Sari la conținut

BDSM cu mine si Adela. O singura data

sophie

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut.

M-am gandit eu si Adela ca ne-am distra daca am face o sedinta de dominare impreuna. Una singura, doar o data.

Vrem sa facem un scenariu inainte si m-am gandit sa intreb lumea cam ce ne-ar vedea pe noi doua facandu-i unui barbat, impreuna. BDSM.

Postat

Salut.

M-am gandit eu si Adela ca ne-am distra daca am face o sedinta de dominare impreuna. Una singura, doar o data.

Vrem sa facem un scenariu inainte si m-am gandit sa intreb lumea cam ce ne-ar vedea pe noi doua facandu-i unui barbat, impreuna. BDSM.

Cea mai mare dominare ar fi sa puneti mana de la mana si sa-i luati barbatului o masina noua. :D 

P.S. O sa ramana interzis si cu si fara scenariu. :D 

• Like 1
  • Oras:prin praf
  • Oras:prin praf
Postat

Cea mai mare dominare ar fi sa puneti mana de la mana si sa-i luati barbatului o masina noua. :D

P.S. O sa ramana interzis si cu si fara scenariu. :D

Da, tu tot prost ai ramas.

P.S : Pe Picon cand il bannati, asta asa ca sa scapati de toate mortaciunile si sa ramaneti numai Fat Frumusi din cur scosi.

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

P.S : Pe Picon cand il bannati, asta asa ca sa scapati de toate mortaciunile si sa ramaneti numai Fat Frumusi din cur scosi.

omul face o gluma de bun simt si vine unu si sare la gat cu jignirile ...

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

folositi si un ciocan de snitele ?? ...

Postat

Si tu o sa ajungi "mortaciune" daca n-o sa ai "norocul" sa mori de tanar.
Postat

http://i57.tinypic.com/1248sv8.gif

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Nene Sturza, de mult voiam sa-ti zic o chestie dar am tot uitat. Scoate si mata textul acela de la rubrica Member Title sau cum s-o fi chemand, si trece-ti-l la semnatura, caci la Member Title ai (presupun) o limitare de caractere, si uite-asa nu poate nimeni sa vada care era regula aia - atat de simpla, de altfel! - a forumului... 

• Like 4
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Sa asteptam si parerea lui PicPoc.

• Like 2
Postat

Sa asteptam si parerea lui PicPoc.

Ei, na!

PicPoc? sigur e de parere ca.............................. 

Bye,

• Like 3
  • Oras:In lume
  • Oras:In lume
Postat

Cand pula mea sa se schimbe? :slap2 foloseste acelasi aluat, ce dracu. :no2

• Like 1
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Salut.

pe tine legata la ochi si cu un butplug intre bucute, in 4 labute si sa te plimbam prin casa, apoi luata la chinuit, pe rand, da, ar fi interesant.

Postat

pe tine legata la ochi si cu un butplug intre bucute, in 4 labute si sa te plimbam prin casa, apoi luata la chinuit, pe rand, da, ar fi interesant.

Cand a zis dominare cred ca s-a referit la ea impreuna cu colega ei sa domine un barbat, nu invers ;)

• Oras:b
Postat

Cand a zis dominare cred ca s-a referit la ea impreuna cu colega ei sa domine un barbat, nu invers ;)

evident.

mai ales ca amandoua-s domine in viata profesionala.

... si cred ca si-n aia personala :D

• Like 4
  • Oras:bucuresti
Postat

CARE ADELA CA SUNT JDAMIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

Postat

Adela, e o fata blonda si frumoasa. Nu stiu care-i topicul ei pe forum, ca noi am discutat la beri. Poate saluta si ea pe aici. Adela?  :2qm40hg

Postat

Voi luati sau dati palme?

Nu de alta dar v-as tari eu nitel pe podea...tinandu-va de par si cu palmele aferente evident...

Asta doar daca sunteti ok cu chestiile astea kinky! 

Imi place kinky mie ...

Postat

Suntem amandoua dominatoare. Noi2 (si ale tale buze moi) pe un baiat submisiv. Cred ca o sa ne distram.  :girly

Postat

Adela, e o fata blonda si frumoasa. Nu stiu care-i topicul ei pe forum, ca noi am discutat la beri. Poate saluta si ea pe aici. Adela? :2qm40hg

cred ca de adela asta e vorba, ingerash.

succesuri nebanuie, ca ti-ar prinde bine o bataitza

"femeile si pisicile fac ce le place, barbatii si cainii fac ce li se spune"

ia zi, te regasesti?

:D

http://nimfomane.com/forum/topic/8605-stapana-pisica-0733195386/?hl=0733195386

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...