Sari la conținut

TROLLUL - identitate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

da tu de unde stii de salon?Ne cunoastem cumva?

Era si greu

Tu ai povestit pe la unul altul,si asa s-a dus vorba

• Oras:-----------
Postat

trollul e handicapatul mutant care i-a învățat cică (pe toată națiunea românească)...."înțelepciunea" reproducerii mutanților și mutantelor așa că astăză avem numai procurori mutanți, curve la drept așa că...nici un dosar penal făcut de ... (așa zisul) Garcea nu mai are finalitate! conform cu învățăturile trollului s-au perpetuat toți! Și garcea și troglodiții din biserici! El e...lupul paznic la oi!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

...veșnic banat pe forum, veșnic revine! 

auzi trolule, dacă tot îți place să te dai nazist (fan Nietzsche), helvețian, hai în Banat...la Lidl! știi ce mâncare bună au? E made în romania, după rețete nemțești! Excelentă! (numai de acolo pap)  :laugh2

• Minus 1

Postat

sper să se sature odată...

cine e trolul (dovedit cu dosar penal)

www.psihoterapeuti-celebri.blogspot.com

(mai venea beat si pe softpedia, tot aici venea si aschimodia Roua, cica pisholog moderator pe softpedia, aici are userul Eu107 - stie ea de ce si-a ales asa numele la user  :laugh2 )

www.forumuri-virtuale.blogspot.com

(până se satură  :laugh2 )

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare