Sari la conținut

BDSM cu mine si Adela. O singura data

sophie

Postări Recomandate

• Oras:...
  • Oras:...
Postat

roamer, nu mai e topicul pentru ca m-am retras. Nu intentionez sa revin, oricum am fost dominatrix vreo 2 saptamani, cred ca m-am intalnit cu vreo 10 persoane, nici nu stiu daca se pune. Nu conteaza topicul, pentru ca sedinta asta e alta mancare de peste. E doar de distractie, doar o data, doar cu fata asta care pare misto si cred ca ar fi tare sa chinuim impreuna un baiat. Daca ai intrebari, iti pot raspunde aici sau in pm sau cum crezi tu ca te avantajeaza.

ntz

• Oras:imprejurimi
Postat

.. cred ca m-am intalnit cu vreo 10 persoane, nici nu stiu daca se pune. ..

Ne intereseaza cati din cei zece mai sunt in viata...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sophie, schimbă te rog poza de profil că vomit.

Daca vomiti ia-ti o punga cu tine sa nu faci mizerie pe jos, da? :no2  Vezi daca te gandesti prea mult la Baselu? Te ia cu stare de rau...in schimb cand il vezi in minte pe Pontake raul dispare ca prin farmec, nu? Na, esti sortit pentru Pinocchio, el e destinul tau (speram ca nu si al nostru...) :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Daca vomiti ia-ti o punga cu tine sa nu faci mizerie pe jos, da? :no2  Vezi daca te gandesti prea mult la Baselu? Te ia cu stare de rau...in schimb cand il vezi in minte pe Pontake raul dispare ca prin farmec, nu? Na, esti sortit pentru Pinocchio, el e destinul tau (speram ca nu si al nostru...) :laugh2

Nu vomit pe jos, vomit pe poza cu Băsescu ;) Nu îmi dispare nici când vad poza lui Ponta stai calm dar la poza lui măcar nu vomit. Să iasă Ponta sau oricine altcineva președinte dar nu Johannis care este servitorul Chiorului.

P.S. Nu doar vomit pe poza lui Băse dar ma și piș pe ea ;)

• Minus 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

si eu ma pis pe feliciano si ponta cu basescu se uita

si dupa aia ma pis pe base in timp ce o fute pe udrea?

• Like 2
Postat

si eu ma pis pe feliciano si ponta cu basescu se uita

si dupa aia ma pis pe base in timp ce o fute pe udrea?

:laugh2 Eu as vrea sa ma piș pe Base în timp ce o fut eu pe Udrea, nu el. In acest moment as avea chef s-o fut intre țâțe și apoi în guriță.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

atunci tu o futi pe udrea, eu ma pis pe feliciano, base se uita si dupa aia se pisa si el pe feliciano =))

• Like 2
Postat

toate astea se petrec pe o canapea sau langa.. depinde

Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

atunci tu o futi pe udrea, eu ma pis pe feliciano, base se uita si dupa aia se pisa si el pe feliciano =))

n-are farmec...e major :wink2

Postat

toate astea se petrec pe o canapea sau langa.. depinde

De acord! :laugh2 :laugh2

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Hai sa fie scenariul complet.

Daywalker i-o trage lui udrea, xoxo se pisa pe feliciano, base se uita. Dupa aia base se pisa si el pe feliciano, in timp ce apare sophie si-o leaga pe udrea. Adela sare sa-i carpeasca doua palme lui basescu, ca cica nu se pisa suficient de artistic, dupa care verifica legaturile lui udrea si-o felicita pe sophie pentru nodurile facute. Beau ele doua un pahar de vodca si se inteleg sa i-o traga lui xoxo, dar nu se pot intelege care sa i-o bage prima la gaoaza. Are cur misto nebunu'. Base isi desface o bere ca nu mai are material de pishu si ciocneste cu ele in timp ce se uita la udrea cum sta legata. Xoxo nu sta pe ganduri si-i monteaza un gagball. Lui udrea, ca base are treaba cu berea. Apoi merge in bucatarie sa-si caute laptopul pe internet. Intre timp....

Continuati voi, ca io m-am plictisit. Pe bune. :bad

• Like 6
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Hai sa fie scenariul complet.

Daywalker i-o trage lui udrea, xoxo se pisa pe feliciano, base se uita. Dupa aia base se pisa si el pe feliciano, in timp ce apare sophie si-o leaga pe udrea. Adela sare sa-i carpeasca doua palme lui basescu, ca cica nu se pisa suficient de artistic, dupa care verifica legaturile lui udrea si-o felicita pe sophie pentru nodurile facute. Beau ele doua un pahar de vodca si se inteleg sa i-o traga lui xoxo, dar nu se pot intelege care sa i-o bage prima la gaoaza. Are cur misto nebunu'. Base isi desface o bere ca nu mai are material de pishu si ciocneste cu ele in timp ce se uita la udrea cum sta legata. Xoxo nu sta pe ganduri si-i monteaza un gagball. Lui udrea, ca base are treaba cu berea. Apoi merge in bucatarie sa-si caute laptopul pe internet. Intre timp....

Continuati voi, ca io m-am plictisit. Pe bune. :bad

Xoxo pleaca in final cam cracanat si le injura pe fete ca l-au chemat si pe Daywalker, Basescu parca mai mergea... :laugh2

:hug1

• Like 1
Postat

stai cuminte amado ca nu e chiar asa

ma confunzi cu martalogii aia care-ti trec pragul =))

Postat

stai cuminte amado ca nu e chiar asa

ma confunzi cu martalogii aia care-ti trec pragul =))

Mai zambeste si tu! :rax2 :laugh2

Ma atrag fundurile apetisante, altfel pun la oral... :laugh2

• Like 1
Postat

nu stiu cum rezista sa nu futa astia care se lase dominati ... mai ales cu doua pizde bune.

anyway, in privinta scenariului, adela are un foarte mare dildo negru. blindfold & fuck the victim. ordinea e importanta pentru ca daca il vede, fuge :D

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sophie, daca propunerea ta e chiar serioasa si nu doar caterinca,as dori intai sa te-ntreb care sunt criteriile de selectie ale sclavului. Adica tii cont de varsta sau de aspectul lui sau o sa-l alegi doar in functie de ce fantezii are? Intreb si eu, sa nu pic de fraier, pentru ca,din ce am citit, toti au luat-o ca pe o gluma. Mersi anticipat pentru un eventual raspuns si revin cu fanteziile mele daca totul e pe bune.

Postat

Oare doar eu remarc ca ingineru pune poze fara acordul persoanei respective? Persoana din fotografia de mai sus poate oricand sa ceara despagubiri de la administratorii sitelui.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Oare doar eu remarc ca ingineru pune poze fara acordul persoanei respective? Persoana din fotografia de mai sus poate oricand sa ceara despagubiri de la administratorii sitelui.

Ihim!! 

:bow

Postat

Vali, e pe bune. Nu am criterii legate de varsta sau de aspect, ideea ar fi sa ma distrez, si eu si Adela si eventual partenerul nostru. C0st1n, da-mi tu un pm cu scenariul sa vad daca ma excita :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...