Sari la conținut

0765451721

Postări Recomandate

Postat

Alina, doamna matura,draguta si tandra,32 ani,ofer servicii de companie intima numai la domiciliul meu.Anunt adresat domnilor manierati si cu bun simt.Nu raspund la numere private 0765.451.721 50 LArata destul de bine iar pretul e competitiv.Stie cineva ceva ?post-403-13340970855_thumb.jpg

Postat
Alina' date=' doamna matura,draguta si tandra,32 ani,ofer servicii de companie intima numai la domiciliul meu.Anunt adresat domnilor manierati si cu bun simt.Nu raspund la numere private 0765.451.721 50 LArata destul de bine iar pretul e competitiv.Stie cineva ceva ?[/quote']am fost pana acolo si nu e cea din poza.mai sta cu inca "doi" doamne:D care m-au cam speriat putin erau prea plinute.
Postat
am fost pana acolo si nu e cea din poza.mai sta cu inca "doi" doamne:D care m-au cam speriat putin erau prea plinute.
pentru un ... ca tine' date='normal ca nu sunt eu.tu nu te recunosti nici pe tine cand te uiti in oglinda.La următoarea jignire ne spunem la revedere... pe termen nedeterminat.This post has been edited by Prafuit
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat
pentru un ... ca tine' date='normal ca nu sunt eu.tu nu te recunosti nici pe tine cand te uiti in oglinda.[/quote'] Deci Blonduta e de fapt Alina?
Postat
Deci Blonduta e de fapt Alina?
da,eu sunt Alina.si blonduta vine de la faptul ca sunt blonda si inca naturala

Postat
da' date='eu sunt Alina.si blonduta vine de la faptul ca sunt blonda si inca naturala[/quote'] Dupa limbaj nu ai zice ca esti asa de tandra :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...