Sari la conținut

Caut amanta.

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Ofer ce vrea ...

lanseaza oferta bani,masina,casa.

vezi cate o sa fie atunci.

:)

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Ce vrea e relativ, uneori ea vrea doar o banana, dar nu stie sa aprecieze gestul... si nici nu-si da seama ca banana are vitamine care ii fac bine... :laugh2

:hug1

Postat

Ofer ce vrea ...

In cazul acesta ma bag eu. Sa iti spun ce vreau, nu?!?

Pai as vrea:

• sa-mi dai la fiecare inceput de saptamana cate 1000 euro,
  • sa nu ma suni niciodata intre orele 2000-1000,
  • sa nu-mi ceri niciodata sa petrecem noptile impreuna,
  • sa nu-mi ceri sa ne vedem de mai mult de 3 ori pe saptamana,
  • sa nu-mi ceri sa iti ofer mai mult timp, fiecare sedinta are maxim 90 minute,
  • sa nu faci figuri cand iti spun ca sunt sotul meu si ca nu ne putem vedea,
  • sa imi faci cate un cadou din cand in cand, de altfel ori de cate ori ne intalnim, este sarbatoare pentru tine,
  • sa incepi sa te pregatesti de p=acum, de ziua mea, pe 15 iunie, imi doresc un VW CC. Alb, te rog ;)
  • o data pe luna mergem in Italia, la Milano, si imi reinnoiesti garderoba.
  • o data pe an, imi oferi un bonus substantial sa merg cu sotul meu in vacante exotice.

Cam asta este ceea ce-mi doresc :D Astept sa ma contactezi....ai putea incepe "afacerea" platind 8 euro pentru un cont premium.

P.S. Am uitat ... vreau si o tableta AZI =)) 

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai as vrea:

• sa imi faci cate un cadou din cand in cand, de altfel ori de cate ori ne intalnim, este sarbatoare pentru tine,
  • sa incepi sa te pregatesti de p=acum, de ziua mea, pe 15 iunie, imi doresc un VW CC. Alb, te rog ;)
  • o data pe an, imi oferi un bonus substantial sa merg cu sotul meu in vacante exotice.

Cam asta este ceea ce-mi doresc :D Astept sa ma contactezi....ai putea incepe "afacerea" platind 8 euro pentru un cont premium.

A scapat subtire  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Pai as vrea:

ioi sorino nici nu ai cerut multe de la om.

e bine asa.

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

- 

Pai as vrea:

• sa-mi dai la fiecare inceput de saptamana cate 1000 euro, - 52000 euro / an
  • sa nu ma suni niciodata intre orele 2000-1000 - in zilele de Sarbatori legale, precum si in zilele de Post, sa n-o suni intre orele 00:00 si 24:00
  • sa nu-mi ceri niciodata sa petrecem noptile impreuna - din cauza intunericului, nu veti putea vedea nimic...
  • sa nu-mi ceri sa ne vedem de mai mult de 3 ori pe saptamana - mai exact, nu va puteti vedea decat in zilele de luni, marti si joi (miercuri si vineri sunt zile de post, iar in weekend nu se lucreaza
  • sa nu-mi ceri sa iti ofer mai mult timp, fiecare sedinta are maxim 90 minute - echivalentul duratei unui meci de fotbal (in caz de egalitate, puteti apela la prelungiri si la penalty-uri, dar costa 100 euro, suprataxa pentru oboseala arbitrului)
  • sa nu faci figuri cand iti spun ca sunt cu sotul meu si ca nu ne putem vedea - nu ca ar deveni sotul gelos, dar se poate aplica si varianta figurilor de stil sau a figurilor geometrice
  • sa imi faci cate un cadou din cand in cand, de altfel ori de cate ori ne intalnim, este sarbatoare pentru tine - de ex. un ceas Tissot, de vreo 500 de euro, o bicicleta cu sistem de franare pe disc fata/spate, cu piese Shimano si cu suspensie frontala si pe spate, in valoare de vreo 2000 de euro
  • sa incepi sa te pregatesti de p=acum, de ziua mea, pe 15 iunie, imi doresc un VW CC. Alb, te rog ;) ... care nu costa decat vreo 14000 de euro (fara taxa de inmatriculare, rovigneta, RCA, etc.)
  • o data pe luna mergem in Italia, la Milano, si imi reinnoiesti garderoba... s-o duci la meciurile de pe San Siro, a le lui AC Milan, mai ales in Liga Campionilor, cand sunt biletele ceva mai scumpe!!
  • o data pe an, imi oferi un bonus substantial sa merg cu sotul meu in vacante exotice... va recomand un sejur in Insulele Seychelles

P.S. Am uitat ... vreau si o tableta AZI =)) sa fie Samsung Galaxy P5200

:P

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.