action Reputație: 197 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 18, 2014 Ok bajetii. Sa nu ziceti ca sunt bulangiu impart cu voi experienta cu domnisoara Bianaca.Mi-e foarte rau dar m-am dus pana la Tomis Mall cu masina ( nu conduceti in stare de ebrietate), dar fomica era mare.Am ajuns la Bianca. 60 lei numarul. Are un corp superb domnisoara. Oral, normal in cateva pozitii, mi-a adus aminte ca dureaza toata treaba 20 minute, n-am terminat. Oral: 7Normal: 7 eram cam beat si n-am terminat, chiar s-a culcat putin dar nu stiu daca e vina ei. Gfe: 2 cONCLUZIE: arata bine, 60 lei, fast forward. recomand un numar macar. Succesuri. Cumplm adaug poze din edit? Adaugati voi, eu nu sunt in stare. Sunt poze reale pe telegraf. Over and out. 3 5
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 18, 2014 care bianca? ce tel are ,unde sta,cum arata ?eu unul cunosc vreo 4 biance in cta.
action Reputație: 197 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 18, 2014 Langa Tomis Mall, am pus numarul de telefon in titlu.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 18, 2014 imi pare rau de neatentie, bianca de la tomis mall , mi-a scapat, nu stiu cine este.
mihalea Reputație: 83 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 18, 2014 hmm arata bine fata din poze.. ii fac o vizita si vin cu o recenzie
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 20, 2014 hmm arata bine fata din poze.. ii fac o vizita si vin cu o recenzie Sper ca nu te-ai referit la pozele postate de action aici.
action Reputație: 197 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 20, 2014 http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/6829161/buna_rau/ chiar nu gasesc butonul de atasat poze. alta data am mai pus, acum nu il gasesc. sa ma ajute cineva cu cateva poze.
mihalea Reputație: 83 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 21, 2014 am sunat si eu la nr din topic.. mi s-a spus 70nr 140 ora.Langa tomis mall pe Stefan cel Mare, intrarea in bloc se face prin spate.Pozele sunt reale, in locatie sunt 2 fete. Una dintre ele era racita si era inactiva (cred ca bianca, cu ea vorbisem la telefon). Am observat ca avea si o mica acnee pe obrajori. Am intrat cu colega.. parca cristina mi s-a prezentat. Mi-a spus ca are aceleasi tarife. si dak vreau cu ea. ok intram in dormitor ,las banii 70 pt o finalizare, ne dezbracam si cand sa inceapa actiunea hopp : "sa stii ca eu fac totul protejat" ... imi venea sa ma imbrac si sa plec dar dadusem banii deja. l-a trezit pe junior a pus prez, a trecut la un oral in graba si fara artificii . schimbat 2 pozitii finalizat in balon, imbracat si plecat.PS: in timpul actiunii i-a sunat telefonul, a raspuns, i l-a pasat colegei dupa care a revenit..De revenit NU ! 3
tony90 Reputație: 12 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 24, 2014 Sub acest numar activeaza Beatrice sau sunt una si aceeasi persoana? Poate si-a schimbat lookul si s-a vopsit pierce in buric au amandoua ,iar in linii mari pare sa aiba cam aceleasi trasaturi fizice.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum