Sari la conținut

TROLLUL - identitate

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

explica-ne barbugiule (de la dudesti), asa va structurati voi timpu si luati banii de pe fraieri? exact ca popii, dar luptati contra popilor :laugh2 :laugh2

Postat

asa se nasc lupii singurateci

văd că amazoanele stau în haită, ca popii, deci tot mai bine la "curve", și asta va dura, încă vreo 15 ani bătuți pe muchie

noroc cu halloween-ul cateilor

acuma e pe dos fata de acum 2 mii de ani, atunci era...mai bine sa moara un om decat tot poporu, acum e....

mai bine sa moara tot poporu decat sa ajunga toti la Armageddon...illuminati

• Oras:Bucuresti
Postat

...rumania, lala bandă :laugh2

http://2.bp.blogspot.com/-SzSYliEnqLs/U_OdgoSNogI/AAAAAAAABSQ/vSx55ADzDvw/s1600/Filmari%2BAlina%2BEremia%2B(UrbanRo)%2B(3).jpg

Astea 3 arata bine! Sa vina si la mine sa mi-o suga ;)
Postat

ce v-am spus in 2013 pe softpedia ca veti pleca cu oalele in spinare si cu banii la tescherea prin pesterile muntilor? ba inca si cu bulionu la nas, curve elitiste, real degenerati, rebuturi genetice, probabil din parinti sifilitici

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/p235x350/10380886_478918735542750_4175037208278906513_n.jpg?oh=9fb971c9387750727ba57c1acbaa9ebf&oe=54ABE69F&__gda__=1424882040_e1ed70209eb54ee2a11edb3700baf358

dar pana atunci si o dedicatie cu plumb

https://www.youtube.com/watch?v=iDYDxNWrLhw

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

....

post-3169-0-48746100-1414403025_thumb.jpg

Postat

ca pe viermi vă va zdrobi Șefu și pe popi și pe psiho-popi ;) (sunteti mincinosi - escroci, profitori, nesimtiti, oportunisti, hoti, curvari, câini, etc.)

(da, incepe de anu asta de ziua morților, 3 zile consecutive, sa fie semnu dat)

Postat

vai și amar, daca mai caut pe internet, mai gasesc 2-3 site-uri cu psihpopologi vrăjitori, căcănare și căcănari prelucrați de Ion Par (John Parr și Schnapp), toti trepidati rău la mansardă, n-au făcut nimic in 25 de ani, 85% din populatie imbecilizata, aici sunt cei mai imbecilizati :laugh2 :laugh2 :laugh2 , insusi Siegfried Schnapp, acum cu identitate penală, ia uite ce vine, toti românii devin penali acum, exact cum zic ăia de pe Times New Roman ca fiecare ar trebui să stea cateva zile la DNA (alte curve :laugh2 )

România somată să se sinucidă (s-au dus banii pe curve tunate si copii handicapati, olimpici, sunt aici, olimpicii :laugh2 :laugh2 , le fut cu 150 lei pe fetele cu 8 clase, mult mai destepte ca ei :boob )

ttp://stirileprotv.ro/video/analistul-american-george-friedman-ne-avertizeaza.html/61585386

Situația din Australia (sângele le dă pe nas și pe gură)

https://www.youtube.com/watch?v=vtHM6QPDTLA

CE OAMENI DE DOI BANI ! (toti arata a nebuni in viata reala pot fi vazuti pe site-urile lor) :laugh2 :laugh2 :laugh2

....in 10 ani out, prin Madagascar :laugh2 (cretinoizi carpatici)

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/10000997_780914065306898_5325660652038192270_o.jpg

Postat

ca pe viermi vă va zdrobi Șefu și pe popi și pe psiho-popi ;) (sunteti mincinosi - escroci, profitori, nesimtiti, oportunisti, hoti, curvari, câini, etc.)

Șefu tău e Mihăiță din Berceni ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Inginere, tu tragi tot mai mult / des / concentrat pe masura ce se-apropie alegerile...? ca de vreo saptamana, observ cum delirul retorica plina de intelesuri ti se intensifica pe zi ce trece si alta cauza nu vad...

• Like 1
Postat

este important ca trollul sa nu fie eliminat fizic, pentru ca daca intr-adevar face parte dintr-un grup eratic de evrei elitisti, atei, el ne poate conduce la capul lor care va conduce UE peste un deceniu (esti raportat amice, asa ca sa fim siguri), peste 2 ani nu veti mai avea voi nici un fel de pile, nici unde, veti suge pula non stop mult si bine, pana la final, desi o vreme o sa aveti senzatia ca ati castigat (nu, veti pierde tot)

Postat

trollul este cel care si-a invatat pacientii (1996 - 2013 pana s-a ales cu dosar penal) că...fără statut, bani, dragostea nu e posibilă, că rolul femeii este biologic (reproducerea), își punea pe birou poza cu "proprii" copii blonzi, și activa prin locațiile unor hoteluri mici din București, private, lua 50-60 euro / ora de înțelepciune și ce făcea cu banii....știm!  (dacă mai e in viață e pt că...e o pistă)

Postat

Trollul si dilemele lui electorale

In 2007 mă pomensc cu SMS de la troll: scoală-te și du-te și fă-ți datoria de cetățean (adică să votez da sau nu la referendum pentru demiterea lui Băsescu), m-am dus, am votat NU! Ca pe urmă să văd că:

1. Băse își deturnează fiicele de la meseriile pe care le-ar fi putut face, cea mica, a ajuns o bâlbâită, a mare nu poate avea o relație stabilă

2. A vândut țara (așa se spune)

3. Se "iubește" cu aia care mișcă din colțurile gurii (așa se spune)

4. L-a acaparat pe Iohhanis în gașcă (mie Iohhanis imi inspira incredere)

5. A folosit efecte speciale atunci, cu pumnul

6. A făcut-o țigancă pe o ziaristă

7. E din nou pilot (ca să nu avem doar co-pilot)

și ce plm a mai făcut el știe....

PDL-iștii într-adevăr arată uman, par a avea conștiință, dar cu fapta...exact pe dos. PSD-iștii, sunt goi, nu se vede nici un afect în ei.

OK, dar ca PDL-iștii sunt și părinții mei, și bunicii au fost la fel....liberali! Capitaliști (și sunt încă, nu-i poate dovedi nimeni că au furat, nici n-au furat, au fost victimele colectivizării), sunt și proamericani, tată-miu pro evrei, restu din familie xenofobi (jidani, bozgori)

WTF is going on? Ce mă-sa de țară e România? Că Germania nu e, părinții își distrug copiii, femeile le dau pe la nas bărbaților cu colanții....apoi îi subjugă.

Ce mă-sa de țară e România? Cine plm sunteți voi care trageți numai țepe pe la spate? Hm?

(eu stiu exact cine suntem, de la istorie, dar ma abtin sa scriu)

(ieri am vazut in troleibuz un batran cu un pliant in mana cu Iohhanis, il strangea la piept se vedea ca era fost veteran si ca isi punea toate sperantele in el...să vă mai blestem odată pt al treilea warn?)

Postat

Stai asa ca tipul a inceput sa le zica bine! Acum il faci schizo, nu-ti mai convine pesedistule? ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.