Sari la conținut

0764331540 Bianca

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Ok bajetii. Sa nu ziceti ca sunt bulangiu impart cu voi experienta cu domnisoara Bianaca.
Mi-e foarte rau dar m-am dus pana la Tomis Mall cu masina ( nu conduceti in stare de ebrietate), dar fomica era mare.
Am ajuns la Bianca. 60 lei numarul. Are un corp superb domnisoara. Oral, normal in cateva pozitii, mi-a adus aminte ca dureaza toata treaba 20 minute, n-am terminat.

Oral: 7
Normal: 7 eram cam beat  si n-am terminat, chiar s-a culcat putin dar nu stiu daca e vina ei.

Gfe: 2

cONCLUZIE: arata bine, 60 lei, fast forward. recomand un numar macar. :) Succesuri.

Cumplm adaug poze din edit? Adaugati voi, eu nu sunt in stare. Sunt poze reale pe telegraf. Over and out.

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Langa Tomis Mall, am pus numarul de telefon in titlu.

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

imi pare rau de neatentie, bianca de la tomis mall , mi-a scapat, nu stiu cine este.

• Oras:Constanta
Postat

hmm arata bine fata din poze.. ii fac o vizita si vin cu o recenzie

Postat

am sunat si eu la nr din topic.. mi s-a spus 70nr 140 ora.

Langa tomis mall pe Stefan cel Mare, intrarea in bloc se face prin spate.

Pozele sunt reale, in locatie sunt 2 fete. Una dintre ele era racita si era inactiva (cred ca bianca, cu ea vorbisem la telefon). Am observat ca avea si o mica acnee pe obrajori. Am intrat cu colega.. parca cristina mi s-a prezentat. Mi-a spus ca are aceleasi tarife. si dak vreau cu ea. ok intram in dormitor ,las banii 70 pt o finalizare, ne dezbracam si cand sa inceapa actiunea  hopp : "sa stii ca eu fac totul protejat" ... imi venea sa ma imbrac si sa plec dar dadusem banii deja. l-a trezit pe junior a pus prez, a trecut la un oral in graba si fara artificii . schimbat 2 pozitii finalizat in balon, imbracat si plecat.

PS: in timpul actiunii i-a sunat telefonul, a raspuns, i l-a pasat colegei dupa care a revenit..

De revenit NU !

• Like 3

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Sub acest numar activeaza Beatrice sau sunt una si aceeasi persoana? Poate si-a schimbat lookul si s-a vopsit pierce in buric au amandoua ,iar in linii mari pare sa aiba cam aceleasi trasaturi fizice.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...