofer eu  :)

Vizitator
Postat

daca e de plimbat doar, ma ofer eu   :)

Cu o conditie..........in loc de sa la bicicleta , pune ceva visiniu  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Cu o conditie..........in loc de sa la bicicleta , pune ceva visiniu  :laugh2  :laugh2  :laugh2

da, role visinii    :)

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Iar esti prost, si prost de bubui, esti o bubuiala prosteasca! :)

Ia si alege pe altcineva,chiar nu pot sa duc mai mult de 2,3 postari cu tine (ai un vocabular destul de limitat, folosesti mereu cam aceleași cuvinte) lasa lumea sa joace...vad ca ai chef de cearta, again!

N-o mai suge despre iarba, ca-ti fac mintea vraiste, pe orice topic o sa postezi...basca ca-mi fac si timp liber, sa-ti selectez din postari, sa-ti arat ca nu mananac cozonac...eu inca sunt convins ca tie, ca si fiinta umana, mintea-ti joaca feste,destul de des! :)

Eu ti-am vorbit civilizat. Se pare insa ca mintea ta proceseaza mai greu ceea ce ti-am transmis. Oricum nu aveam vreo pretentie de la tine.

Vizitator
Postat

Tu vrei sa faci lumea curioasa!

Da  :laugh2

Vizitator
Postat

zicea cineva ceva de baut??.aici ma bag si eu :) ..partea cu bicicleta o las pentru altii :) iarba sa ziceam ca o calc :)

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Depinde de CURrios  :laugh2

O fi de bine, o fi de rau? :FIREdevil

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

zicea cineva ceva de baut??.aici ma bag si eu :) ..partea cu bicicleta o las pentru altii :) iarba sa ziceam ca o calc :)

Ticuza asti vor sa iasa la baut fara noi?

Mosule, Mareane ce prieteni sunteti voi??

si tu Karla nu zici nimic?

:)

Postat

Eu ti-am vorbit civilizat. Se pare insa ca mintea ta proceseaza mai greu ceea ce ti-am transmis. Oricum nu aveam vreo pretentie de la tine.

http://www.reporterntv.ro/imagini/2015/03/04/big/un-roman-din-londra-ne-cere-sfatul-pot-pleca-acasa-cu-un-pitic-ascuns-in-valiza-117518.jpg

• Like 1
Postat

Ticuza asti vor sa iasa la baut fara noi?

Mosule, Mareane ce prieteni sunteti voi??

si tu Karla nu zici nimic?

:)

eu, mosu, sunt prieten cu tine si cu ticutza;

cu marean...sunt in dodii (adica n-am inteles...si in plus el mi-o zis clar cristal ca mai mult de 2-3 propozitii nu-i in stare sa citeasca!).

karla...karla e o poveste frumoasa :)

da' sa nu te apropii de ea daca nu-ti place cusca si biciul si...(cum zicea marean? ceva visiniu?? :))

eu m-as plimba doar cu karla, cu rolele :)

da' ea fara bustiera :)

Postat

eu, mosu, sunt prieten cu tine si cu ticutza;

cu marean...sunt in dodii (adica n-am inteles...si in plus el mi-o zis clar cristal ca mai mult de 2-3 propozitii nu-i in stare sa citeasca!).

karla...karla e o poveste frumoasa :)

da' sa nu te apropii de ea daca nu-ti place cusca si biciul si...(cum zicea marean? ceva visiniu?? :))

eu m-as plimba doar cu karla, cu rolele :)

da' ea fara bustiera :)

Pun un tricou ;)

Vizitator
Postat

Pun un tricou ;)

Ud ?  :laugh2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.