jbilau Reputație: 20 Postat Martie 23, 2011 Postat Martie 23, 2011 Alina, doamna matura,draguta si tandra,32 ani,ofer servicii de companie intima numai la domiciliul meu.Anunt adresat domnilor manierati si cu bun simt.Nu raspund la numere private 0765.451.721 50 LArata destul de bine iar pretul e competitiv.Stie cineva ceva ?
danutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2011 Postat Aprilie 27, 2011 Alina' date=' doamna matura,draguta si tandra,32 ani,ofer servicii de companie intima numai la domiciliul meu.Anunt adresat domnilor manierati si cu bun simt.Nu raspund la numere private 0765.451.721 50 LArata destul de bine iar pretul e competitiv.Stie cineva ceva ?[/quote']am fost pana acolo si nu e cea din poza.mai sta cu inca "doi" doamne:D care m-au cam speriat putin erau prea plinute.
blonduta Reputație: 0 Postat Mai 3, 2011 Postat Mai 3, 2011 am fost pana acolo si nu e cea din poza.mai sta cu inca "doi" doamne:D care m-au cam speriat putin erau prea plinute. pentru un ... ca tine' date='normal ca nu sunt eu.tu nu te recunosti nici pe tine cand te uiti in oglinda.La următoarea jignire ne spunem la revedere... pe termen nedeterminat.This post has been edited by Prafuit
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 3, 2011 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 3, 2011 pentru un ... ca tine' date='normal ca nu sunt eu.tu nu te recunosti nici pe tine cand te uiti in oglinda.[/quote'] Deci Blonduta e de fapt Alina?
blonduta Reputație: 0 Postat Mai 3, 2011 Postat Mai 3, 2011 Deci Blonduta e de fapt Alina?da,eu sunt Alina.si blonduta vine de la faptul ca sunt blonda si inca naturala
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 3, 2011 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 3, 2011 da' date='eu sunt Alina.si blonduta vine de la faptul ca sunt blonda si inca naturala[/quote'] Dupa limbaj nu ai zice ca esti asa de tandra
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum