platinum Reputație: 364 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Pussy Island Oras:Pussy Island Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 http://www.oradea.net/anunturi/bruneta-frumoasa-masaj-erotic-cu-finalizare-anunturi-gratuite-515533.html Cred ca tipa e cam nehotarata. A revenit la masaj. Doar masaj. Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Hai sa-i adaugam si noua poza la colectie. 2 Link spre comentariu
licuriciu Reputație: 429 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:România Oras:România Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Mama mia ... :slap2 Chiar asa ghinionist sa fiu,sa nu o prind de cand si-a marit paleta de servicii :no2 Link spre comentariu
L u b r i c Reputație: 234 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Tulvai, cata curu'! Frumos, n-am ce comenta; pacat ca e greu de prins "cale" libera spre el. Mamaa, ce comentariu de parazit! Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Nu cred ca mai prinzi paleta largita de servicii. La ultima conversatie a zis ca nu mai face doar masaj. Mama mia ... :slap2 Chiar asa ghinionist sa fiu,sa nu o prind de cand si-a marit paleta de servicii :no2 Link spre comentariu
zafluger Reputație: 567 Postat Ianuarie 31, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Eu zic ca poate fi convinsa... Depinde la fata locului de situație. Link spre comentariu
gnom Reputație: 68 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Februarie 6, 2015 searaAm vizitat-o si eu pe d-soara, acelasi nr de tel, locatie cartier prima, am sunat de dimineata intre orele 8-9.oo, locatie curat, am ajuns, sunat, urcat sus, am facut dus, a inceput masaj pe spate, m-am intors, inca un pic de body masaj, un pic de masaj cu sanii si terminat printr-un hand job, sters cu servetele, mers la baie si plecat. Am dat 200 de ron inainte pt o ora, dar nu am stat eu decat 40-45 de minute, ma grabeam, ea nu te grabeste. Eu unu nu mai revin. Fiind si prima vizita nu a acceptat si sex. Arata foarte bine. Eu am intrebat oferta mi s-a spus doar masaj si finalizare manuala. Doar pt masaj cu finalizare nu se merita. Per total nota 7 atitudine si servicii raportate pret. La corp nota zece, arata foarte bine, e mai mica de statura in rest e ok. 5 Link spre comentariu
gerzsonn Reputație: 5 Postat Martie 26, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 26, 2015 Astazi pe la ora 1 am vizitat-o si eu pe d-soara, locatie curata, fata superba, am facut dus, a inceput masajul... eu am simtit foarte bine cu ea.Am platit 200 de ron, merita. 3 Link spre comentariu
sckippio Reputație: 18 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Eu nu cred ca as resists sa o am in fata si sa nu-i pot pupa maca pizda. Atata prea tentanta. Link spre comentariu
hilarul Reputație: 8 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Nu vreau sa fiu rau ,dar unii avem dreptate alții poate nu avem dar sa mergi la o asa bunaciune sa te mângâie doar cu mana si doar atat ,parerea mea ca este foarte mult .Daca ii ofer la nevastă-mea 50 de lei ma maseaza si imi trage 2 numere misto ,dar asta e parerea mea ,ma acuzați daca am supărat pe cineva Link spre comentariu
Vizitator Tony Soprano Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 E naspa daca nevasta ta te mangaie si te trage contra cost! Ps: pe mine pentru cat ma rezolva? 6 Link spre comentariu
L u b r i c Reputație: 234 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 16, 2015 E naspa daca nevasta ta te mangaie si te trage contra cost! Ps: pe mine pentru cat ma rezolva? :laugh2 Sorry, dar nu m-am putut abtine. :lol: Link spre comentariu
hilarul Reputație: 8 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Se vede ca esti retardat ,si nu ai înțeles ce am vrut sa zic 1 Link spre comentariu
Vizitator Tony Soprano Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Se vede ca esti retardat ,si nu ai înțeles ce am vrut sa zicPai da....poate eu sunt cel retardat si nu cel care o plateste pe nevasta sa pentru sex! 3 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Pai da....poate eu sunt cel retardat si nu cel care o plateste pe nevasta sa pentru sex! Platesti si tu da' nu-ti dai seama. 6 2 Link spre comentariu
L u b r i c Reputație: 234 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Platesti si tu da' nu-ti dai seama. Cu totii platim fara sa ne dam seama, dar macar nu urlam in gura mare. Intelegi ce zic? Link spre comentariu
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Asa e Lubric Link spre comentariu
balut Reputație: 461 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Salut,stiti cumva daca programarile le face doar dimineata , am incercat sa o contactez pe la amiaza dar nu a raspuns in niciun fel ?Asa program incarcat sa aiba ? Link spre comentariu
balut Reputație: 461 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Nu stiu cum ati dat voi de ea, mie mi se pare chiar neserioasa de-a dreptul ; spune ca face programarile intre 9-10:30 , dar nu raspunde la tel, sau la mesaje , nici intre orele mentionate si am incercat 3 zile la rand . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Neserioasa ar fi doar daca ti-ai face programare la ea si apoi nu ar raspunde la telefon. Faptul ca nu reusesti sa vorbesti nu inseamna ca este neserioasa. Poate ca fata ori este foarte ocupata ori si-a luat o mini-vacanta de 1 mai. 4 1 Link spre comentariu
1ubita Reputație: 18 Postat Mai 9, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 9, 2015 Mi am modificat putin programul! Si nu mai fac programari! Daca vrei suni si vii atunci cand ma prinzi la telefon ! Si am schimbat si tarifele de luna asta:150RON! Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Mai 10, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 10, 2015 http://www.oradea.net/anunturi/bruneta-frumoasa-masaj-erotic-anunturi-gratuite-528646.html 4 Link spre comentariu
vladcarol Reputație: 30 Postat Mai 11, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 11, 2015 Lucrezi azi?vreau si eu o programare pentru azi Link spre comentariu
vladcarol Reputație: 30 Postat Mai 11, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 11, 2015 gagica? Link spre comentariu
Postări Recomandate