Sari la conținut

BRUNETA FRUMOASA. MASAJ EROTIC CU FINALIZARE - 0744802400

Postări Recomandate

Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Clar nu!

• Oras:Grosswarden
Postat

UniculMatador esti de la ,,investigatii'' ? Ca de un an si jumatate nu ai nici o recenzie. :)

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Scuzati ca fac acest prim post aici fara vreo recenzie sunt nou. Urmeaza si recenzii, dar as dori sa stiu daca cumva stie cineva ce nume folosea la videochat. Peace ya'll

• Like 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

pe facebook , da , zilele trecute a reactivat contul.... asteptam poate reactualizeaza si frontul :)) de lucru 

Postat

Scurgeri de informatii, daca ai auzit de asa ceva. Prietenii mai recomanda, doar ca duduia nu raspunde.Te-am lamurit ?

• Oras:ENISALA
Postat

Randunica presteaza si pe recomandari, dar mai pe furis...

Am auzit o povestioara cum ca o alta randunica de pe aici, Diuta parca sau Dia80 sau Diuta80, si-ar fi trimis fratele in recunoastere.

A revenit cu pareri subiective, din care am inteles ca nu e nici pe departe demna de o maseuza, daramite cu finalizare.

Povestea am auzit-o in timpul partidei de masaj cu finalizare facut de Dia80.

Deci, se cunosc intre ele, se saboteaza, se inteapa una pe alta...

Alta poveste am auzit-o despre Ingerasha, care ar avea un pestisor rau, rau de tot, care o sileste sa mearga pe bani putini, o bate, o terorizeaza, etc.

Asta am auzit-o de la alta randunica, nu de la Dia80, nu imi aduc acum aminte numele de scena

• Like 6
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

Randunica presteaza si pe recomandari, dar mai pe furis...

Am auzit o povestioara cum ca o alta randunica de pe aici, Diuta parca sau Dia80 sau Diuta80, si-ar fi trimis fratele in recunoastere.

A revenit cu pareri subiective, din care am inteles ca nu e nici pe departe demna de o maseuza, daramite cu finalizare.

Povestea am auzit-o in timpul partidei de masaj cu finalizare facut de Dia80.

Deci, se cunosc intre ele, se saboteaza, se inteapa una pe alta...

Alta poveste am auzit-o despre Ingerasha, care ar avea un pestisor rau, rau de tot, care o sileste sa mearga pe bani putini, o bate, o terorizeaza, etc.

Asta am auzit-o de la alta randunica, nu de la Dia80, nu imi aduc acum aminte numele de scena

Coane brokoli, dar să știi că-s invidios pe matale, taică. Adicătelea mergi la fufe si plătești niste servicii, dar mai primești din partea casei ultimele noutăți, bârfe. Ce-i aici, Bahar - viață furată? :)

• Like 3
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

asta ii tare sa mergi sa te golesti si sa auzi si barfe despre alte dameze.......nota 10 pt asta :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E la Oradea.

Postat

inca cate au fb de la masaj erotic !daca dai de una si intri la prieteni ei sau cu cine au poze :) (gasesti de toate !!! si da se cunosc bine intre el +o gramada de baieti care lucra la security)

• Like 1
Postat

Randunica presteaza, cu siguranta, dar mai discret...

Povestioarele mi s-au spus de buna-voie, nu am interogat pe nimeni. Am adus discutia in zona mea de interes, cu tact, si dibacie.

Am antrenament si practica multa in domeniu ;) asa ca nu mi-a fost deloc greu sa scot informatia.

Plus ca randunelele nu prea au mintea antrenata sa recunoasca cand cineva le stoarce de detalii.

Ele se dau mari si tari ca au detalii despre ce fac altele, despre cum sunt pacalite de TheShark, despre cate-si-mai-cate chestii. Si le place sa povesteasca asta, ca si cum ele ar fi sfinte.

Io am scris aici exact ce mi s-a povestit, nu am speculat nimic, si subiectul e deschis dezbaterii daca vreti.

• Like 5

Postat

Am fost recomandat pe vremuri de un prieten care a fost cu ea si tot nimic, nici la telefon nici la mesaj privat, asa ca nu stiu ce sa zic...a trercut peste un an daca bine ma gandesc.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...