deea baby Reputație: 1322 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Nici atat😊 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 12, 2017 "Frate" --ul amelia--, aici nu este vorba despre flocii rasi sau mari ai baietilor, nici despre pulile lor mari sau mici, nici despre dintii, nasul sau parul lor. Aici este vorba despre baietii care merg la prostituate. Si dupa ce merg la o prostituata, ei sa impartaseasca experienta cu ceilalti, sa-si exprime punctul lor de vedere, subiectiv sau obiectiv cum o fi el. Daca 5 baieti spun ca o curva o suge bine si al 6-lea spune ca lui nu ii place, chiar daca este subiectiv si rau, este opinia lui si o respect, pentru ca este un barbat care plateste 25% din salariul minim pe luna, pentru o ora cu aceasta prostituata. Este total nefiresc ca o prostituata sa se bage in discutiile dintre baieti, sa incerce ea sa-i puna la punct pe cei care nu o vorbesc de bine... Desigur exista si labe triste care isi spun "curvari" si le ling in pizda pe aceste haznale de femei, in loc sa le futa in toate orificiile si locurile posibile. Ei sunt niste sociopati care in viata reala nu au vazut pizda decat la nevasta si aia dupa ce au platit bine. Pai ce dracu' ne indragostim de prostituate!?!?! Unde este solidaritatea intre barbati?!?!?? Stai ca poate am dreptate, multi sunt poponauti cu pula. Pe multi ii conduc femeile in toate aspectele din viata, iar daca ii conduc si sclavesc si prostituatele, chiar ca nu merita denumirea de "barbat". Repet: parerea clientului este parerea clientului si clientul este stapanul prostituatelor.Ok... Io zik asa...an primu rand nu acilea se fase discutia asta...ka fata asta kear fasi treaba buna si nu merita vrajiala asta tosita. Kum insa aci so antamplat patania ku baietu ala cari kipurili avia plingeri, am sa o port aci conversatia. DAk vrei sa o continuam...ti astiept pi topingu mieu, ka io aci no sa moi continui. Tiam impartit raspunsu in 2. Prima parti za zisim cati dau driptati...an mari parti. Da, ieste vorba di mers la curvi si povestit. Cie nu vrei tu sa viezi, ie ka nu tati flacai cari merg la curvi sint in aceiasi divizie. Ciel moi bun iexemplu ie aia doi cari tior dat puncti di reputatiie. Primu, Costy, ie unu cari se da mari ca iel fute curve cari nus di nasu cielorlalti baeti di aci...da io cam zik ka mananca cacat...ka niminea no auzit di curvili la cari kipurili se dusi iel. Tat iel o lauda pi una cari tati or zis cai ku capu si pi droguri. Alilant, Johnny, ie unu cari sio schimbat di vro 3 ori numili di utilizator. Dice ? Ka cam nui pria raspund fetili la telifon. Kear fata asta di aci nio povestit cum io ramas cacat pi cearceaf dila iel...sau moi digraba dila curu lui nispalat !!! Dieci...astia 2 tior dat tii puncti di reputatiie. Io zik ka majoritatia baetilor di aci nu prea vor sa fii "frati" ku iei...ka ti fak di rahat cind tie lumia moi draga !!! Astia sunt "barbati" cari iti sustin punctu di vedere. Nisti neandrathali cari nor antieles nisiodata nimika. Dak tu vriei sa li dai driptate doar di dragu cas purtatori di pula...iti zik io ca uni nus nici makar purtatori di puta !!! Discutia asta pi cari o continui tu ie incieputa di unu...sau una...ka io cam am o suspiciuni ca tat o pizda ar fi an spatili contului, cari maninca cacat. Adica iel/ia vria ka noi restu sa credim o gogoasa...nu o chestiie reala. Ka zise iel/ia asa. Kum io nu am convigerea ka ie purtator di pula...asa si tu poti loa partea unui "frate" cari nui !!! Ai prinso ? Asa ka discutia pi cari o provocato aci ie una falsa. Iar aciel utilizator o deschis dila sine putere topinguri dispri fata asta cari or fost sterse ulterior. Si zik io ka ie pi corecti asa !!! Nu sta doar an tastele la unu sa ia decizia asta, ka ala poate fi un nenorocit, sau mai rau, o nenorocita...si atunsea kear nui corecta triaba !!! Dupe tini, atunsea cind unu vine si maninca cacat dispre o fata, ea ci ar trebui sa faca ? A doua parti a mesajului tau...bati cimpii !!! DAk tu pientru 200 di lei vrei sati cumpiri un om, chit cai curva, ti anseli amarnic sa crezi ka ai sa poti. Niminea nu se vinde pi bani aia. Tu oi credi ka iesti Stapanu Curvilor, ku nisi 50 di euro...da io stu nisti curvi diti dau unu flit atit di orijinal di ai sa ti simti ka ultimu barbat. Iefectiv se pisa pi tini, ka tat vini vorba di uro ! Io zik ka echilibru se fase usor pi Nimfo. Media impresiilor baetilor ie corecta di celi moi multi ori. Iti dai siama cari fata fasi triaba buna...si cari ie zdreanta !!! Fata asta fasi treaba buna ! Nui perfecta (doar Amelia iera perfecta) da fasi triaba corecta si di buna calitate. Di bani cari ii ceri ia...ti poti fraeri foarti usor la 100 di zdrente. Io zik ka ia ii merita...si ciei moi multi sint di acord ku cie am zis io !!! 3 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Si akuma...vorba Pisicosului.... Sa revenim la ricenzii !!! )))))) 1 1 Link spre comentariu
disidentul Reputație: -407 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 12, 2017 "Frate" --ul amelia--, aici nu este vorba despre flocii rasi sau mari ai baietilor, nici despre pulile lor mari sau mici, nici despre dintii, nasul sau parul lor. Aici este vorba despre baietii care merg la prostituate. Si dupa ce merg la o prostituata, ei sa impartaseasca experienta cu ceilalti, sa-si exprime punctul lor de vedere, subiectiv sau obiectiv cum o fi el. Daca 5 baieti spun ca o curva o suge bine si al 6-lea spune ca lui nu ii place, chiar daca este subiectiv si rau, este opinia lui si o respect, pentru ca este un barbat care plateste 25% din salariul minim pe luna, pentru o ora cu aceasta prostituata. Este total nefiresc ca o prostituata sa se bage in discutiile dintre baieti, sa incerce ea sa-i puna la punct pe cei care nu o vorbesc de bine... Desigur exista si labe triste care isi spun "curvari" si le ling in pizda pe aceste haznale de femei, in loc sa le futa in toate orificiile si locurile posibile. Ei sunt niste sociopati care in viata reala nu au vazut pizda decat la nevasta si aia dupa ce au platit bine. Pai ce dracu' ne indragostim de prostituate!?!?! Unde este solidaritatea intre barbati?!?!?? Stai ca poate am dreptate, multi sunt poponauti cu pula. Pe multi ii conduc femeile in toate aspectele din viata, iar daca ii conduc si sclavesc si prostituatele, chiar ca nu merita denumirea de "barbat". Repet: parerea clientului este parerea clientului si clientul este stapanul prostituatelor.A inceput lumea sa se dezghete. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Daaaa...sor dezghetat lumili si sor prins ka fata asta ie buna...si ka mai tati bunasiunili, au compietitoare ciudoase pi peata...pi cari li deranjiaza ! Ci o zis Americanu...cari io am un feeling ka iesti tat tu...ie doar un punct di videre. Nui recenzii...nui fapte...nui realitate dispri fata asta. Ie baliverne...gogosi !!! Ai vizut ci mam dezghetat io ? )))) Link spre comentariu
disidentul Reputație: -407 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Daaaa...sor dezghetat lumili si sor prins ka fata asta ie buna...si ka mai tati bunasiunili, au compietitoare ciudoase pi peata...pi cari li deranjiaza ! Ci o zis Americanu...cari io am un feeling ka iesti tat tu...ie doar un punct di videre. Nui recenzii...nui fapte...nui realitate dispri fata asta. Ie baliverne...gogosi !!! Ai vizut ci mam dezghetat io ? ))))E treaba ta sa speculezi e foarte posibil sa ai dreptate sau poate nu... Link spre comentariu
disidentul Reputație: -407 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Nici atatAndreea ce e rau daca iti listezi pretul serviciilor?! 2 2 Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Da ai si tu dreptate , ca sa nu mai las loc de speculatii , am sa - mi afisez tariful:150 Finalizarea( 30min) 250 ora( 60 min ) O zi faina.😊 1 Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Iar servicii:ORAL PROTEJAT( NEP) IN FUNCTIE DE IGIENA CLIENTULUI, asta daca este epilat, si nu alte mirosuri suslecte.NORMAL ( PROTEJAT) FK ( NU)69(DA) SI ALTE FANTEZI. Link spre comentariu
disidentul Reputație: -407 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Perfect. Spor sa ai! 1 2 Link spre comentariu
desad53 Reputație: 315 Postat Aprilie 16, 2017 Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Paște fericit! Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Multumesc la fel. Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2017 . 10 Link spre comentariu
macheman1 Reputație: 62 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Amintirile mă chinuiesc amintirile mă răscolesc nu mai rezist!!! 1 2 Link spre comentariu
macheman1 Reputație: 62 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Fără ea triste sunt nopțile mi-au rămas doar amintirile!!!!!! 1 2 Link spre comentariu
macheman1 Reputație: 62 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Te pup dulce!!!! 1 2 Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Si eu te pup dulce baby Link spre comentariu
cartier.must Reputație: 231 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Azi (joi) de la ce ora te găsim la birou? Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Incepand cu ora 12 :00. Link spre comentariu
bagabontzii99 Reputație: -402 Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Azi esti??? 1 3 Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Mai 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 5, 2017 Sunt si azi pana la 21 :00 Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Mai 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 8, 2017 Disponibila pana la ora 21 :00. Link spre comentariu
tataru03 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 8, 2017 Buna, ești ocupată acum ? Link spre comentariu
deea baby Reputație: 1322 Postat Mai 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2017 😊 12 Link spre comentariu
sandoqan Reputație: 711 Postat Mai 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2017 Misto poza, un selfie interesant, nici prea prea ,nici foarte foarte! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate