Sari la conținut

abonament gratis pe 4 luni

Postări Recomandate

• Oras:imprejurimi
Postat

âcuma este verde nelu

la 1201 la fel

Sa inteleg ca va ramane verde pana in anul 1201? Asta e o adevarata urare de multi ani sanatate si putere in vrej!

Postat

Bre..lucrurile in lumea asta nu sunt atat de simple. Poate fatuca aia dragutza care imparte pliante, sau fatuca dragutza de la casa de la mega image poate castiga de 10 ori mai mult sugandu-i putulica lui feliciano..dar na...nu vrea sa faca asta. Ce sa-i faci?? Cretine...ce pot sa zic..

Nu-mi imaginez de ce se chinuie atat pe 10 milioane pe luna...

Doi...iti spun cat are salariu unul care lucreaza intr-un laborator..cu facultate de profil.. sau unul de pe vanzari din farma...

Cam 15 milioane pe luna!

Cand ai facturi de platit si nu te ajuta nimeni...ti-e cam tarsha sa-ti dai demisia...stii tu..buni si banii aia. Pe langa asta...e greu cu job-urile...gasesti..nu gasesti...mai ales la inceput si cand nu ai experienta bla bla.

Stai pe bestjobs, ejobs, myjob si trimiti mail-uri cu duiumul luni de zile pana te cheama cineva la un interviu...

Asta e!  

Te ajut eu.....

Rezidentul pleaca de la 1000 de lei. In functie de anul de rezidentiat mai urca, dar nu poate depasi 2000 de lei. Cei care au dreptul la garzi sint platiti cu 250 de lei pe garda. ( doar rezidentii in anii terminali au drept la garzi platite, ceilalti o fac pro-bono )

Asistenti medicali  si laboranti.... salariile pleaca din 1000 la calcul. In functie de gradul spitalului sau complexitatea laboratorului si de gradatiile pe care le au acestia pe fluturas apare ca si salariu de baza cei 1000 de lei, la care se adauga anumite procente. Ca si medie, pe fluturase se poate vedea 1300-1400 de ron ca si salariu de baza. ( guvernantii nostrii isteti, au gasit varianta asta, ca sa se poata spune ca de fapt sint platiti cu mult peste salariul minim, cand de fapt ei sint tot pe acolo) Ca si venituri, in functie de garzi se ajunge la un maximum de 2400 de lei. suma aceasta se incaseaza la spitalul cu gradatia cea mai mare.

Cei de pe vanzari in farma..... aici situatia se schimba cu mult in bine. Cel mai mic salariu e pe la 2500 pe luna ( cu specificatia ca la 3 luni de zile in care se incaseaza acesti bani, incepi sa-ti cauti de munca ) Ca si salarizare se pleaca de pe undeva de pe la 1800-2000 parte fixa si se urca foarte bine la bonusuri. Salarizarea medie e pe la 3500-4000 de ron, iar cele mai spectaculoase salarizari se duc in jur de 10 000. La partea de conducere, salarizarea pleaca de la 1000 de euro ( in lei la cursul BNR ) si poate urca pana la 5000 in functie de nivelul atins. Si aici exista bonusuri substantiale, numai ca este mai greu sa le cuplezi pe toate. Cu toate acestea macar 1-2 bonusuri pe luna se incaseaza.

• Like 1
  • Oras:bacau
Postat

Il vrei sau nu l-ai castigat! Ca sunt carcostâsi care spun altceva? Este absolut normal la cați idioți sunt pe aici. aceste simplu, nu iti place, ori pleci, ori ii fuți in gura... cu talent. Pana la urma, gunoaiele se cern, se duc draq, de asta sa nu te indoiesti! Bravo moțăie, ca tot sunt eu "turnătorul sef", sa ii fut in gura pe dușmani! Joe Nero, fute si tu cu minusuri gunoaie si profita de oportunitatea asta. Pana la urma, ai castigat ceva, nu ai dat peste no 1 care sa facă scandal, peste aristocratu' pulii, peste futaciosi care sa facă judecati de valoare din debara!Bravo motane, jos pălăria, ii fuți cum vrei tu!

ce draq ...  alt inginer .. ca nu reusesc sa inteleg ce vrea ...

DA MAI EU AM CASTIGAT PRIMA SERIE ...  INSA AM ZIS CA NU VREAU PREMIUL ...  IAR PISICUTZ A ZIS SA NOMINALIZEZ PE CINEVA CUI SA IL DAU ...

l-am dat unui baiat de pe Bacau care are ceva postari in ultima vreme ....

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Mai pune si tu o mana pe firul de la toleu, tramvaiz tren, etc. si posteza in urma socului,poate vei înțelege mai multe!

Tu asa faci? Esti conectat permanent sau faci doar socuri?

N-am inteles cu ce te-am deranjat, nici macar nu erau pentru tine semnele de intrebare ci pentru JB. Nu vazusem unde i-a sugerat Pisicuts sa ofere premiul altcuiva, asta-i tot. Nu e nevoie sa te enervezi.

Postat

Mda ...  dupa cum era de asteptat POMANAGIUL @NEU_I incepe sa ma bombardeze cu puncte negative...

Baga mare prietene ... insa vezi ca esti limitat la punctele negative care le poti da intr-o zi ...  va trebui sa fii mult mai perseverent sa ma duci inspre 0 ...  nu e la fel de usor ca atunci cand te-ai tarat pe sub masa lui Pisicuts pentru cei 16 euro

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum spuneam, la cat de idiot ești, te futzi' singur in gură! Marsh Bhai terminatu-le. Chiar vrei sa o dam in golaneala mizerie? Te țin stafidele? Putica, stai acolo unde esti jegule!

Nu esti asa idiot cum vorbeste lumea , esti muuuult mai idiot  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:B
Postat

Nu esti asa idiot cum vorbeste lumea , esti muuuult mai idiot  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Mai bine "idiot" ca mine decat "smecher" prost si neterminat ca tine! 

post-114235-0-45102500-1414051127_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mda ...  dupa cum era de asteptat POMANAGIUL @NEU_I incepe sa ma bombardeze cu puncte negative...

Baga mare prietene ... insa vezi ca esti limitat la punctele negative care le poti da intr-o zi ...  va trebui sa fii mult mai perseverent sa ma duci inspre 0 ...  nu e la fel de usor ca atunci cand te-ai tarat pe sub masa lui Pisicuts pentru cei 16 euro

De unde a facut rost de bistari sa se "inverzeasca" ?

Vizitator
Postat

Mai bine "idiot" ca mine decat "smecher" prost si neterminat ca tine! 

La cat esti tu da ,, inteligent" , te confunda lumea cu ingineru'  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vezi mai sus  :wink2

• Like 1
Postat

La cat esti tu da ,, inteligent" , te confunda lumea cu ingineru'  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vezi mai sus  :wink2

mda, vad ca la tine "inteligenta" da pe afara!!!!

post-114235-0-22807100-1414052581_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

mda, vad ca la tine "inteligenta" da pe afara!!!!

Lisandre , vorbim pa seara , acu' ma intalnesc cu ,, sursele " sa............... :wink2

Vizitator
Postat

Ce glume ai........... era sa ma pis pa tine da ras  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Hai ca mai aveti putin pana la postarea cu nr. 1201 :D

Vrea sa castige nebunu'  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Cum mah, asa? Nu cred ca ai cu ce!

,, Sursele" spun ca tu stai pa vine cand faci pipilica  :laugh2

Postat

,, Sursele" spun ca tu stai pa vine cand faci pipilica  :laugh2

tot pe "surse" mi-a parvenit poza asta care te imortalizeaza intr-o situatie jenanta!

post-114235-0-62331600-1414063936_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

tot pe "surse" mi-a parvenit poza asta care te imortalizeaza intr-o situatie jenanta!

Marsh mah zbanghiule  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Plm cu ,, sursele'' tale de cacat  :no2

Vizitator Beraru
Postat

postul cu numarul 324 va castiga abonament gratis pe 4 luni

sa vedem ..

Ahahahahhahah! Diabolic si genial!

Ofer si eu 3  beri si un pachet de tigari postarii 800 (sa fie cifra rotunda).

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...