roamer Reputație: -441 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:... Oras:... Postat Octombrie 18, 2014 roamer, nu mai e topicul pentru ca m-am retras. Nu intentionez sa revin, oricum am fost dominatrix vreo 2 saptamani, cred ca m-am intalnit cu vreo 10 persoane, nici nu stiu daca se pune. Nu conteaza topicul, pentru ca sedinta asta e alta mancare de peste. E doar de distractie, doar o data, doar cu fata asta care pare misto si cred ca ar fi tare sa chinuim impreuna un baiat. Daca ai intrebari, iti pot raspunde aici sau in pm sau cum crezi tu ca te avantajeaza.ntz
Complicatul Reputație: 88 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Octombrie 18, 2014 .. cred ca m-am intalnit cu vreo 10 persoane, nici nu stiu daca se pune. .. Ne intereseaza cati din cei zece mai sunt in viata... 1
Feliciano Reputație: 216 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 Sophie, schimbă te rog poza de profil că vomit.Daca vomiti ia-ti o punga cu tine sa nu faci mizerie pe jos, da? Vezi daca te gandesti prea mult la Baselu? Te ia cu stare de rau...in schimb cand il vezi in minte pe Pontake raul dispare ca prin farmec, nu? Na, esti sortit pentru Pinocchio, el e destinul tau (speram ca nu si al nostru...) 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 Daca vomiti ia-ti o punga cu tine sa nu faci mizerie pe jos, da? Vezi daca te gandesti prea mult la Baselu? Te ia cu stare de rau...in schimb cand il vezi in minte pe Pontake raul dispare ca prin farmec, nu? Na, esti sortit pentru Pinocchio, el e destinul tau (speram ca nu si al nostru...) Nu vomit pe jos, vomit pe poza cu Băsescu Nu îmi dispare nici când vad poza lui Ponta stai calm dar la poza lui măcar nu vomit. Să iasă Ponta sau oricine altcineva președinte dar nu Johannis care este servitorul Chiorului. P.S. Nu doar vomit pe poza lui Băse dar ma și piș pe ea 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 18, 2014 si eu ma pis pe feliciano si ponta cu basescu se uitasi dupa aia ma pis pe base in timp ce o fute pe udrea? 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 si eu ma pis pe feliciano si ponta cu basescu se uitasi dupa aia ma pis pe base in timp ce o fute pe udrea? Eu as vrea sa ma piș pe Base în timp ce o fut eu pe Udrea, nu el. In acest moment as avea chef s-o fut intre țâțe și apoi în guriță. 1 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 18, 2014 atunci tu o futi pe udrea, eu ma pis pe feliciano, base se uita si dupa aia se pisa si el pe feliciano 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 18, 2014 toate astea se petrec pe o canapea sau langa.. depinde
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 atunci tu o futi pe udrea, eu ma pis pe feliciano, base se uita si dupa aia se pisa si el pe feliciano n-are farmec...e major
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 toate astea se petrec pe o canapea sau langa.. depinde atunci tu o futi pe udrea, eu ma pis pe feliciano, base se uita si dupa aia se pisa si el pe feliciano De acord! :laugh2
c0st1n Reputație: 34 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 Sophie , da-mi un pm cu scenariul .
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 18, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 18, 2014 atunci tu o futi pe udrea, eu ma pis pe feliciano, base se uita si dupa aia se pisa si el pe feliciano Hai sa fie scenariul complet.Daywalker i-o trage lui udrea, xoxo se pisa pe feliciano, base se uita. Dupa aia base se pisa si el pe feliciano, in timp ce apare sophie si-o leaga pe udrea. Adela sare sa-i carpeasca doua palme lui basescu, ca cica nu se pisa suficient de artistic, dupa care verifica legaturile lui udrea si-o felicita pe sophie pentru nodurile facute. Beau ele doua un pahar de vodca si se inteleg sa i-o traga lui xoxo, dar nu se pot intelege care sa i-o bage prima la gaoaza. Are cur misto nebunu'. Base isi desface o bere ca nu mai are material de pishu si ciocneste cu ele in timp ce se uita la udrea cum sta legata. Xoxo nu sta pe ganduri si-i monteaza un gagball. Lui udrea, ca base are treaba cu berea. Apoi merge in bucatarie sa-si caute laptopul pe internet. Intre timp.... Continuati voi, ca io m-am plictisit. Pe bune. 6
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 18, 2014 Hai sa-i bagam si pe Ponta si pe Johannins p'acilea, sa fie mai de sezon, pe Pomta il acoperim cu ceva, cu latex probabil, sa aiba ceilalti ce descoperi :laugh2 1
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 18, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 Hai sa fie scenariul complet.Daywalker i-o trage lui udrea, xoxo se pisa pe feliciano, base se uita. Dupa aia base se pisa si el pe feliciano, in timp ce apare sophie si-o leaga pe udrea. Adela sare sa-i carpeasca doua palme lui basescu, ca cica nu se pisa suficient de artistic, dupa care verifica legaturile lui udrea si-o felicita pe sophie pentru nodurile facute. Beau ele doua un pahar de vodca si se inteleg sa i-o traga lui xoxo, dar nu se pot intelege care sa i-o bage prima la gaoaza. Are cur misto nebunu'. Base isi desface o bere ca nu mai are material de pishu si ciocneste cu ele in timp ce se uita la udrea cum sta legata. Xoxo nu sta pe ganduri si-i monteaza un gagball. Lui udrea, ca base are treaba cu berea. Apoi merge in bucatarie sa-si caute laptopul pe internet. Intre timp.... Continuati voi, ca io m-am plictisit. Pe bune. Xoxo pleaca in final cam cracanat si le injura pe fete ca l-au chemat si pe Daywalker, Basescu parca mai mergea... 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 18, 2014 stai cuminte amado ca nu e chiar asama confunzi cu martalogii aia care-ti trec pragul
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Octombrie 18, 2014 O finalizare japoneza ar fi misto, dar nu stie Sophie. 4
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 18, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 stai cuminte amado ca nu e chiar asama confunzi cu martalogii aia care-ti trec pragul Mai zambeste si tu! Ma atrag fundurile apetisante, altfel pun la oral... 1
zwat Reputație: 279 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 nu stiu cum rezista sa nu futa astia care se lase dominati ... mai ales cu doua pizde bune. anyway, in privinta scenariului, adela are un foarte mare dildo negru. blindfold & fuck the victim. ordinea e importanta pentru ca daca il vede, fuge
futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:b Oras:b Postat Octombrie 18, 2014 Bah, n-am citit tot, dar pot sa mă pis și eu pe Feliciano?E cu rezervare sau beau 2 beri și vin? 5
vali the slave Reputație: 8 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2014 Sophie, daca propunerea ta e chiar serioasa si nu doar caterinca,as dori intai sa te-ntreb care sunt criteriile de selectie ale sclavului. Adica tii cont de varsta sau de aspectul lui sau o sa-l alegi doar in functie de ce fantezii are? Intreb si eu, sa nu pic de fraier, pentru ca,din ce am citit, toti au luat-o ca pe o gluma. Mersi anticipat pentru un eventual raspuns si revin cu fanteziile mele daca totul e pe bune.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 22, 2014 o singura data, ce faci puiule...
Complicatul Reputație: 88 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Octombrie 22, 2014 Oare doar eu remarc ca ingineru pune poze fara acordul persoanei respective? Persoana din fotografia de mai sus poate oricand sa ceara despagubiri de la administratorii sitelui.
twoface Reputație: -462 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2014 Oare doar eu remarc ca ingineru pune poze fara acordul persoanei respective? Persoana din fotografia de mai sus poate oricand sa ceara despagubiri de la administratorii sitelui. Ihim!!
sophie Reputație: 97 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2014 Vali, e pe bune. Nu am criterii legate de varsta sau de aspect, ideea ar fi sa ma distrez, si eu si Adela si eventual partenerul nostru. C0st1n, da-mi tu un pm cu scenariul sa vad daca ma excita
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 24, 2014
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum