f_florin Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2014 Vreau o amanta frumoasa cu pofta de viata ridicată !
jonny23 Reputație: -458 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Octombrie 16, 2014 Vreau o amanta frumoasa cu pofta de viata ridicată !-Moca?
f_florin Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2014 Ofer ce vrea ...
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Octombrie 16, 2014 Ofer ce vrea ...lanseaza oferta bani,masina,casa.vezi cate o sa fie atunci.
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 16, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2014 Ce vrea e relativ, uneori ea vrea doar o banana, dar nu stie sa aprecieze gestul... si nici nu-si da seama ca banana are vitamine care ii fac bine...
sorina4u Reputație: 80 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2014 Ofer ce vrea ... In cazul acesta ma bag eu. Sa iti spun ce vreau, nu?!? Pai as vrea:sa-mi dai la fiecare inceput de saptamana cate 1000 euro,sa nu ma suni niciodata intre orele 2000-1000,sa nu-mi ceri niciodata sa petrecem noptile impreuna,sa nu-mi ceri sa ne vedem de mai mult de 3 ori pe saptamana,sa nu-mi ceri sa iti ofer mai mult timp, fiecare sedinta are maxim 90 minute,sa nu faci figuri cand iti spun ca sunt sotul meu si ca nu ne putem vedea,sa imi faci cate un cadou din cand in cand, de altfel ori de cate ori ne intalnim, este sarbatoare pentru tine,sa incepi sa te pregatesti de p=acum, de ziua mea, pe 15 iunie, imi doresc un VW CC. Alb, te rog o data pe luna mergem in Italia, la Milano, si imi reinnoiesti garderoba.o data pe an, imi oferi un bonus substantial sa merg cu sotul meu in vacante exotice.Cam asta este ceea ce-mi doresc Astept sa ma contactezi....ai putea incepe "afacerea" platind 8 euro pentru un cont premium. P.S. Am uitat ... vreau si o tableta AZI 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2014 Postat Octombrie 16, 2014 In cazul acesta ma bag eu. Sa iti spun ce vreau, nu?!? Pai as vrea:sa-mi dai la fiecare inceput de saptamana cate 1000 euro,sa nu ma suni niciodata intre orele 2000-1000,sa nu-mi ceri niciodata sa petrecem noptile impreuna,sa nu-mi ceri sa ne vedem de mai mult de 3 ori pe saptamana,sa nu-mi ceri sa iti ofer mai mult timp, fiecare sedinta are maxim 90 minute,sa nu faci figuri cand iti spun ca sunt sotul meu si ca nu ne putem vedea,sa imi faci cate un cadou din cand in cand, de altfel ori de cate ori ne intalnim, este sarbatoare pentru tine,sa incepi sa te pregatesti de p=acum, de ziua mea, pe 15 iunie, imi doresc un VW CC. Alb, te rog o data pe luna mergem in Italia, la Milano, si imi reinnoiesti garderoba.o data pe an, imi oferi un bonus substantial sa merg cu sotul meu in vacante exotice.Cam asta este ceea ce-mi doresc Astept sa ma contactezi....ai putea incepe "afacerea" platind 8 euro pentru un cont premium. P.S. Am uitat ... vreau si o tableta AZI A scapat subtire
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Octombrie 16, 2014 In cazul acesta ma bag eu. Sa iti spun ce vreau, nu?!? Pai as vrea:sa-mi dai la fiecare inceput de saptamana cate 1000 euro,sa nu ma suni niciodata intre orele 2000-1000,sa nu-mi ceri niciodata sa petrecem noptile impreuna,sa nu-mi ceri sa ne vedem de mai mult de 3 ori pe saptamana,sa nu-mi ceri sa iti ofer mai mult timp, fiecare sedinta are maxim 90 minute,sa nu faci figuri cand iti spun ca sunt sotul meu si ca nu ne putem vedea,sa imi faci cate un cadou din cand in cand, de altfel ori de cate ori ne intalnim, este sarbatoare pentru tine,sa incepi sa te pregatesti de p=acum, de ziua mea, pe 15 iunie, imi doresc un VW CC. Alb, te rog o data pe luna mergem in Italia, la Milano, si imi reinnoiesti garderoba.o data pe an, imi oferi un bonus substantial sa merg cu sotul meu in vacante exotice.Cam asta este ceea ce-mi doresc Astept sa ma contactezi....ai putea incepe "afacerea" platind 8 euro pentru un cont premium. P.S. Am uitat ... vreau si o tableta AZI ioi sorino nici nu ai cerut multe de la om.e bine asa.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Octombrie 16, 2014 - In cazul acesta ma bag eu. Sa iti spun ce vreau, nu?!? Pai as vrea:sa-mi dai la fiecare inceput de saptamana cate 1000 euro, - 52000 euro / ansa nu ma suni niciodata intre orele 2000-1000 - in zilele de Sarbatori legale, precum si in zilele de Post, sa n-o suni intre orele 00:00 si 24:00sa nu-mi ceri niciodata sa petrecem noptile impreuna - din cauza intunericului, nu veti putea vedea nimic...sa nu-mi ceri sa ne vedem de mai mult de 3 ori pe saptamana - mai exact, nu va puteti vedea decat in zilele de luni, marti si joi (miercuri si vineri sunt zile de post, iar in weekend nu se lucreazasa nu-mi ceri sa iti ofer mai mult timp, fiecare sedinta are maxim 90 minute - echivalentul duratei unui meci de fotbal (in caz de egalitate, puteti apela la prelungiri si la penalty-uri, dar costa 100 euro, suprataxa pentru oboseala arbitrului)sa nu faci figuri cand iti spun ca sunt cu sotul meu si ca nu ne putem vedea - nu ca ar deveni sotul gelos, dar se poate aplica si varianta figurilor de stil sau a figurilor geometricesa imi faci cate un cadou din cand in cand, de altfel ori de cate ori ne intalnim, este sarbatoare pentru tine - de ex. un ceas Tissot, de vreo 500 de euro, o bicicleta cu sistem de franare pe disc fata/spate, cu piese Shimano si cu suspensie frontala si pe spate, in valoare de vreo 2000 de eurosa incepi sa te pregatesti de p=acum, de ziua mea, pe 15 iunie, imi doresc un VW CC. Alb, te rog ... care nu costa decat vreo 14000 de euro (fara taxa de inmatriculare, rovigneta, RCA, etc.)o data pe luna mergem in Italia, la Milano, si imi reinnoiesti garderoba... s-o duci la meciurile de pe San Siro, a le lui AC Milan, mai ales in Liga Campionilor, cand sunt biletele ceva mai scumpe!!o data pe an, imi oferi un bonus substantial sa merg cu sotul meu in vacante exotice... va recomand un sejur in Insulele SeychellesCam asta este ceea ce-mi doresc Astept sa ma contactezi....ai putea incepe "afacerea" platind 8 euro pentru un cont premium. P.S. Am uitat ... vreau si o tableta AZI sa fie Samsung Galaxy P5200 2
f_florin Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2014 mda vad ca ai alte ptreturi...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum