Sari la conținut

adevar sau provocare

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Da' io ce am ?

Promit ca te las prima sa te ascunzi și fac în așa fel încât sa nu te găsesc niciodată

PS. Hai nu mai fi rea și alege adevăr sau Provocare, sa vezi ca sunt băiat bun.

ai noroc ca te are la ignore

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Buuuuun. Este adevărat ca, dacă ai avea o putere supranaturala, ca Femeia Fantastica, ai pune cu botul pe labe mulți hateri care sunt prezenți aici pe forum? Dacă răspunsul este Da, care sunt aia și ce le ai face.Detaliază pentru fiecare în parte.Mulțumesc. Iloveyo.:*

• Minus 1
Postat

daca ar avea puteri supranaturale ar face sa dispara toata apa din lume

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Buuuuun. Este adevărat ca, dacă ai avea o putere supranaturala, ca Femeia Fantastica, ai pune cu botul pe labe mulți hateri care sunt prezenți aici pe forum? Dacă răspunsul este Da, care sunt aia și ce le ai face.Detaliază pentru fiecare în parte.Mulțumesc. Iloveyo. :*

Deloc :) nu ma intereseaza aprobarea, simpatia, perceptia sau macar parerea unor persoane care sunt pentru mine si vor fi mereu niste straini. Acum daca putinele persoane pe care le plac si de care ma simt atasata cat de cat ar avea ceva rau de spus despre mine, da, sincer m-ar afecta :) Eu cfand zic ceva naspa sau cama gresiv, spun ca replica. Si oricum intentiile mele nu sunt niciodata rele, de exemplu nu ma incalzeste cu nimic daca o persoana care ma ataca constant verbal este injurata de altcineva sau chestii de genul. Adica mie nu imi aduce niciun beneficiu....

Si ca bonus ca nu ai fost indiscret iti spun si ce super putere as alege daca as avea dreptul la una: sa zbor, de fapt, ma rog, sa plutesc prin spatiu :))) stiu, ciudatel, dar e un vis care se repeta constant de cand eram mica  si ma trezesc optimista si cu o stare de bine dupa

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Deloc :) nu ma intereseaza aprobarea, simpatia, perceptia sau macar parerea unor persoane care sunt pentru mine si vor fi mereu niste straini. Acum daca putinele persoane pe care le plac si de care ma simt atasata cat de cat ar avea ceva rau de spus despre mine, da, sincer m-ar afecta :) Eu cfand zic ceva naspa sau cama gresiv, spun ca replica. Si oricum intentiile mele nu sunt niciodata rele, de exemplu nu ma incalzeste cu nimic daca o persoana care ma ataca constant verbal este injurata de altcineva sau chestii de genul. Adica mie nu imi aduce niciun beneficiu....

Si ca bonus ca nu ai fost indiscret iti spun si ce super putere as alege daca as avea dreptul la una: sa zbor, de fapt, ma rog, sa plutesc prin spatiu :))) stiu, ciudatel, dar e un vis care se repeta constant de cand eram mica  si ma trezesc optimista si cu o stare de bine dupa

Zika ai aselenizat?

Postat

daca eu trebuie sa spun o aleg pe Cassy si, daca accepta, promit sa fie simplu, indiferent de ce alegere face ea

Vizitator sarlatanu
Postat

Ai vazut ca n-a fost greu? Ce credeai ca iti fac ?  :laugh2 

PS. Treaba cu zborul eu zic ca ti-a iesit, tu ai momente cand "zbori" prin spatiu  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ai vazut ca n-a fost greu? Ce credeai ca iti fac ?  :laugh2 

PS. Treaba cu zborul eu zic ca ti-a iesit, tu ai momente cand "zbori" prin spatiu  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

lol posibil sa aiba legatura cu faptul ca nu am frica de inaltimi, ci ma relaxeaza

Vizitator sarlatanu
Postat

lol posibil sa aiba legatura cu faptul ca nu am frica de inaltimi, ci ma relaxeaza

Sau posibil sa aiba legatura cu ...mafia. 

"Ce faci cand lumea te streseaza 

Pune jointu' in gura si viseaza

:hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...