jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 15, 2016 Da' io ce am ?Promit ca te las prima sa te ascunzi și fac în așa fel încât sa nu te găsesc niciodată PS. Hai nu mai fi rea și alege adevăr sau Provocare, sa vezi ca sunt băiat bun. ai noroc ca te are la ignore 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Buuuuun. Este adevărat ca, dacă ai avea o putere supranaturala, ca Femeia Fantastica, ai pune cu botul pe labe mulți hateri care sunt prezenți aici pe forum? Dacă răspunsul este Da, care sunt aia și ce le ai face.Detaliază pentru fiecare în parte.Mulțumesc. Iloveyo. 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 15, 2016 daca ar avea puteri supranaturale ar face sa dispara toata apa din lume 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 15, 2016 Super tare idea cu jocul asta
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 15, 2016 Buuuuun. Este adevărat ca, dacă ai avea o putere supranaturala, ca Femeia Fantastica, ai pune cu botul pe labe mulți hateri care sunt prezenți aici pe forum? Dacă răspunsul este Da, care sunt aia și ce le ai face.Detaliază pentru fiecare în parte.Mulțumesc. Iloveyo. Deloc nu ma intereseaza aprobarea, simpatia, perceptia sau macar parerea unor persoane care sunt pentru mine si vor fi mereu niste straini. Acum daca putinele persoane pe care le plac si de care ma simt atasata cat de cat ar avea ceva rau de spus despre mine, da, sincer m-ar afecta Eu cfand zic ceva naspa sau cama gresiv, spun ca replica. Si oricum intentiile mele nu sunt niciodata rele, de exemplu nu ma incalzeste cu nimic daca o persoana care ma ataca constant verbal este injurata de altcineva sau chestii de genul. Adica mie nu imi aduce niciun beneficiu....Si ca bonus ca nu ai fost indiscret iti spun si ce super putere as alege daca as avea dreptul la una: sa zbor, de fapt, ma rog, sa plutesc prin spatiu )) stiu, ciudatel, dar e un vis care se repeta constant de cand eram mica si ma trezesc optimista si cu o stare de bine dupa
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 15, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 15, 2016 Deloc nu ma intereseaza aprobarea, simpatia, perceptia sau macar parerea unor persoane care sunt pentru mine si vor fi mereu niste straini. Acum daca putinele persoane pe care le plac si de care ma simt atasata cat de cat ar avea ceva rau de spus despre mine, da, sincer m-ar afecta Eu cfand zic ceva naspa sau cama gresiv, spun ca replica. Si oricum intentiile mele nu sunt niciodata rele, de exemplu nu ma incalzeste cu nimic daca o persoana care ma ataca constant verbal este injurata de altcineva sau chestii de genul. Adica mie nu imi aduce niciun beneficiu....Si ca bonus ca nu ai fost indiscret iti spun si ce super putere as alege daca as avea dreptul la una: sa zbor, de fapt, ma rog, sa plutesc prin spatiu )) stiu, ciudatel, dar e un vis care se repeta constant de cand eram mica si ma trezesc optimista si cu o stare de bine dupaZika ai aselenizat?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 15, 2016 si acu' ar trebui sa nominalizez eu o persoana sau ce?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 15, 2016 daca eu trebuie sa spun o aleg pe Cassy si, daca accepta, promit sa fie simplu, indiferent de ce alegere face ea
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Ai vazut ca n-a fost greu? Ce credeai ca iti fac ? PS. Treaba cu zborul eu zic ca ti-a iesit, tu ai momente cand "zbori" prin spatiu 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 15, 2016 Ai vazut ca n-a fost greu? Ce credeai ca iti fac ? PS. Treaba cu zborul eu zic ca ti-a iesit, tu ai momente cand "zbori" prin spatiu lol posibil sa aiba legatura cu faptul ca nu am frica de inaltimi, ci ma relaxeaza
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 lol posibil sa aiba legatura cu faptul ca nu am frica de inaltimi, ci ma relaxeaza Sau posibil sa aiba legatura cu ...mafia. "Ce faci cand lumea te streseaza Pune jointu' in gura si viseaza"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum